Z jednym się zgodzę. Do końca daleko, ale też nie wiem czy czytałeś mój ostatni post o drodze Katarzynek do upragnionego celu?
17 kolejka FGE: ROW Rybnik - Energa Toruń
Moderatorzy: ann, rzymi, paulo2907, przemoe, Kuba
Re: 17 kolejka FGE: ROW Rybnik - Energa Toruń
a środkowa czasami nie musi przepychać się pod koszem? Ta czytelność gry polega właśnie na Twojej ostatniej odpowiedzi.
Z jednym się zgodzę. Do końca daleko, ale też nie wiem czy czytałeś mój ostatni post o drodze Katarzynek do upragnionego celu?
Bum
-
Koszykarz (Toruń)
- Kadet
Ajax pisze:Gratulacje dla Torunia. Zwycięstwo jak najbardziej zasłużone. Jela i Werka Idczak rozegrały dzisiaj kapitalne zawody. Maksimovic robiła dzisiaj z Dosty co chciała. Macie naprawdę fajny, waleczny zespół. Powodzenia w walce o medal.
Jedno ale... Ten wasz trener to jest nieźle szurnięty. W przerwie między III a IV kwartą pokazał jak rozmawia macho z kobietamiTrzeba przyznać poskutkowało.
Ajax - no jak to...Życzysz nam medalu ale to przecież Wy wciąz jesteście wyżej w tabeli
Koszykarz (Toruń) pisze:Ajax pisze:Gratulacje dla Torunia. Zwycięstwo jak najbardziej zasłużone. Jela i Werka Idczak rozegrały dzisiaj kapitalne zawody. Maksimovic robiła dzisiaj z Dosty co chciała. Macie naprawdę fajny, waleczny zespół. Powodzenia w walce o medal.
Jedno ale... Ten wasz trener to jest nieźle szurnięty. W przerwie między III a IV kwartą pokazał jak rozmawia macho z kobietamiTrzeba przyznać poskutkowało.
Ajax - no jak to...Życzysz nam medalu ale to przecież Wy wciąz jesteście wyżej w tabeli. Fakt faktem - Energa jest na fali wznoszącej . Trzeba się cieszyć - bo skład jest dość wąski.
Ajax życząc Enerdze medalu nabrał kurtuazji nawet większej niż to bywa na pomeczowych konferencjach, a potem spokojnie się z tym przespał.
Pan Kazimierz to dobry trener, ale nawet jak coś wymyśli to musi mieć do tego wykonawców, a tutaj trzeba niestety wrócić do formy z przed świąt czego rybniczankom życzę.
Bum
A ja panowie po tym meczu jestem pewien 4 miejsca Katarzynek po rundzie zasadniczej!!!
Co myślicie na ten temat?
szunaj67 pisze:A ja panowie po tym meczu jestem pewien 4 miejsca Katarzynek po rundzie zasadniczej!!!
jest naprawdę blisko, ale tak jak pisałem obawiam się meczów z drużynami "za plecami" Katarzynek, które w roli faworytek najwidoczniej czują się nie dobrze.
Bum
na razie waski ale na dniach bedzie ...szerszy (powrót Krawiec)
kwassek pisze:...Chyba że naprawde jesteście tak krótkowzroczni jeżdżac na te wyjazdy gdzie biją Wam brawo (jak dla mnie to troche wiocha cieszyć się że biją mi brawo bo gdzieś przyjechałem... no ale chuj nie moja sprawa jakie kto w życiu ma kibicowskie priorytety)
Reasumując:
Mecz był emocjonujący, tak powiedzmy do 32-33 minuty. Szkoda żeśmy przegrali, tyle dobrze że z wami
Mecz był emocjonujący, tak powiedzmy do 32-33 minuty. Szkoda żeśmy przegrali, tyle dobrze że z wami
Pomscimy polskie znaki w stopkach: zażółć gęślą jaźń!
hermes46 pisze:na razie waski ale na dniach bedzie ...szerszy (powrót Krawiec)
powolutku Edo ma Jazz Sepulvedę, a wróble ćwierkają, że jak Monia zacznie grać to odejdzie jedna zawodniczka.
Bum
-
Koszykarz (Toruń)
- Kadet
Mam nadzieje , że chodzi o Ratajczak bądź Urbaniak... Albo ...OBIE . A w zamian przyjdzie silna 4/5 .
Ratajczak i Urbaniak i tak mają znikomy WPŁYW na ostatnie wyniki Energi ... Zobaczymy jak będzie.
Ale po dojściu MONI będziemy mieli 4 obwodowe : Wera , LEAH , Monia i Jazmine - w zupełności wystarczy.... na 3 są BRIT i SZPILA - więc w kwestii odejscia - powinny być to chyba Róża i Marta - choć przecież mają chyba najniższe kontrakty w drużynie - z seniorek
Więc to co Matrix napisał - ma sens
Ratajczak i Urbaniak i tak mają znikomy WPŁYW na ostatnie wyniki Energi ... Zobaczymy jak będzie.
Ale po dojściu MONI będziemy mieli 4 obwodowe : Wera , LEAH , Monia i Jazmine - w zupełności wystarczy.... na 3 są BRIT i SZPILA - więc w kwestii odejscia - powinny być to chyba Róża i Marta - choć przecież mają chyba najniższe kontrakty w drużynie - z seniorek
Więc to co Matrix napisał - ma sens
-
adrenalina
- Amator
Radomenes pisze:hermes46 pisze:na razie waski ale na dniach bedzie ...szerszy (powrót Krawiec)
powolutku Edo ma Jazz Sepulvedę, a wróble ćwierkają, że jak Monia zacznie grać to odejdzie jedna zawodniczka.
ciekawe która? i ciekawe jakie wróble? chyba raczej wróbelki elemelki z bajeczki
Wróć do „Aktualności Ekstraklasa”