Przed meczem AZS Gorzów - Odra Brzeg
Moderatorzy: ann, rzymi, paulo2907, przemoe, Kuba
dzieki za zaproszenie, ale niestety inną razą... a co do meczu to faktycznie czas pokaze... nawet jesli jestescie lepsi to mam nadzieje ze chociaz bedzie na co popatrzec i nasze dziewczyny nie oddadza meczu bez walki.... bardzo na to licze i chciałbym w to wierzyc w to co pisze... jak narazie jest mi troche przykro i napewno wiecie czemu a jak nie to zerknicie na nasze podforum....
dziewczyny walczcie.... plissssss o punkty i o nas kibiców....
dziewczyny walczcie.... plissssss o punkty i o nas kibiców....
thomas72 pisze:a co my mamy powiedziec po meczu z poznaniem jak sedziowie pomogli nam przegrac?? ale cóz było mineło... teraz trzeba sie skupic na meczach z brzegiem, i mam nadzieje ze wezma sobie niektóre sprawy do serca i pokaza klase i złoją brzeg... tymbardziej ze mam zamiar być na obu spotkaniach, i licze na to ze sie uda...i mój wyjazd i wygrana azs-u...
wierze w to z całego serca
Faaajnie
..you got to lose, to know how to win..
MARIO pisze:FaaajnieZapraszamy Thomas - tylko się nie wykręć (jak zawsze
) Miło będzie Cie poznać. Pozdro'
nie wykrecam sie tylko pisze powaznie wyjas mi sie przesunal o tydzien i nie dam rady jechac teraz w sobote, a jesli chcesz mnie poznac to zapraszam do gorzowa, albo do Domaszkowic kolo Nysy miedzy 30.04 a 3.05...
pozdrawiam i czekam z niecierpilwościa na spotkanie
przykro mi ze cie zawiodłem
czarny pisze:święte słowa
trzeba będzie je przypomnieć odpowiednim osobom w odpowiednim miejscu i o odpowiednim czasie...
wiesz czarny jesli chodzi o walke o punkty to nie potrzebny jest pełen zasadniczy skład by pokazac ze mozna walczyc, a wtedy sie mówi ze... no trudno były lepsze czy gorsze i sie nie udało, a o kibiców to wystarcz ich szanowac, a wcale nie trzeba ich kochac, bo zastanawiam sie jakby im sie grało przy pustych trybunach, ale niektóre z nich zrozumieja to jak pograją w ekstraklasie, albo spadna i straca sponsorów...
dziewczyny nie kochajcie nas... tylko szanujcie....
aaaaaaa bym zapomniał wygrajcie dzis i pokazcie, że nie za jajka jestescie w ekstraklasie...walczcie jak lwice o kazda piłke czy cm boiska... jestescie u siebie i czujcie sie jak u siebie.
- czarny
- Młodzik
- Kontaktowanie:
wiesz czarny jesli chodzi o walke o punkty to nie potrzebny jest pełen zasadniczy skład by pokazac ze mozna walczyc, a wtedy sie mówi ze... no trudno były lepsze czy gorsze i sie nie udało, a o kibiców to wystarcz ich szanowac, a wcale nie trzeba ich kochac, bo zastanawiam sie jakby im sie grało przy pustych trybunach, ale niektóre z nich zrozumieja to jak pograją w ekstraklasie, albo spadna i straca sponsorów...
dziewczyny nie kochajcie nas... tylko szanujcie....
mi chodziło tylko o to, że niektórym osobom przydałoby się uświadomić to, co tak zgrabnie przed chwilą ująłeś
natomiast walczyć można mając w składzie nawet same 15-latki... trzeba po prostu tego chcieć

you're as good as your last performance
thomas72 pisze:nie wykrecam sie tylko pisze powaznie wyjas mi sie przesunal o tydzien i nie dam rady jechac teraz w sobote, a jesli chcesz mnie poznac to zapraszam do gorzowa, albo do Domaszkowic kolo Nysy miedzy 30.04 a 3.05...
pozdrawiam i czekam z niecierpilwościa na spotkanie
przykro mi ze cie zawiodłem
Do Gorzowa niestety nie dotarłem - zatrzymał mnie mecz w Swarzędzu - wiadomo SMS. A co będzie w Domaszkowicach jeśli mogę spytać? Pozdrawiam'
..you got to lose, to know how to win..
-
Gość
O sporym pechu może mówić koszykarka AZS-u TelecomMedia Gorzów Marta Żyłczyńska. Zawodniczka beniaminka Torell Basket Ligi na jednym z ostatnich przedmeczowych treningów została uderzona w bark co spowodowało zerwanie wieżozrostów międzyobojczykowych. Popularna "Żyła" w środową noc przeszła skomplikowaną operację, mająca na celu złączenie stawu barkowego specjalnymi drutami. Przerwa w grze tej zawodniczki potrwa około 3,5 miesiąca.
Gość pisze:O sporym pechu może mówić koszykarka AZS-u TelecomMedia Gorzów Marta Żyłczyńska. Zawodniczka beniaminka Torell Basket Ligi na jednym z ostatnich przedmeczowych treningów została uderzona w bark co spowodowało zerwanie wieżozrostów międzyobojczykowych. Popularna "Żyła" w środową noc przeszła skomplikowaną operację, mająca na celu złączenie stawu barkowego specjalnymi drutami. Przerwa w grze tej zawodniczki potrwa około 3,5 miesiąca.
czy ktoś moze potwierdzic te nienajlepsze informacje??
Kuba pisze:![]()
![]()
czy ktoś moze potwierdzic te nienajlepsze informacje??
A wiec potwierdzam, z tego co Żyła mówiła podczas środowego spotkania, kilka godzin po zabiegu,
To prawda... druty i przerwa sie zgadza...
A to nasze dziewczyny, które są kontuzjowane
Żyła, Bombel, Dżastina
powrotu do zdrowia dziewczyny...
Mlody pisze: POZDRAWIAM GORZOW szczegolnie pozdro dla thomasa72
a czym sobie zaslłużyłem????
dzieki młody....
ps
w domaszkowicach bede ja z rodzinką i tylko tyle...
jade w odwiedziny...a myslałem ze uda mi sie połączyc odwiedziny z meczem, ale niestety sie nie udało, szkoda.
pozdro dla Brzegu
ps2
wasi kibice zajefajnie wygladali i to mi sie własnie podoba w kibicowaniu, ze nie ma chamstwa, tylko doping i za to wam chwała...
nasz klub jest jeszcze za młody by miał tak wiernych kibiców a przede wszystkim młodych i spontanicznych. moze kiedys tak bedzie jak u was, a wcale nie musi byc wielu jak widac, by narobic duzo hałasu.
3mcie tak dalej panowie
i zapraszamy ponownie do GW
Wróć do „Aktualności Ekstraklasa”