5 kolejka FGE - temat zbiorczy
Moderatorzy: ann, rzymi, paulo2907, przemoe, Kuba
-
sebus 80
- Nowy na forum
- Kontaktowanie:
Re: 5 kolejka FGE - temat zbiorczy
Miałem na myśli Rzeszów a swoją drogą to niedługo Płonka może być w pierwszej piątce jak wszystkie zagraniczne nie wyjdą na parkiet.
sebus 80
ja czekam na "sponsora z lipca ktory mail przyjsc i zbawic toruński klub" Mam wrazenie ze ten sponsor jest taki jak obiecanka ze Jazz zostaje w Toruniu.
Pozdrawiam pania Krysie! Co teraz pani powie?
Pozdrawiam pania Krysie! Co teraz pani powie?
kwassek pisze:...Chyba że naprawde jesteście tak krótkowzroczni jeżdżac na te wyjazdy gdzie biją Wam brawo (jak dla mnie to troche wiocha cieszyć się że biją mi brawo bo gdzieś przyjechałem... no ale chuj nie moja sprawa jakie kto w życiu ma kibicowskie priorytety)
sebus 80 pisze:Nie myśl że Artego złapało pana boga za nogi.
Ale jak tak dalej TORUŃ bedzie ,,grał,,to może zyska kibica
Ruda_ pisze:dezali pisze:trochę off topic, ale cóż to za koszmarne leginsy (?) mają na sobie koszykarki z Polkowic.
Poprzednie stroje były miłą odmianą na tle całej ligowej stawki, obecne to niestety krok w odwrotnym kierunku
Może dostały w spadku po kolarkach CCC
Też mi się tak wydaje.
Kilka słów o wyniku męskiej kadry na Eurobaskecie:
https://nowe-refleksje.blogspot.com/202 ... y.html?m=0
https://nowe-refleksje.blogspot.com/202 ... y.html?m=0
paulo2907 pisze:Ruda_ pisze:dezali pisze:trochę off topic, ale cóż to za koszmarne leginsy (?) mają na sobie koszykarki z Polkowic.
Poprzednie stroje były miłą odmianą na tle całej ligowej stawki, obecne to niestety krok w odwrotnym kierunku
Może dostały w spadku po kolarkach CCC
Też mi się tak wydaje.
A moze,,kupiły,, na REYMONTA w KRAKOWIE-,,METYLOHEKSANAMINE,,
ann: i plusik numer 3. gratuluje jedziesz na 2 tygodniowe ferie
Wróć do „Aktualności Ekstraklasa”