Gimnazjada

Newsy dotyczące rozgrywek młodzieżowych

Moderator: Moderatorzy

zawodniczka Koszalina

Postautor: zawodniczka Koszalina » 12 kwietnia 2006, 12:00

Wecie co?? Jesteście poprostu zazdrośni,że gimnazjum nr 3 z Pabianic wygrało. i nie ma co gdybać gdyby koszalin byl lepszy to by został mistrzem polski a nie zostal bo byly po 2 kwarcie zbyt pewne siebie i przegrały.Wy jesteście zazdrośni i tyle i nie ma co zwalać winy na sedziow bo raz sie sedziowie zdarzaja gorsi a raz lepsi i jesli ktos umie grac to udowodni to sedziom.Jestem z Koszalina i ciesze sie ze wywalczyla moja szkola chociaz wicemistrzostwo.Widocznie na tyle było ja stac jakby grala od poczatku do konca to by wygraly i by zdeklasowaly przeciwniczki. A Pabianiczanki od polowy wziely sie do roboty i bylo widac efekt.Bardzo mi się podobała gra pewnej zawodniczki ale Mistrzostwo wywalczyla cala druzyna a nie ona.Także MISTRZEM POLSKI SA PABIANICE A NIE KOSZALIN I NIE GDYBAC TUTAJ WIECEJ BO ODWROCIC LOSOW SIE NIE DA. :wink: :wink: :wink: :wink: :!: :!: :!: :!: :!: :!: :!:

Awatar użytkownika
Iza
Młodzik

Postautor: Iza » 12 kwietnia 2006, 19:27

Zawodniczko z Koszalina :) Bardzo fajnie się z wami grało...byłyście bardzo wymagającym przeciwnikiem. Gra była zacięta, a my wzięłyśmy się do roboty w trzeciej kwarcie...co zaowocowało sukcesem...

Śmiesznie patrzy mi się na te wypowiedzi które mówią, że te drużyny które są poza podium, że to one powinny zdobyć zwycięstwo a nie my...ale to jest komplement dla nas :) W końcu to my mamy złote krążki :D Szkoda że w tegorocznych rozgrywkach nie mogłam brać udziału...a właściwie zostałam z nich wykluczona....głupia kontuzja :/ Niestety...nawet w finałach MP kadetek nie mogę brać udziału...ale jestem dobrej myśli, że dziewczynom się uda :)
....::::Baby can you listen to me::::....
....:::No metter who you like, love is more important::::....

Awatar użytkownika
majoneez
Kadet

Postautor: majoneez » 13 kwietnia 2006, 21:29

oczywiście że łódzką gimnazjadę wygrał ŁKS czyli XXII Gimnazjum, ale... Zostało zdyskfalifikowane po wniosku przegranych rywali bo... we wrześniu z jedna z zaodniczek Jordana zmieniła szkołę i rozpoczeła naukę w XXII Gimnazjum ( zresztą do JOrdana też trafiła z ŁKS ). Pan SADAŁOWSKI - trener Jordana był tak wsciekły po porażce, ze złożył wniosek o dyskfalifikację ŁKS bo...DOKUMENTY ZAWODNICZKI JESZCZE W NA POCZĄTKU PAŹDZIERNIKA BYŁY W JEGO SZKOLE!!!! a przepisy mówią że zawodniczka może zmieniać barwy do października. NIc to że dziewczyna od początu roku szkolnego była w nowej szkole, dokumenty rodzuice dostarczylii po pierwszym pąździernika czyli po weekendzie. No i tak to walcząc o pawo i sprawiedliwośc pan SADŁOWSKI nie będać w stanie wykazać swojerj wyższości na boisku pozbawił dziewczęta z XXII gimnazjum medali, bo cała sytuacja miałą miejsce już po ich wręczeniu zwycięskiej druzynie, która musiała je oddać bo dokumety dotarły nie w porę. Takie jest według pana SADŁOWSKIEGO sens walki w kategoriach mlodzieżowych :lol: :lol: :lol:

kinia

Postautor: kinia » 20 kwietnia 2006, 13:11

chce tu cos dodac Koszalin pojechał na mistrzostwa dlatego ze dziewczyny ze Szczecina gim20 miały w tym samym czasie kadre wiec wolały tam pojechac. Poprostu Koszalin miał szczescie pozdro

Awatar użytkownika
Iza
Młodzik

Postautor: Iza » 20 kwietnia 2006, 14:58

Wychodzi na to że my- Pabianice miałyśmy przez całe mistrzostwa szczęście, że wygrałyśmy...ale lus...mi się takie szczęście podoba ;);)
....::::Baby can you listen to me::::....

....:::No metter who you like, love is more important::::....

Wróć do „Koszykówka młodzieżowa”