7 kolejka: Orzeł Polkowice - Tęcza Leszno

forum dyskusji o sprawach pozaboiskowych

Moderatorzy: rzymi, Lisu, Marco

Awatar użytkownika
ginda
Senior
Kontaktowanie:

Postautor: ginda » 12 listopada 2007, 19:38

Co do piro to nie przesadzajmy. One nawet duzego dymy nie zrobiły, a PLKK rzuca się o zimne ognie (Przynajmniej w regulaminie). Nie szukajmy dziury w całym.
Co do wydarzeń przed meczem, w czasie i po.... nikt nie jest bez winy.
PS.Ta śniezka to czasem z naszego dziurawego dachu nie spadła? :D
Ostatnio zmieniony 12 listopada 2007, 19:43 przez ginda, łącznie zmieniany 1 raz.
Dziewczyny jeśli chcecie,
zwycięstwa poczuć smak,
musicie walczyć, trenować,
dopingiem was wspieramy,
a wiarę w sercu mamy,
po meczu będziem świętować

Orange Boyyy
Żak

Postautor: Orange Boyyy » 12 listopada 2007, 19:39

Liquidor pisze:abstrahując od tego całego hóliganienia..

Leszno odpalało jakieś piro ? interweniował ktoś ? jakaś ochrona czy coś ?

Odpalali... nie wiem czy moge powiedizec race? ale jak to oni na to mowia to chyba kaskady byly. No i pare zimnych ogni. A czy impel interweniowal to nie wiem,ale znajac ich to pewnie cos burzyli...

Awatar użytkownika
Patrico S.L.U.
Nowy na forum

Postautor: Patrico S.L.U. » 12 listopada 2007, 19:40

Młynio pisze:ja proponuje aby kibice Orła i Tęczy posłuchali tego co powiedział trener naszych zawodniczek Andrzej Nowakowski

http://plkk.pl/index.php?p=multimedia

to jest link do wywiadów po meczowych !!!

w tej wypowiedzi jest zawerte wszystko co działo się na hali
9chodzi o doping z naszej jak i z waszej strony )

sluchac od 1m 30s co tam ma do powiedzenie Nowakowski

...do mlynia to chyba twoj pierwszy normalny post :P :D
Wynik???To Jest Drugorzędna Sprawa Najważniejsza Jest Zabawa!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Orange Boyyy
Żak

Postautor: Orange Boyyy » 12 listopada 2007, 19:40

ginda pisze:Co do piro to nie przesadzajmy. One nawet duzego dymy nie zrobiły, a PLKK rzuca się o zimne ognie (Przynajmniej w regulaminie). Nie szukajmy dziury w całym.
PS.Ta śniezka to czasem z naszego dziurawego dachu nie spadła :D

Tez mi sie zdaje ze z dachu 8) :lol:

Awatar użytkownika
Patrico S.L.U.
Nowy na forum

Postautor: Patrico S.L.U. » 12 listopada 2007, 19:43

ginda pisze:Co do piro to nie przesadzajmy. One nawet duzego dymy nie zrobiły, a PLKK rzuca się o zimne ognie (Przynajmniej w regulaminie). Nie szukajmy dziury w całym.
PS.Ta śniezka to czasem z naszego dziurawego dachu nie spadła :D

zgadzam sie 8)

Orange Boyyy
Żak

Postautor: Orange Boyyy » 12 listopada 2007, 19:44

Longerinho pisze:
Liquidor pisze:abstrahując od tego całego hóliganienia..

Leszno odpalało jakieś piro ? interweniował ktoś ? jakaś ochrona czy coś ?

Były odpalone 3 flary i zimne ognie , a ochrona dwóch ziomków od nas wyrzuciła z hali, a niewiem dlaczego niewnikał w szczegóły a tak interwencji nei było :) , mieli tylko pretensje ze reklamy przesuwalismy a tak to luzik.

Moglisice ich zbic 8) jakas zadymka z cweluchamami z impelu by sie przydala :lol:

Awatar użytkownika
Młynio
Amator

Postautor: Młynio » 12 listopada 2007, 19:45

bartas pisze:pare slow ode mnie:

tak na marginesie, zaraz po wyjściu z autobusu zaczelismy "Tęcza Leszna" i w tym momencie poszly sniezki zeby bylo jasne!! dopiero po jakims czasie poszlo "jestesmy u siebie" tyle tytulem wstepu. zaczne moze o dopingu jednej i drugiej strony, ktory byl dobry, co do tego kto byl glosniejszy to sie nie wypowiadam bo zarowno nam jaki i Wam jest ciezko to ocenic (oczywisice domniewam ze Orzel byl glosniejszy i wiadomych wzgledow i tak pewnie bylo). Kwestia sniegu oczywisicie poszlo to z Waszej strony i nie ma dyskusji. Dalej, oczywiscie pojawialy sie w naszym repertuarze dosc brzydkie przyspiewki, natomiast Wy w zadnym stopniu nie pozostaliscie dluzni. dziwicie sie ze juz przed meczem bylo zapowiadane ze bedzie goroce i ze nie darzymy Was sympatia. Przykro mi chlopaki ale to tylko i wylacznie Wasza wina, oczywisice chodzi tutaj o zeszlorony tekst LESZNO = RASIŚCI sorry ale po takim czyms chyba nie spodziewaliscie sie ze podejdzimey do Was i Wam piatke przybijemy. Napewno nasze zachowanie bylo pod wplywem emocji i nie mowie ze bylo dobre bo kilka slow napewno padlo za duzo. Od nas kazdy byl zmobilizowany w odpowiednim stopniu na ten mecz majac w pamieci wypowiedz jakiegos Waszego ineligenta. jak sluszenie napisal Was zarzad daliscie sie nam sprowkowac i pozniejsza faza mezu to bardziej obrazanie siebie nawzajem niz dopingowanie zawodniczek. Jeszcze tekst "Jazda z k....." jak juz ktos od od nas napisal nie bylo to skierowane bron Boze w strone zawodniczek. sytuacja wcoraj wymsknela sie wczoraj z pod kontroli zarowno nam jak i Wam i chyba nikt temu nie zaprzeczy. Bylo minelo, mam nadzieje ze nastepnym razem bardziej sie skupimy na kulturalnym dopingu i mecz bedzie brzebiegal w bardziej przyjaznej atmosferze.

P.S aaa no i bym byl zapomnial...tekst "ze gdyby nie policja bysmy nie wyjechali" rozbawil mnie prawei do lez, czyzbyscie chlopaki wszyscy mieli czarne pasy czy co? :D Mlynio--> wpadnij do Leszna :D

Pozdro dla normlanych.

To było pisane pod wpływem emocji i zdenerwowania po przegranym meczu więc nie bież sobie tego tak dosłownie :lol: :!:
pozdro

Awatar użytkownika
KACPERS
Żak

Postautor: KACPERS » 12 listopada 2007, 19:45

.... Jeszcze tekst "Jazda z k....." jak juz ktos od od nas napisal nie bylo to skierowane bron Boze w strone zawodniczek....

My zinterpretowaliśmy to inaczej ale cóż się spodziewać od dzieci które potrafią rzucać tylko śnieżkami.
Bo koszykówka jest, bo koszykówka jest, bo koszykówka jest od tego aby bawić się aby bawić się aby bawić się na całego !

Awatar użytkownika
bartas
Żak

Postautor: bartas » 12 listopada 2007, 19:45

ginda pisze:PS.Ta śniezka to czasem z naszego dziurawego dachu nie spadła? :D

te dwie pozniejsze to napewno ale ta pierwsza jeszce podjaze przed gwizdkiem na 3 kwarte to zdecydowanie nie bo leciala taka piekna parabola z Waszego sektora do naszego ze az przyjemnie bylo popatrzec...naszczescie ktos tam za malo chleba je bo rozbila sie w trumnnie pod koszem przed naszym sektorem:)
Ostatnio zmieniony 12 listopada 2007, 19:55 przez bartas, łącznie zmieniany 1 raz.

Orange Boyyy
Żak

Postautor: Orange Boyyy » 12 listopada 2007, 19:48

tak na marginesie, zaraz po wyjściu z autobusu zaczelismy "Tęcza Leszna" i w tym momencie poszly sniezki zeby bylo jasne!! dopiero po jakims czasie poszlo "jestesmy u siebie" tyle tytulem wstepu. zaczne moze o dopingu jednej i drugiej strony, ktory byl dobry, co do tego kto byl glosniejszy to sie nie wypowiadam bo zarowno nam jaki i Wam jest ciezko to ocenic (oczywisice domniewam ze Orzel byl glosniejszy i wiadomych wzgledow i tak pewnie bylo). Kwestia sniegu oczywisicie poszlo to z Waszej strony i nie ma dyskusji. Dalej, oczywiscie pojawialy sie w naszym repertuarze dosc brzydkie przyspiewki, natomiast Wy w zadnym stopniu nie pozostaliscie dluzni. dziwicie sie ze juz przed meczem bylo zapowiadane ze bedzie goroce i ze nie darzymy Was sympatia. Przykro mi chlopaki ale to tylko i wylacznie Wasza wina, oczywisice chodzi tutaj o zeszlorony tekst LESZNO = RASIŚCI sorry ale po takim czyms chyba nie spodziewaliscie sie ze podejdzimey do Was i Wam piatke przybijemy. Napewno nasze zachowanie bylo pod wplywem emocji i nie mowie ze bylo dobre bo kilka slow napewno padlo za duzo. Od nas kazdy byl zmobilizowany w odpowiednim stopniu na ten mecz majac w pamieci wypowiedz jakiegos Waszego ineligenta. jak sluszenie napisal Was zarzad daliscie sie nam sprowkowac i pozniejsza faza mezu to bardziej obrazanie siebie nawzajem niz dopingowanie zawodniczek. Jeszcze tekst "Jazda z k....." jak juz ktos od od nas napisal nie bylo to skierowane bron Boze w strone zawodniczek. sytuacja wcoraj wymsknela sie wczoraj z pod kontroli zarowno nam jak i Wam i chyba nikt temu nie zaprzeczy. Bylo minelo, mam nadzieje ze nastepnym razem bardziej sie skupimy na kulturalnym dopingu i mecz bedzie brzebiegal w bardziej przyjaznej atmosferze.

P.S aaa no i bym byl zapomnial...tekst "ze gdyby nie policja bysmy nie wyjechali" rozbawil mnie prawei do lez, czyzbyscie chlopaki wszyscy mieli czarne pasy czy co? :D Mlynio--> wpadnij do Leszna :D

Pozdro dla normlanych.

My tam przez cały meczyk się bawiliśmy.Dopingowaliśmy wyłącznie nasze dziewczyny. A Wy mogliście śpiewac co chceiliście,ale bez przesady.Przegięcie!

Awatar użytkownika
ginda
Senior
Kontaktowanie:

Postautor: ginda » 12 listopada 2007, 19:49

To tego nie widziałem, myślałem, że chodzi o tą śnieżkę przez którą mecz przerwano, co na środku parkietu była.
Dziewczyny jeśli chcecie,
zwycięstwa poczuć smak,
musicie walczyć, trenować,
dopingiem was wspieramy,
a wiarę w sercu mamy,
po meczu będziem świętować

Awatar użytkownika
Patrico S.L.U.
Nowy na forum

Postautor: Patrico S.L.U. » 12 listopada 2007, 20:01

bartas pisze:
ginda pisze:PS.Ta śniezka to czasem z naszego dziurawego dachu nie spadła? :D

te dwie pozniejsze to napewno ale ta pierwsza jeszce podjaze przed gwizdkiem na 3 kwarte to zdecydowanie nie bo leciala taka piekna parabola z Waszego sektora do naszego ze az przyjemnie bylo popatrzec...naszczescie ktos tam za malo chleba je bo rozbila sie w trumnnie pod koszem przed naszym sektorem:)

nawet nie widzialem o tym ... widze ze i u nas sa przyglupy :oops:

Awatar użytkownika
bartas
Żak

Postautor: bartas » 12 listopada 2007, 20:09

Patrico S.L.U. pisze:nawet nie widzialem o tym ... widze ze i u nas sa przyglupy :oops:

jak wszedzie, dlatego na przyszlosc proponuje wyjasnic dana sprawe do konca a nie od razu pier.. na Leszno ze zle i nie dobre :D kazdy ma swoje na sumieniu...

pozdro

Awatar użytkownika
czuken
Młodzik

Postautor: czuken » 12 listopada 2007, 20:41

Wszystko co mialo byc napisane przez kibicow Teczy i CCC zostalo juz napisane.My mamy swoja wersje, wy swoja.Koniec tematu ,bo zaraz sie wszystkim neostrada powylacza:)

Ale jedno w czym napewno jestesmy zgodni to:

Cheerleaderki byly calkiem calkiem =)

I chyba nikt mi nie zaprzeczy.
Nigdy nie dyskutuj z idiotą. Najpierw sprowadzi cię na swój poziom a później pokona doświadczeniem

Awatar użytkownika
bartas
Żak

Postautor: bartas » 12 listopada 2007, 20:46

wlasnie, wiedzialem ze o czyms zapomnialem...Wy robiliscie jakis casting? :D

Wróć do „Kibice”