Anonymous pisze:Lotos - Pzu Polfa 80 : 48
podało Radio Gdańsk
Koniec ? Hmm to jednemu kandydatowi walke o MP chyba wybili juz z glowy.
Moderatorzy: ann, rzymi, paulo2907, przemoe, Kuba
Szymon pisze:Cavek pisze:Anonymous pisze:Lotos - Pzu Polfa 80 : 48
podało Radio Gdańsk
Koniec ? Hmm to jednemu kandydatowi walke o MP chyba wybili juz z glowy.
I co???? Szczęśliwy z tego powodu jesteś????
Matii pisze:
O co Ci Szymon chodzi. Szukacie kolejnej zaczepki, zeby zapisac kolejne 5 stron glupiej sprzeczki. Cavek stwierdzil fakty i tyle. Wcale nie chcial Wam dogryzac. Wynik pokazuje, ze mecz byl bez historii, jednostronny, a napewno mysleliscie powaznie o pucharze. I teraz zobacz sam, kto tu pierwszy podkreca atmosfere, kto zaczyna glupie sprzeczki.

Szymon pisze:
Ja podkręcam atmosferę???? No sorry bardzo ale nie wydaje mi sie. Skoro dla Caveka jedna porażka (fakt, właściwie klęska) wybija z głowy walke o tytuł to gratuluję!!! Jeśli tak by było to po klęsce w Gdyni w pierwszej rundzie nasze koszykarki powinny sie poddac i w rewanżu w Pabianicach również przegrać. Tak się nie stało jednak. Więc nie skreślajcie naszych szans po jednej porażce!!!
Szymon pisze: Reasumując, stwierdzenie że Gdynia wybiła nam z głowy walke o mistrzostwo jest nie na miejscu, bo póki co walkę o mistrzostwo wybitą z głowy ma Ostrovia i Meblotap!
Cavek pisze:
Szymon spokojnie. Jezeli na tydzien przed play-offami w spotkaniu rywalek pada taki wynik to jest wskazowka ze pomiedzy nimi jest roznica klasy. Nie wmowisz mi ze przy nastepnym spotkaniu z Gdynia Polfa wyjdzie pewna siebie itd. Chociaz Karli i spolce zycze wszystkiego najlepszego ba nawet dwucyfrowej wygranej z Lotosem![]()

Wróć do „Aktualności Ekstraklasa”
Użytkownicy przeglądający to forum: Obecnie na forum nie ma żadnego zarejestrowanego użytkownika i 2 gości