ZASADY rządzące Podforum AZS-PWSZ Gorzów Wlkp!

Moderatorzy: thomas72, kyS, tadziu

Seba
Oldboy

Postautor: Seba » 14 listopada 2005, 20:50

Pozwolę sobie zabrać głos...

Zasady rządzące tym podforum, odmienne od reszty KKForum, zostały wprowadzone na prośbę właśnie Moderatorów - więc troszeczkę kłóci się to z tym, co napisał KyS... bo chyba Moderatorzy gorzowscy nie chcieli aby ich forum "umarło", a zmiana miała na celu właśnie jego rozwój. Nie będę pisał o argumentach, które ja - przeciwny wprowadzeniu ograniczenia - podawałem od samego początku, to teraz nie istotne, że wizja się sprawdziła. Istotne jest, że jeśli powiedziało się "a", a cel został osiagnięty - bo chyba nim był porzadek na podforum gorzowskim, to teraz z powodu chwilowej mam nadzieję "nudy" niekonsekwencją jest wycofywać się ze swoich planów. Raczej proponowałbym rozwijać forum, pisać o meczach, organizować się po przez to miejsce, jednoczyć fanów z Gorzowa itp.

Pozdrawiam.
Ania i Alex... Na zawsze w naszych sercach!!! [']

Awatar użytkownika
kyS
Kadet

Postautor: kyS » 14 listopada 2005, 20:57

Ale ja wcale nei chce tych zmian. Juz rok temu (jak ludzie pisali jedynie w temacie Najpiekniejsza koszykarka - czy jak on sie tam nazywal) rozmawialismy z thomasem jaki bedzie syf jak im sie to znudzi. Chodzi po prostu o to, ze narazie (nie mowie, ze tak juz bedzie ciagle) ani ja ani thomas nie mamy czasu i checi pisac nic na forum (ten temat o zmianie moderatora nei byl zakladany dla jaj, jak sie pewnie wszystkim wydawalo), ale mamy juz tylu zarejstrowanych uzytkownikow, ze rownie dobrze oni moga sie wykazac.
Obrazek

CokolwiekPomiedzyLudzmiKonczySie
ZnaczyNigdySieNieZaczelo
GdybyPrawdziwieSieZaczeloNieSkonczylobySie
SkonczyloSieBoSieNieZaczelo
CokolwiekPrawdziwieSieZaczynaNigdySieNieKonczy

Awatar użytkownika
Konstanty Indelfons Gałcz
Żak
Kontaktowanie:

Postautor: Konstanty Indelfons Gałcz » 14 listopada 2005, 21:44

Zmiany chcialem ja :) wydaje mi sie ze lepsze "niegrzeczne" ale zywe forum niz ładne czyste i martwe. Ale to oczywiscie tylko moje zdanie.
Wygramy z Wami !!Obrazek

Awatar użytkownika
thomas72
Młodzik

Postautor: thomas72 » 14 listopada 2005, 21:51

widze ze nasze podforum zdechło a nie umarło, wiec trzeba bedzie przywrócic ogólne zasady kochystania. ja jestem skłonny sie zgodzic na to jak sie zgodzą inni. i zaczynamy znów nasz śmietnik, serdecznie zapraszamy.
ps
prośba o zdjęcie blokady... seba do dzieła...
Obrazek

Marcin1010
Amator

Postautor: Marcin1010 » 11 stycznia 2006, 21:58

Thomas o kiedy Ty taki jestes ze chcesz tylko mnie jakies bojki na forum?

Awatar użytkownika
elen
Kadet
Kontaktowanie:

Postautor: elen » 20 marca 2006, 15:04

Wracając do tematu...moze umieścic link do podforum na stronie AZSu...zawsze moze cos sie zacznie dziac
Obrazek

"Dopóki nie skorzystałem z Internetu, nie wiedziałem, że na świecie jest tylu idiotów." - Stanisław Lem

Awatar użytkownika
kyS
Kadet

Postautor: kyS » 20 marca 2006, 18:06

elen pisze:Wracając do tematu...moze umieścic link do podforum na stronie AZSu...zawsze moze cos sie zacznie dziac
Taki link juz kiedys byl, ale z uwagi na to, ze na forum nie wszystkie wypowiedzi byly zgodne z polityka klubu, w ramach cenzury link usunieto, tzn jest gdzies schowany w linkach, ale mi nigdy nie udalo sie go odnalezc. Napisz maila do admnia, moze od tego czasu zmienial zdanie na temat naszego forum.
Obrazek

ZnaczyNigdySieNieZaczelo

Awatar użytkownika
elen
Kadet
Kontaktowanie:

Postautor: elen » 20 marca 2006, 22:19

słyszałem cos o tej sprawie...juz pisze maila...moze pojawi sie ten link
Obrazek

"Dopóki nie skorzystałem z Internetu, nie wiedziałem, że na świecie jest tylu idiotów." - Stanisław Lem

Awatar użytkownika
BartekO
Żak

Postautor: BartekO » 25 stycznia 2007, 13:17

p... spam bot ;/
AZS PWSZ GORZÓW WLKP

Endrju
Senior
Kontaktowanie:

Postautor: Endrju » 28 stycznia 2007, 21:28

Dlaczego na stronie azs-u nie ma forum ? Mysle ze wiecej osob by do niego trafialo i sie wypowiadalo... na to forum sam przypadkiem trafilem... ludzie go w wiekszosci nie znaja (wyrazana opinie czyta Kilkanascie - kilkadziesiat osob z gorzowa ktore chodza na mecze... a przeciez na hale wchodzi z 1000 osob z czego ponad polowa ma Neta :D
NIGDY NIE ZGINIE AZS !! NIGDY NIE ZGINIE !!
"Dopóki nie skorzystałem z Internetu, nie wiedziałem, że na świecie jest tylu idiotów."- Stanisław Lem

Awatar użytkownika
cesare
Żak

Postautor: cesare » 28 stycznia 2007, 21:29

a AZS nie mógłby na swojej stronie podac linka do tego forum jako oficjalnego ?

Endrju
Senior
Kontaktowanie:

Postautor: Endrju » 28 stycznia 2007, 21:32

faktycznie... na stonie azs-u powinnien byc link do tego forum
NIGDY NIE ZGINIE AZS !! NIGDY NIE ZGINIE !!
"Dopóki nie skorzystałem z Internetu, nie wiedziałem, że na świecie jest tylu idiotów."- Stanisław Lem

Awatar użytkownika
BartekO
Żak

Postautor: BartekO » 28 stycznia 2007, 21:44

Ten temat już był poruszany, admin strony napisał, że klub nie chce aby link do forum znajdował się na oficjalnej stronie... Według mnie gdyby się tam znalazł, to więcej osób by się tu rejestrowało i pisało.
AZS PWSZ GORZÓW WLKP

Awatar użytkownika
elen
Kadet
Kontaktowanie:

Postautor: elen » 28 stycznia 2007, 21:45

sprawa była wałkowana juz kilkakrotnie. Klub nie zgadza sie na link, bo kidys była bardzo nieprzyjemna sprawa związana z forum. Po tej sprawie link zniknął i nie ma go do dzis. Ja pisałem już dwukrotnie do Admina strony AZSu i nic. Każdy jednak może próbować, jednak to nie zależy od adminów i moderatorów KK forum
Obrazek

Awatar użytkownika
kyS
Kadet

Postautor: kyS » 28 stycznia 2007, 22:02

Ogolnie sytuacja jest taka:
na stronie azsu bylo kiedys forum nadzorowane przez admina, napisalem do niego, ze bez sensu jest sie dublowac i lepiej bedzie wspolpracowac. Wtedy link do forum pojawil sie na oficjalnej stronie. Zwiazane to bylo z bardzo duzym wzrostem wejsc na forum, w przewazajacej wiekszosci osob nie majacych nic ciekawego do powiedzenia na temat koszykowki. Ogolnie wszystko zakanczyl temat 'cala prawda o azsie' czy jakos tak, mozecie to sobie znalezc w archiwum. Komus na gorze nie spodobaly sie takie wypowiedzi i link zniknal. Mysle ze od tego czasu wiele zmienilo sie na forum jezeli chodzi o poziom wypowiedzi, a w ostatnim czasie o ogolne poruszenie w sprawach kibicowania (co prawda posty takie jak cesare w temacie o Ristic temu przecza, ale wyjatki potwierdzaja regule). Wydaje mi sie, ze poprzez nasze wypowiedzi na forum, mozemy pokazac, ze jednak mamy cos waznego do przekazania i tym samym powrocic do lask "gory" i pojawic sie na stronie (chociaz watpliwosci nie ulega fakt, ze zarzad jest bardzo negatywnie nastawiony w stosunku do wszelkiej krytyki). Byc moze jednak wszystko zalezy od nas samych :roll: .

ps nie wiem jak bardzo klub kontroluje kapownik, ale informacja o kkforum i podforum azsu moglaby ukazac sie w tej gazetce przedmeczowej...
ps2 zeby nie bylo - link jest, jak dobrze pogrzebiecie w linkach to znajdziecie odnosnik do forum :lol:
Obrazek

ZnaczyNigdySieNieZaczelo

Wróć do „AZS-PWSZ Gorzów Wlkp.”