Meblotap : Ostrovia 68:73 !!!!!

Wszystko na temat Tauron Basket Ligi Kobiet

Moderatorzy: ann, rzymi, paulo2907, przemoe, Kuba

Hersi
Junior
Kontaktowanie:

Postautor: Hersi » 01 lutego 2005, 10:07

Zbych pisze:Czytając komentarze napotkałem się z dosyć częstymi analizami, co może zdarzyć się w końcówce sezonu. Napotkałem parę (wcale nie tak nielicznych) wypowiedzi mówiących, że Ostrovia może jeszcze wygrać mecz z Cukierkami (np. Maras, Majoneez). Zastanawiam się skąd takie przypuszczenia. Czy po wyniku z Brzegu z pierwszej części sezonu, czy może po postawie Cukierków w meczu z np. CCC, czy Poznaniem :? :!:

No ja mam taka nadzieje, ze wygracie w Ostrowie :)

Awatar użytkownika
mati
Kadet
Kontaktowanie:

Postautor: mati » 01 lutego 2005, 10:59

Ja jestem zadowolony z tego, że dziewczyny chcą wygrać z Brzegiem. Nastawieją się juz psychicznie na to spotkanie. Wszystkie treningi będą podporządkowane własnie meczu za dwa tygodnie. Cieszę się jeszcze z tego, że po meczu z Chełmem nie było hurra optymimizmu! Dziewczyny podeszły do wygranej spokojnie i bez zbednych wulkanów radości. Są swiadome tego, że za dwa tygodnie na polu bitwy rozergra się rzeź. Mecz z Chełmem to się będzie krył przy tym. Tak coś mi się wydaje, że będzie tyngo!

Awatar użytkownika
ZiZu
Nowy na forum
Kontaktowanie:

Postautor: ZiZu » 01 lutego 2005, 12:22

zapraszam wszystkich do obejrzenia obszernej galerii z meczu meblotap - ostrovia TYLKO NA www.ostrovia.pl[/url]
|| www.zizufoto.pl ||
Serwis zdjęciowy południowej wielkopolski
!!! ZAPRASZAM !!!

|| www.ostrovia.pl ||
Strona Koszykarek Ostrovii Ostrów Wlkp
!!! ZAPRASZAM !!!

Wróć do „Aktualności Ekstraklasa”