Draft Fantasy PLKK - Grupa "C"
Moderatorzy: BARTOLINO, Moderatorzy
-
gulchynsky
- Młodzik
Słuchajcie; a może by zrobić tak, żeby umówić się na jutro (piątek wieczór - początek weekendu) o wyznaczonej godzinie, tak, żeby byli wszyscy uczestnicy naszej grupy i wtedy nawet jutro moglibyśmy skompletować cały skład. Wiem, że taka propozycja chyba juz była, ale jakoś nie przeszło. W takim razie roześlę privy do każdego z naszej grupy, że jutro wszyscy o 21.00 siedzimy na forum i wybieramy zawodniczki
Swoją drogą wstyd, że wszystkie grupy już wybrały, a my w połowie jesteśmy dopiero. Mam nadzieję, że nie będziemy musieli czekać do 7 kolejki, ani zaczynać ligę z pięcioma zawodniczkami, tylko jutro się postaramy i wybierzemy wszystko, zakładając, że wszyscy będą. Jak ktoś nie jest pewien, czy jutro będzie o 21.00, to niech mi wyśle listę zawodniczek, jakie chce do swojego składu. Ehh... trzeba w końcu coś z tym zrobić...
"Dupa nie zbita", Dario nadchodzi z odsieczą
Nas wybiera:
F Liad Suez-Karni (Izrael)
Nas wybiera:
F Liad Suez-Karni (Izrael)
Nowy adres - http://www.unia.swarzedz.pl
Tak, jasne... ja Ci wyśle moją ściśle tajną listę niesamowicie przemyślanych zawodniczek, które wygrają tą ligę... niedoczekanie! absolutnie jest to jak najściślejsza tajemnica - tak wielka..., tak bardzo ścisła - że nawet ja jej nie znam...
oooooo BRAWA DLA DARIO !!!!!!!!!!!!!!!!
no i Nas'a oczywiście
oooooo BRAWA DLA DARIO !!!!!!!!!!!!!!!!
-
gulchynsky
- Młodzik
I o to chodzi!!! Tak się składa, że mam listę Neofika, który wybiera:
Veronika Bortelova (Czechy) [G]
To teraz Betti. Jak jej nie ma na necie, to może ktos ma jakiś kontakt z nią... AHA Dario!!!! Zaraz kolejka będzie wracać, to spytaj NASa o następną zawodniczkę i wyślij mi na priva, ok? Żeby szybciej poszło
Veronika Bortelova (Czechy) [G]
To teraz Betti. Jak jej nie ma na necie, to może ktos ma jakiś kontakt z nią... AHA Dario!!!! Zaraz kolejka będzie wracać, to spytaj NASa o następną zawodniczkę i wyślij mi na priva, ok? Żeby szybciej poszło
-
gulchynsky
- Młodzik
-
gulchynsky
- Młodzik
-
gulchynsky
- Młodzik
-
gulchynsky
- Młodzik
-
gulchynsky
- Młodzik
simon pisze:Ps2 - a może jeszcze dziś Nas wybierze - jak tam Dario?
Pisałem do niego, ale bez odpowiedzi. Chyba go już nie ma, więc wszystko się jutro wyjaśni...
Swoją drogą swoje konto na tym Forum mam od ponad pół roku, a zanim się ta zabawa rozpoczęła to miałem chyba ze cztery posty, a teraz się tak posypało...
Wróć do „Fantasy PLKK oraz Basket Quiz”