Rozmowa z koszykarką Lotosu Gdynia Eweliną Kobryn

Wszystko na temat Tauron Basket Ligi Kobiet

Moderatorzy: ann, rzymi, paulo2907, przemoe, Kuba

Awatar użytkownika
MARIO
Kadet

Re: Rozmowa z koszykarką Lotosu Gdynia Eweliną Kobryn

Postautor: MARIO » 06 marca 2005, 09:38

" (...) dwa najbliższe mecze w Pucharze Polski nie będą łatwe. Ale na pewno wygramy! (...) "

To są słowa Eweliny.
Seba, ona nie powiedziała "i tak na pewno wygramy" jak zasugerowałeś, lecz wyraźnie zaznaczyła, że nie będzie łatwo ale na pewno wygrają, bo docenia siłę Lotosu (swoich koleżanek) i ma do tego prawo.
Nie było łatwo (nawet dla samej Eweliny) ale wygrały i to się liczy.
..you got to lose, to know how to win..

Awatar użytkownika
Edzia
Junior
Lokalizacja: cztery domy, dwie ulice to są właśnie PABIANICE :-P

Re: Rozmowa z koszykarką Lotosu Gdynia Eweliną Kobryn

Postautor: Edzia » 06 marca 2005, 12:14

MARIO pisze:To są słowa Eweliny.
Seba, ona nie powiedziała "i tak na pewno wygramy" jak zasugerowałeś, lecz wyraźnie zaznaczyła, że nie będzie łatwo ale na pewno wygrają, bo docenia siłę Lotosu (swoich koleżanek) i ma do tego prawo.
Nie było łatwo (nawet dla samej Eweliny) ale wygrały i to się liczy.

Ze wszystkim się zgadzam z Mariem, ze wszystkim za wyjątkiem jednego: było łatwo i to za łatwo!!!! Niestety.... :(
"Oto jest miłość.
Dwoje ludzi spotyka się przypadkiem,
a okazuje się, że czekali na siebie całe życie"

Seba
Oldboy

Postautor: Seba » 06 marca 2005, 12:25

Po pierwsze - nic nie sugerowałem, zacytowałem dokładnie słowa zawodniczki. Po drugie - przyznam szczerze, że zupełnie nie wiem, czym różni się "I tak na pewno wygramy" (jak napisałeś), od "ale na pewno wygramy" (jak sam zacytowałeś zawodniczkę). Gdybyś nie zauważył w pierwszym poście na ten temat podkreśliłem jedynie słowo "na pewno" i dalej będę twierdził, że nie ma ono nic wspólnego z właściwym podejsciem do sportu. I tyle...
Ania i Alex... Na zawsze w naszych sercach!!! [']

Gość

Postautor: Gość » 06 marca 2005, 12:30

Seba pisze:Po pierwsze - nic nie sugerowałem, zacytowałem dokładnie słowa zawodniczki. Po drugie - przyznam szczerze, że zupełnie nie wiem, czym różni się "I tak na pewno wygramy" (jak napisałeś), od "ale na pewno wygramy" (jak sam zacytowałeś zawodniczkę).

Straszne słowa.Gdzieś je już słyszałem.A 10 000 wywiadach innych zawodniczek.Łącznie z tymi z zespołów których kibice krytykują Kobryn.Teraz rozumiem stwierdzenie:Wiele hałasu o nic.

Seba
Oldboy

Postautor: Seba » 06 marca 2005, 12:36

Masz rację w punkcie, że całe wielkie zamieszanie zupełnie o nic :) W sumie o jedno słówko... pewnie które wyrwało się przez przypadek. Nie sądziłem, że rozpęta się aż taka awantura. Nie zgodzę się jednak z drugą częścią wpisu - gdyby jakakolwiek zawodniczka Olimpii podeszła z takim nastawieniem do meczu, to jedyny efekt, jaki by osiagnęła to brak kibiców - po co oglądać wydarzenie sportowe, w którym wynik jest znany przed meczem ;) Przypomnę Ci też, że dyskusję w tym temacie rozpoczął KIBIC - sympatyk akurat zespołu, w którym występuje zawodniczka, której wyrwały się słowa "na pewno" ;)

Ps. Prosiłbym jednak o podpisywanie swoich opinii.. tu nikt nie bije za wygłaszanie kontrowersyjnych sądów.

KIBIC
Junior

Postautor: KIBIC » 06 marca 2005, 12:39

nie kłócić się :!: :!: :!: :!:
Bo jak nie przestaniecie to zbanuje ;) :twisted:
chyba , że wcześniej nie dostane bana :wink: 8)

sorry to taki głupi żart ale nie ma chyba sensu kłócić się o "nic"
http://www.lechiarugby.pl !!

(\_/)
(O.o)
(> <)

This is Bunny.
Copy Bunny into your signature
to help him on his way to world Domination :lol:

Seba
Oldboy

Postautor: Seba » 06 marca 2005, 12:45

KIBIC pisze:nie kłócić się :!: :!: :!: :!:
Bo jak nie przestaniecie to zbanuje ;) :twisted:
chyba , że wcześniej nie dostane bana :wink: 8)

sorry to taki głupi żart ale nie ma chyba sensu kłócić się o "nic"

:lol: Już jestem spokojny :D <piwo> ... chyba obejdzie się bez banów :D :twisted:

Wróć do „Aktualności Ekstraklasa”