18 kolejka TBLK (14-15.02.2015)

Wszystko na temat Tauron Basket Ligi Kobiet

Moderatorzy: ann, rzymi, paulo2907, przemoe, Kuba

rzymi
Oldboy

Re: 18 kolejka TBLK (14-15.02.2015)

Postautor: rzymi » 17 lutego 2015, 00:04

matrix pisze:Nie wiem po co te spiny rzymi? Mistrz, mistrz!!! chyba dla każdego kibica ukochana drużyna jest najlepsza i moim zdaniem to zdrowa reakcja. Jeśli Tobie to przeszkadzało mogłeś krzyczeć: Mistrz, mistrz Basket......co komu do czemu, jak jemu do nikomu nic.

Jakie spiny? Róbcie, krzyczcie co tam chcecie - ja nieśmiało stwierdziłem, że słysząc te słowa uśmiechnąłem się i tyle. Skoro aż tak Was to uraziło to przykro mi bardzo.

A co do:
Radomenes pisze:PS.Rozmawiałem o Tobie z kibicami Gdyni w Toruniu. Wiesz, jak powiadają o rzymi? Kibic sukcesu 8)

skoro już tak bezpośrednio zostałem wywołany do tablicy to użyję tutaj cytatu z Twego pobratymca:
matrix pisze:O występkach Waszych pijanych kibiców w Toruniu nie wspominam. Trochę śmiechu z tego towarzystwa było i tyle.

1) Dobrze, że w Gdyni pojawiły się same toruńskie aniołki : )
2) Powyższa opinia pana matrixa skłania do wniosków, że niektóre informacje mogły być przekoloryzowane ale nie ma tego złego.. W końcu nieważne jak mówią, ważne że to robią, czyż nie?
Kończąc dyskusję dodam, iż cieszę się, że jestem tak intrygujący, że goszczę na językach (i to nie tylko w Gdyni) mimo długiego czasu od mojego przejścia na "piknikową stronę mocy" oraz mimo tego, że nikomu nie sprawiam kłopotów. A że wkoło tylu Brutusów.. Co poradzę. Zwycięstwa już gratulowałem, w sprawie pozaboiskowych kwestii zapraszam na priv. Nie mam nic więcej do dodania. EOT
ObrazekObrazek

matrix
Senior
Kontaktowanie:

Postautor: matrix » 17 lutego 2015, 12:33

A ja napiszę złośliwie, ze nieśmiało się uśmiechnąłem widząc Wasze zawiedzione miny po tym co działo się w drugiej połowie na PARKIECIE (bo tylko to mnie interesuje). Zawód ogromny, bo jedna z gdyńskich koszykarek po spotkaniu nawet "zaszalała" mówiąc, ze Gdynia przez większość meczu była lepsza. To kto wygrał w końcu mecz? słabszy?
Na zawsze w sercu-Katarzynki!!!(1992-do końca mego życia)

http://marlow.blox.pl/html

Kuba
Oldboy

Postautor: Kuba » 17 lutego 2015, 12:36

Matrix, akurat Ty powinieneś wiedzieć ze czasem słabsi wygrywają - jak np w obu meczach Energi z polkowicami ;)

Ze tez nie krzyczycie tak głośno po meczach z Wisła albo nami...

matrix
Senior
Kontaktowanie:

Postautor: matrix » 17 lutego 2015, 12:38

Kuba pisze:Matrix, akurat Ty powinieneś wiedzieć ze czasem słabsi wygrywają - jak np w obu meczach Energi z polkowicami ;)

Ze tez nie krzyczycie tak głośno po meczach z Wisła albo nami...

Oczywiście :lol: i w meczu CCC-Artego, gdzie Bydgoszcz wygrała tylko jedną kwartę
Na zawsze w sercu-Katarzynki!!!(1992-do końca mego życia)

http://marlow.blox.pl/html

Wróć do „Aktualności Ekstraklasa”