Co słychać w Kadrze Polski?
Moderatorzy: ann, rzymi, paulo2907
- Jack Napier
- Amator
Re: Co słychać w Kadrze Polski?
Amerykanki jak najbardziej tak ... ale w klubach. Reprezentacja dla Polek z krwii i kosci !
No to się narobiło.Myślę ,że polskie rozgrywające może nie GWIAZDY to na pewno nie głupei DZIEWUCHY i wyciągną wnioski z wywiadu p.Maciejewskiego.O ile Dzwigalska może jest przyzwyczjona w klubie do metod tego OSOBNIKA to myślę że i Gajda i Pawlak po tym wywiadzie jadą na wycieczkę do USA POOGLĄDAĆ KRAJOBRAZY.Dla mnie to skandal co zrobił ten "pan" już na początku swojej pracy.Nie tylko żenada jak piszą niektórzy ale zwykłe CHAMSTWO!!!!!Dziewczyny olać gooooooooooooooo!!!!!!!!!!!! PROSTAK CO NIE UMIAŁ WYGRAĆ Z 4,5 ZAWODNICZKAMI LOTOSU.AMEN.
elen: Trochę szacunku i może bardziej cywilizowanych słów. Ode mnie ostrzeżenie
elen: Trochę szacunku i może bardziej cywilizowanych słów. Ode mnie ostrzeżenie
Po co od razu ta spina i takie mocne słowa? Daj sobie na luz... A i PLKK i reprezentacja to dwie inne sprawy więc ich nie mieszaj
Moim zdaniem też nie jest to wcale dobre! Polska to Polska!
Moim zdaniem też nie jest to wcale dobre! Polska to Polska!
Kozak w necie - pizda w świecie!

anatol pisze:myślę że i Gajda i Pawlak po tym wywiadzie jadą na wycieczkę do USA POOGLĄDAĆ KRAJOBRAZY.
Czyli nic nowego w ich przypadku, no może inne krajobrazy niz na Łotwie...
jak to ktoś już wcześniej ładnie ujął "brawo trenerze" 
feri pisze:anatol pisze:myślę że i Gajda i Pawlak po tym wywiadzie jadą na wycieczkę do USA POOGLĄDAĆ KRAJOBRAZY.
Czyli nic nowego w ich przypadku, no może inne krajobrazy niz na Łotwie...
Krajobrazy zdecydowanie inne.No i gra bez tych zawodniczek też inna z Dzwigalską jako pierwszą i Pietrzak jako 2 rozgrywajką oczywiście do momentu naturalizacji amerykanek oczywiście z dwóch.
no a późniejk mozna by w sumie całą repre wymienić no bo skoro juz będzie dobra 1 to może i reszte da sie znaturalizować 
- markylipek
- Młodzik
W reprezentacji Maciejewski ma chce być selekcjonerem a nie trenerem i on nie ma zamiaru kogokolwiek trenować, on woli znaleźć samograja, która tak jak Richards zrobi coś z niczego i wygra dla niego kilka spotkań. Chyba że selekcjoner nie jedzie szukać rozgrywającej do reprezentacji tylko głównym celem wyjazdu jest poszukiwanie zawodniczek do swojego klubu. Może uda się złapać dwie sroki za ogon - kadra sobie pozwiedza a on załatwi coś dla klubu 
markylipek pisze:W reprezentacji Maciejewski ma chce być selekcjonerem a nie trenerem i on nie ma zamiaru kogokolwiek trenować, on woli znaleźć samograja, która tak jak Richards zrobi coś z niczego i wygra dla niego kilka spotkań. Chyba że selekcjoner nie jedzie szukać rozgrywającej do reprezentacji tylko głównym celem wyjazdu jest poszukiwanie zawodniczek do swojego klubu. Może uda się złapać dwie sroki za ogon - kadra sobie pozwiedza a on załatwi coś dla klubu
No i może się okazać że mając amerykańską rozgrywającą też nie osiągnie zamierzonego celu - bo go SĘDZIOWIE OSZUKAJĄ.A skoro tak dobrze przeanalizował postwę reprezentacji w zeszłym roku to już skoro jest w USA to może niech poszuka jeszcze 2 i 3 bo na tych pozycjach też nie było zawodniczki wliczając w to również BIBE bo zwłaszcz ona grała kanał.Ta więc do reprezentacji powoła tylko Kobryń i Lecie a reszte NATURALIZOWAĆ
nO I NAJWAŻNIEJSZE !!!!!!!!!Pzkosz opłaci te nadzieje i niech się szkolą u Maciejewskiego w GORZOWIE.W końcu walczymy o OLIMPIADE.Tylko żeby zdążyli te nowe nabytki nauczyć hymnu polskiego.
Może nich ktoś powie Maciejewskiemu, że Whalen już nie gra w CT 
-
Endrju
- Senior
- Kontaktowanie:
Zadko mi sie zdarza krytykowac Maciejeskiego... ale rowniez nie jestem zwolennikiem naturalizowania zawodnikow/zawodniczek. Olisadebe, Roger, Logan i inni dla mnie osobiscie jest to zenada. Co to za satysfakcja wygrywac majac zawodniczki naturalizowane ?
Do anatol: hamuj swoje niektore kretynskie teksty.
PROSTAK CO NIE UMIAŁ WYGRAĆ Z 4,5 ZAWODNICZKAMI LOTOSU.AMEN.
Do anatol: hamuj swoje niektore kretynskie teksty.
NIGDY NIE ZGINIE AZS !! NIGDY NIE ZGINIE !!
"Dopóki nie skorzystałem z Internetu, nie wiedziałem, że na świecie jest tylu idiotów."- Stanisław Lem
"Dopóki nie skorzystałem z Internetu, nie wiedziałem, że na świecie jest tylu idiotów."- Stanisław Lem
- hellraiser
- Junior
Maciejewski bardzo delikatnie powiedział co sądzi o polskich rozgrywających

-
Endrju
- Senior
- Kontaktowanie:
Z drugiej strony sie nie zdziwie jak Samanthe naturalizujemy 
NIGDY NIE ZGINIE AZS !! NIGDY NIE ZGINIE !!
Endrju pisze:Z drugiej strony sie nie zdziwie jak Samanthe naturalizujemy
kadrze i tak to nic nie da

Endrju pisze:Zadko mi sie zdarza krytykowac Maciejeskiego... ale rowniez nie jestem zwolennikiem naturalizowania zawodnikow/zawodniczek. Olisadebe, Roger, Logan i inni dla mnie osobiscie jest to zenada. Co to za satysfakcja wygrywac majac zawodniczki naturalizowane ?![]()
Też osobiście podzielam Twoje zdanie, ale tu wkraczamy już w ogóle w sfere abstrakcji. Ci zawodnicy przez Ciebie wymienieni grali/grają w polskich klubach/ ligach. Tutaj praktycznie nie mówimy o jakiejkolwiek naturalizacji, lecz o zwykłym transferze do ... reprezentacji.
Na Wyborczej znalazłem trafny komentarz:
Jak widac glupota nie boli! Trzeba byc naprawde "fatalista" aby
myslec ze ta amerykanka przyjmie Polskie obywatelstwo tracac
amerykanskie aby tylko zagrac dla potegii koszykarskiej na swiecie
jakim jest Polska! Moze powinna Pani prezes szukac kogos na innym
kontynecie jak to zrobiono gdy szukano pilkarza na MS w Koreii!!!
Ale jaja!
Tylko w Polandzie!
Tyle w temacie

Wróć do „Reprezentacja Polski”