VI kolejka FGE: Artego Bydgoszcz - AZS PWSZ Gorzów W.51-100

Wszystko na temat Tauron Basket Ligi Kobiet

Moderatorzy: ann, rzymi, paulo2907, przemoe, Kuba

Dżi ej el ej
Młodzik

Re: VI kolejka FGE: Artego Bydgoszcz - AZS PWSZ Gorzów W.

Postautor: Dżi ej el ej » 16 października 2010, 19:18

niestety tak ;/ i jakis konflikt pomiedzy trenerem Ziemińskim a Siborą... to nie te same dziewczyny...

matrix
Senior
Kontaktowanie:

Postautor: matrix » 16 października 2010, 19:20

Dżi ej el ej pisze:niestety tak ;/ i jakis konflikt pomiedzy trenerem Ziemińskim a Siborą... to nie te same dziewczyny...

kiedyś musiał przyjść kryzys...
Na zawsze w sercu-Katarzynki!!!(1992-do końca mego życia)

http://marlow.blox.pl/html

Dżi ej el ej
Młodzik

Postautor: Dżi ej el ej » 16 października 2010, 19:22

no jeśli kiedyś musiał przyjść ten kryzys to dobrze ze nastąpiło to w tym meczu bo w nastepnych meczach nie mogą sobie juz na to pozwolić m.in z Rybnikiem, Odrą czy Pruszkowem

Awatar użytkownika
Greebo
Weteran kkforum

Postautor: Greebo » 16 października 2010, 19:42

Gorzów chyba uwielbia grac z Bydgoszczą. 3 mecz w PLKK i 3 pogrom. Tym razem wiecej wart niż te poprzednie, bo Artego mocniejsze (no chyba ze coś sie tam stało "poza klulismi" niedobrego). Liga pomału chyba będzie wracać do "normalności".
... tysiące przejechanych kilometrów ... setki przegadanych godzin .. dziesiątki odwiedzonych miast, stadionów i hal ... jedna trójkolorowa pasja ...

paulo2907
Senior
Kontaktowanie:

Postautor: paulo2907 » 16 października 2010, 19:47

Prawdziwa jesień średniowiecza. :shock: Wydawało się, że AZS nie może dobrze wejść w ten sezon, a Artego gra całkiem ciekawie. No a tymczasem taki pogrom. Świetna skuteczność za 3 pkt gorzowianek, swoje dołożyły też Chaliburda i Trębicka. Coś mi się wydaje, że Crisman to nie ta sama zawodniczka co w zeszłym sezonie.
Kilka słów o wyniku męskiej kadry na Eurobaskecie:
https://nowe-refleksje.blogspot.com/202 ... y.html?m=0

matrix
Senior
Kontaktowanie:

Postautor: matrix » 16 października 2010, 19:53

paulo2907 pisze: Coś mi się wydaje, że Crisman to nie ta sama zawodniczka co w zeszłym sezonie.

dobrze Ci się wydaje,bo z Toruniem też grała lipę i Ziemiński Adam posadził panią brutal(mam prawo bo nie podobają mi się jej brzydkie faule!!!) na ławie....Artego powoli chyba zacznie schodzić(wolniej niż dzisiaj do szatni po meczu) z obłoków na ziemię. 8)

Awatar użytkownika
bart_81
Senior
Kontaktowanie:

Postautor: bart_81 » 16 października 2010, 20:13

No przyznam że nie spodziewałem się takiego pogromu..no ale widać mamy patent na Bydgoszcz 8) I jeszcze jedno..Aga Skobel..w końcu 8)

matrix
Senior
Kontaktowanie:

Postautor: matrix » 16 października 2010, 20:23

bart_81 pisze:No przyznam że nie spodziewałem się takiego pogromu..no ale widać mamy patent na Bydgoszcz 8) I jeszcze jedno..Aga Skobel..w końcu 8)

no w końcu i liczę,że wreszcie "zaskoczy" przynajmniej dla dobra mojej ekipy w FANTASY PLKK. 8)

friel
Kadet

Postautor: friel » 16 października 2010, 20:34

No pozamiatały równo szkoda mi Agi Szott ,ale chyba dużo się dziewczyna nie zmieniła bo po statach można wywnioskować że Darek dobrze rozpisał krycie na tą zawodniczkę
Brąz ///Srebro///Srebro///Złoty-brąz!!!

feri
Młodzik

Postautor: feri » 16 października 2010, 22:04

No cóż... mam nadzieję, że po przyjściu Leuchanki poprawimy skuteczność pod koszem, a jak wyzdrowieje Greene to będzie więcej udanych penetracji i powinno być lepiej niż dzisiaj 8)

friel
Kadet

Postautor: friel » 16 października 2010, 23:33

tak już chłodno oceniam staty i trzeba powiedzieć że miały nasze dzień konia ... oby było tak zawsze kto wie jak by wyglądał mecz gdyby Bydgoszcz zagrała ciut lepiej

Endrju
Senior
Kontaktowanie:

Re: VI kolejka FGE: Artego Bydgoszcz - AZS PWSZ Gorzów W.51-100

Postautor: Endrju » 17 października 2010, 10:46

Slowo jakim mozna okreslic ten mecz to "MIAZGAA" (Eval 124:24 :shock: ). Od poczatku bardzo dobra, poukladana gra. Do tego fantastyczna skuteczność. W 4 kwarcie po wejsciu Agaty( 7pkt 12:09 min 1/1 za 2pkt 1/1 za 3pkt 2/2 z osobistych + jeszcze 2 soczyste bloki :mrgreen: (jeden chyba zostal tylko zapisany). i Claudii 8pkt 07:13min 2/2 za 2pkt 1/1 za 3pkt 1/1 osobisty). Kibice kilkakrotnie krzycza "DO KOŃCA, na MAXA" i cos co praktycznie nie było realne bo na 3 minuty do końca mielismy 87pkt... stało się faktem. 100-tka pękła !! Tak ma wyglądac basket AZS-u !!

Zeby nie było tak wszystko ohh i ahh... to porzadna rozmowe trzeba przeprowadzic z Kalana... bo pieniażki klubowe narazie się marnuja... :roll:

Bo jak zachce jej się grać to jestem pelen optymizmu przed najblizszymi meczami... rowniez tymi w euroligowymi i czemam z niecierpliwością na Leuczanke : )
NIGDY NIE ZGINIE AZS !! NIGDY NIE ZGINIE !!
"Dopóki nie skorzystałem z Internetu, nie wiedziałem, że na świecie jest tylu idiotów."- Stanisław Lem

matrix
Senior
Kontaktowanie:

Postautor: matrix » 17 października 2010, 10:59

a ja na spokojnie przeanalizuję zespół Artego,bo to powinien być przykład dla innych już "medalistów" PLKK 8)
Każdej nawet najlepszej drużynie może się zdarzyć słabszy mecz,ale uważam,że trzeba też z marzeniami wrócić do miejsca w szyku.Osiągnięcia Artego sezonu 2010/2011? wyrównana walka z niezorganizowaną jeszcze Wisełką,zwycięstwo z outsliderem z Łodzi,kontrolowana porażka w Toruniu,wygrana w Bydgoszczy z Tanasejczukiem i sukces w Poznaniu.Czy były podstawy,aby dmuchać balonik? Artego to w tej chwili dosyć solidne Polki z Agą Szott na czele+może jeszcze Kristen Morris i koniec.Crisman to już nie to co w ubiegłym sezonie choć brzydkie faule(zwłaszcza po stracie piłki) pozostały nadal,a pani Reymond jest chyba w Bydgoszczy dla tego,że oddała rzut życia w meczu z Lotosem. 8)
Czekam na potyczki bydgoszczanek z Pruszkowem,Widzewem,Tęczą czy Odrą.

friel
Kadet

Postautor: friel » 17 października 2010, 21:32

ej no ale co z Kalana nie chce się jej grać jak mówi Endrju czy po prostu zagrała słabo przez kontuzję ?

Wróć do „Aktualności Ekstraklasa”