Euroliga-8 kolejka

Wszystko na temat Tauron Basket Ligi Kobiet

Moderatorzy: ann, rzymi, paulo2907, przemoe, Kuba

koszykarz

Re: Euroliga-8 kolejka

Postautor: koszykarz » 19 grudnia 2009, 12:29

a może DORIS liczy że jako ,,sprawdzony'' :lol: teoretyk koszykówki - obejmie kiedyś stanowisko I trenera w Wiśle ? :lol: W końcu np: Kasia Dydek nieźle sobie radzi jako trener. a przecież DORIS ma bogatą kolekcję medali więc CV w miarę ma :lol: Pomijam już że jej wkład w te złote medale był bardzo znikomy...
Generalnie mnie to wkurza że są w klubach zawodniczki które są ,,doslownie'' SŁABE a mimo to są ,,nietykalne'' :x Doris to przykład z Krakowa - a np: pani Bajerska to przykład z Torunia...

Obie zawodniczki łączy jedno - w klubie są chyba przede wszystkim na walory ESTETYCZNE - i chyba taka ich rola jest...

agnieszka30
Nowy na forum

Re: Euroliga-8 kolejka

Postautor: agnieszka30 » 19 grudnia 2009, 15:59

Rzuciła dwa razy, w tym raz walnęła airballa, ale generalnie nie wiem kto by wszedł w mecz po ponad godzinie stygnięcia na ławce i od razu się wstrzelił.[/quote]

A to ja zapytam (analogicznie jak Ty kiedys na temat doświadczenia :)) ile minut potrzeba by Dorota w meczu euroligwym bądź z zespołem z topu ligowego (Lotos, Gorzów, Polkowice) zdobyła punkty z gry? Na ten moment jej licznik w tym sezonie osiągał już poziom 87 minut gry bez takowej akcji![/quote]

A nie mam zielonego pojęcia :) ... napisałem przecież że :
BlackJuRy pisze:[ogólnie ciężko znaleźć powód dla którego zawodniczka z numerem 15 reprezentuje ciągle Wisłę
chodziło mi po prostu o to, że koleżanka Agnieszka30 pojechała nieco ogólnikami twierdząc, że większość jej rzutów nie dotyka obręczy, będąc prawdopodobnie pod wrażeniem przedostatniego rzutu Doris (choć teraz pewnie temu zaprzeczy, ale szczerze mówiąc średnio mnie interesuje co koleżanka agnieszka30 miała na myśli). Ja nie twierdze, że ona zbiera doświadczenie;) ona prawdopodobnie go nigdy nie zbierze... ale skoro już na tej ławce siedzi to w takim momencie jak w środę raczej zbyt dużo spieprzyć nie może... więc po co dramatyzować - zrobiła swoje ;) - zrobiła to co potrafi... (choć oczywiście wolałbym żeby zagrała Magda). Over - wiedziałem że ten post nie będzie zbyt miło widziany :D[/quote]

Tak, jestem ciągle pod ogromnym wrażeniem każdego jej rzuty (zważywszy że od jakiegoś czasu są wszystkie niecelne :P ) doświadczenie to ona już chyba powinna mieć?!! i ewentualnie przekazywać je młodszym koleżankom... i nie mam nic przeciwko temu żeby wchodziła na ostatnie minuty w "wygranych" meczach, chodziło mi o to jak ona się zachowuje, bo jeśli robi łaskę, to sorry, ale nie widzę powodu, żeby ja prosić... I to tyle na temat tej pani, szkoda energii tracić na kolejne wywody :P czasami tylko mnie to delikatne mówić wkurza i dlatego chciałam się podzielić z Wami ta refleksja 8)
Koszykówka jest jak religia-wiele osób ją praktykuje, ale nikt do końca jej nie rozumie.Obrazek

Wróć do „Aktualności Ekstraklasa”