Taaaa... ciekawe co za plan wymyslicie
A nasz mecz z wami to masz racje byl chaos... sysko przez to ze na poczatku dziewczyny rzucyly nam 6 trojek pod rzad!!!
ale cos tak musialo byc
Moderator: Moderatorzy
Anonymous pisze:Anonymous pisze:Mimo to przez prawie 30 minut Olimpia prowadziła... więc wtedy po prostu sędziowie wykorzystali to, co profesjonalnie zaplanowali gwizdaniem w pierwszej połowie - dodali trzem liderkom Olimpii faule, które wyrzuciły je z parkietu.
znaczy co Poznanianki nie pudłowały![]()
wszystkie rzuty były celne![]()
no jeżeli tak to chyba rzeczywiście sędziowie pomogli przegrać Olimpii mecz:lol:
A KTO NA KOŃCU MIAŁ RZUCAĆ ,JAK SĘDZIOWIE POSTARALI SIĘ ABY 3 Z PIERWSZEJ ,,PIĄTKI,, OGRZAŁY KRZESEŁKA?
Może kibice Lotosu widzieli jak w trakcie meczu coraz więcej ludzi na dole kibicowało za Olimpią? bo taka jest natura Polaka ,że stoi za tym kogo się krzywdzi. I ta radość koszykarek Lotosu po meczu . 20 minut i do ......domu. myślicie,że One nie wiedziały w sercu o co tu chodzi? Fraj....
Anonymous pisze:Anonymous pisze:Anonymous pisze:Mimo to przez prawie 30 minut Olimpia prowadziła... więc wtedy po prostu sędziowie wykorzystali to, co profesjonalnie zaplanowali gwizdaniem w pierwszej połowie - dodali trzem liderkom Olimpii faule, które wyrzuciły je z parkietu.
no jeżeli tak to chyba rzeczywiście sędziowie pomogli przegrać Olimpii mecz:lol:
A KTO NA KOŃCU MIAŁ RZUCAĆ ,JAK SĘDZIOWIE POSTARALI SIĘ ABY 3 Z PIERWSZEJ ,,PIĄTKI,, OGRZAŁY KRZESEŁKA?
Anonymous pisze:Anonymous pisze:Anonymous pisze:Anonymous pisze:Mimo to przez prawie 30 minut Olimpia prowadziła... więc wtedy po prostu sędziowie wykorzystali to, co profesjonalnie zaplanowali gwizdaniem w pierwszej połowie - dodali trzem liderkom Olimpii faule, które wyrzuciły je z parkietu.
to Olimpia ma tylko3 zawodniczki[/
HIHIHI. ZOSTAWIAM TAKIE TEKSTY BEZ KOMENTARZA. HIHIHI. TO PISZE CHYBA JAKIŚ GŁĄB. CÓŻ ZNACZY LOTOS DYDEK? NIC.
A JUZ NAWET MŁODE KOSZYKARKI LEJĄ Z WYBORU BIBRZYCKIEJ NA........
Anonymous pisze:Może kibice Lotosu widzieli jak w trakcie meczu coraz więcej ludzi na dole kibicowało za Olimpią? bo taka jest natura Polaka ,że stoi za tym kogo się krzywdzi. I ta radość koszykarek Lotosu po meczu . 20 minut i do ......domu. myślicie,że One nie wiedziały w sercu o co tu chodzi? Fraj....
mówisz o tych trzech paniach na trybunach po stronie łwaki Olimpii?
zOŁNIERZ pisze:NIE CHOCBY O KIBICACH OSY. MIELI NIE ZŁY UBAW. ALE KIBICOWALI NAM. TRZEBA BYŁO BYĆ NA PARKINGU JAK WYJEŻDZALI. O TYCH KTÓRZY SIEDZIELI PRZY DRZWIACH NA NA BALKON I ICH KOMENTARZE NA TEMAT SEDZIOWANIA. TO BYLI WASI KIBICE! W ROZMOWIE WYRAZILI SIĘ ,,NIE TAK ZDOBYWA SIE MISTRZOSTWO,,. ALE WIDZĘ ,ZE ODWAGĘ MASZ STRASZNĄ. DLACZGO KOĆ (TRENER KADRY)POWIEDZIAŁ,ŻE ,,JA NIE JESTEM W TEJ BANDZIE,,? TO BYŁO O DZIAŁACZACH?
Anonymous pisze:p.s. Koć tak powiedział? wątpie JEST ZA MĄDRY ŻEBY BAWIĆ SIĘ W TAKIE GŁUPOTY
Anonymous pisze:zOŁNIERZ pisze:NIE CHOCBY O KIBICACH OSY. MIELI NIE ZŁY UBAW. ALE KIBICOWALI NAM. TRZEBA BYŁO BYĆ NA PARKINGU JAK WYJEŻDZALI. O TYCH KTÓRZY SIEDZIELI PRZY DRZWIACH NA NA BALKON I ICH KOMENTARZE NA TEMAT SEDZIOWANIA. TO BYLI WASI KIBICE! W ROZMOWIE WYRAZILI SIĘ ,,NIE TAK ZDOBYWA SIE MISTRZOSTWO,,. ALE WIDZĘ ,ZE ODWAGĘ MASZ STRASZNĄ. DLACZGO KOĆ (TRENER KADRY)POWIEDZIAŁ,ŻE ,,JA NIE JESTEM W TEJ BANDZIE,,? TO BYŁO O DZIAŁACZACH?
no teraz to dowaliłeś![]()
szkoda tylko że radość tych osób po ostatnim gwizdku była taka spontaniczna i piękna![]()
p.s. Koć tak powiedział? wątpie JEST ZA MĄDRY ŻEBY BAWIĆ SIĘ W
TAKIE GŁUPOTY
Anonymous pisze:Anonymous pisze:zOŁNIERZ pisze:NIE CHOCBY O KIBICACH OSY. MIELI NIE ZŁY UBAW. ALE KIBICOWALI NAM. TRZEBA BYŁO BYĆ NA PARKINGU JAK WYJEŻDZALI. O TYCH KTÓRZY SIEDZIELI PRZY DRZWIACH NA NA BALKON I ICH KOMENTARZE NA TEMAT SEDZIOWANIA. TO BYLI WASI KIBICE! W ROZMOWIE WYRAZILI SIĘ ,,NIE TAK ZDOBYWA SIE MISTRZOSTWO,,. ALE WIDZĘ ,ZE ODWAGĘ MASZ STRASZNĄ. DLACZGO KOĆ (TRENER KADRY)POWIEDZIAŁ,ŻE ,,JA NIE JESTEM W TEJ BANDZIE,,? TO BYŁO O DZIAŁACZACH?
szkoda tylko że radość tych osób po ostatnim gwizdku była taka spontaniczna i piękna![]()
p.s. Koć tak powiedział? wątpie JEST ZA MĄDRY ŻEBY BAWIĆ SIĘ W
TAKIE GŁUPOTY
Słowa te padły przed wejściem na sale. Swiadkami było około 10 osób. Płakał też ,że sędziowie zawalili mu mecz w Jeleniej Górze. Przegrał 1 pkt. My tam byliśmy z Nim rozmawialiśmy.
Anonymous pisze:zOŁNIERZ pisze:NIE CHOCBY O KIBICACH OSY. MIELI NIE ZŁY UBAW. ALE KIBICOWALI NAM. TRZEBA BYŁO BYĆ NA PARKINGU JAK WYJEŻDZALI. O TYCH KTÓRZY SIEDZIELI PRZY DRZWIACH NA NA BALKON I ICH KOMENTARZE NA TEMAT SEDZIOWANIA. TO BYLI WASI KIBICE! W ROZMOWIE WYRAZILI SIĘ ,,NIE TAK ZDOBYWA SIE MISTRZOSTWO,,. ALE WIDZĘ ,ZE ODWAGĘ MASZ STRASZNĄ. DLACZGO KOĆ (TRENER KADRY)POWIEDZIAŁ,ŻE ,,JA NIE JESTEM W TEJ BANDZIE,,? TO BYŁO O DZIAŁACZACH?
p.s. Koć tak powiedział? wątpie JEST ZA MĄDRY ŻEBY BAWIĆ SIĘ W TAKIE GŁUPOTY
Wróć do „Koszykówka młodzieżowa”
Użytkownicy przeglądający to forum: Obecnie na forum nie ma żadnego zarejestrowanego użytkownika i 1 gość