Cukierki Odra Brzeg- CCC Polkowice
Moderatorzy: ann, rzymi, paulo2907, przemoe, Kuba
Po wspaniałym meczu z Lotosem przyszedł czas na porażkę. Polkowice sprawiły naszym dziewczynom zimny prysznic. Ciężko jest zagrać dwa bardzo dobre mecze w przeciągu kilku dni. Gratulacje dla zawodniczek z Polkowic, które mimo wszystko nie zagrały dziś porywająco, jednak wystarczyło to na wysokie zwycięstwo z Odrą. Cukiereczki dziś miały rozregulowane celowniki i sporo pudłowały. Losy meczu rozstrzygnęły się praktycznie w trzeciej kwarcie. Brawa dla trenerów Kubiaka i Nowakowskiego, którzy wprowadzili młode zawodniczki do gry.
Z boku poczynaniom swoich koleżanek z byłych klubów przyglądała się Ania Kędzior, która po malutku wraca do zdrowia. Gorące pozdrowionka dla Dolores!
Pozdro dla Kuby, a szczególne dla Karoliny M.
za miłą fotkę.
Podziękowania dla MKS za współpracę smsową
Cóż, trzeba liczyć na wygraną w Gorzowie, w Brzegu z Łodzią oraz w Poznaniu. Trzy mecze i realna szansa na trzy zwycięstwa, ale będzie bardzo ciężko. Napawam się optymizmem
Z boku poczynaniom swoich koleżanek z byłych klubów przyglądała się Ania Kędzior, która po malutku wraca do zdrowia. Gorące pozdrowionka dla Dolores!
Pozdro dla Kuby, a szczególne dla Karoliny M.
Podziękowania dla MKS za współpracę smsową
Cóż, trzeba liczyć na wygraną w Gorzowie, w Brzegu z Łodzią oraz w Poznaniu. Trzy mecze i realna szansa na trzy zwycięstwa, ale będzie bardzo ciężko. Napawam się optymizmem
..you got to lose, to know how to win..
slaby mecz w wykonaniu naszych dziewczyn, skutecznosc bardzo slaba i jak dla mnie mecz poddany przez trenera Kubiaka juz w polowie trzeciej kwarty, no ale moze to jakas taktyka zeby nioe brac prawie zadnego czasu, hmm.... sedziowanie do dupy ale to nieysprawiedliwia dziewczyn, a pani Teresce to chyba musialo byc zimno bno siedziala caly mecz z rekami miedzy nogami i tylko czasem napisala jakiegos esemesa ale to chyba do misiow z plkk ze nudy i ogolnie stado bydla na trybunach hehehehe,
zadnych notatek nie robila na temat meczu a szczegolnie sedziowania ktore jeszcze raz powtorze bylo do dupy, w sumie ciekawe byly tylko decyzje sedziow z ktorych smial sie nawet pan Nowakowski hehe. aha: Natalka#6 bylas na meczu moze?
Tyle.
To wszystko przez tych j.....nych sędziów
Nie no ŻART
akurat moim zdaniem sedziowanie było poprawne choć wiadomo jako stronniczy kibic do czegoś bym sie przyczepił
!!!!!!
Mecz jak mecz w dupe i to w kiepskim stylu
Nic nie wchodziło naprawde NIC
Ale to pewnie przez niedzilny mecz ze Śledziami w którym dziewczynom siedziało
, jednak to extra klasa i takie wymówki są nie na mjejscu
Poprostu słaby mecz i tyle
Jedynym pozytywem w tym meczu było wprowadzenie w 4 kwarcir przez K.Kubiaka młodej obiecującej zawodniczki Justyny Daniel
-i oby więcej takich incjatyw
I jeszcze na koniec
Naprawde na słowa uznania zasługujue Edyta Koryzna , której siedziało praktycznie wszystko
no cóż ja czekam teraz na wynik po meczu z Gorzowem i mam nadzieje że będe sie radował tak jak w ostatnią niedziele
Ps. Natalka(chyba 6 czy jakoś tak) byłaś na meczu
????????????????????????????????????????
Nie no ŻART
Mecz jak mecz w dupe i to w kiepskim stylu
Jedynym pozytywem w tym meczu było wprowadzenie w 4 kwarcir przez K.Kubiaka młodej obiecującej zawodniczki Justyny Daniel
I jeszcze na koniec
Naprawde na słowa uznania zasługujue Edyta Koryzna , której siedziało praktycznie wszystko
Ps. Natalka(chyba 6 czy jakoś tak) byłaś na meczu
\o/\o/\o/\o/\o/\o/\o/\o/\o/\o/
- 19andrew81
- Żak
Ja chcialbym pogratulowac koszykarkom z Polkowic
Wygrały zasluzenie choc rewelacyjnie az tak naprawde nie zagraly.Niestety slaba skutecznść w ataku naszych dziewczyn(47% za 2pkt) spowodowala że wynik jest taki a nie inny, jeszcze chcialem zwrocic uwage na brak zastawiania deski przez nasze koszykarki w obronie[8 zbiorek w ataku zawodniczek z Polkowic].
No coż mam nadzieje i wierze w to ze byl to przyslowiowy wypadek przy pracy naszych dziewczyn.No coz w koncu kazdemu moze sie przydazyc slabszy dzien.Rowniez chcialem pogratulowac decyzji trenera Kubiaka ktory wpuscil w czwartej kwarcie na parkiet Jupke[i mam nadzieje ze trener dotrzyma slowa danego na konferencji ze bedzie dawal coraz wiecej szans pogrania Jupie].Doswiadczenie jakie bedzie zbierac ta mloda zawodniczka z takimi rywalami jak CCC Polkowice napewno bedzie owocowac.O sedziowaniu powiem tyle ze w skali od 1-10 daje ocene 4. Z niektorych odgwizdywanych przez tych panow decyzji nawet na korzysc Polkowic sam trener Nowakowski sie smial [czyt. wydumane kroki Madzi Rzeźnik] i nie moja wina ze rodzice panow w szarych trykotach nie puscili do szkoly na matematyke zeby chociaz nauczono ich liczyc do trzech[ 3 sekundy] a co tam do trzech chociaz do dwoch[wspomniany wczesniej blad krokow)
Jeszcze raz gratuluje druzynie z Polkowic zwyciestwa bo w pelni zasluzone

No coż mam nadzieje i wierze w to ze byl to przyslowiowy wypadek przy pracy naszych dziewczyn.No coz w koncu kazdemu moze sie przydazyc slabszy dzien.Rowniez chcialem pogratulowac decyzji trenera Kubiaka ktory wpuscil w czwartej kwarcie na parkiet Jupke[i mam nadzieje ze trener dotrzyma slowa danego na konferencji ze bedzie dawal coraz wiecej szans pogrania Jupie].Doswiadczenie jakie bedzie zbierac ta mloda zawodniczka z takimi rywalami jak CCC Polkowice napewno bedzie owocowac.O sedziowaniu powiem tyle ze w skali od 1-10 daje ocene 4. Z niektorych odgwizdywanych przez tych panow decyzji nawet na korzysc Polkowic sam trener Nowakowski sie smial [czyt. wydumane kroki Madzi Rzeźnik] i nie moja wina ze rodzice panow w szarych trykotach nie puscili do szkoly na matematyke zeby chociaz nauczono ich liczyc do trzech[ 3 sekundy] a co tam do trzech chociaz do dwoch[wspomniany wczesniej blad krokow)
Jeszcze raz gratuluje druzynie z Polkowic zwyciestwa bo w pelni zasluzone
Wojny się nie uniknie można ją tylko przełożyć aż wróg będzie silniejszy
- steve_bramkarz
- Młodzik
- Kontaktowanie:
Wróć do „Aktualności Ekstraklasa”