Turniej kadetek/młodziczek w Łodzi

Newsy dotyczące rozgrywek młodzieżowych

Moderator: Moderatorzy

Awatar użytkownika
Kiero
Nowy na forum
Kontaktowanie:

Postautor: Kiero » 08 lipca 2006, 13:49

Pietroc jeśli byłbyś bardzo dobrym sędzią to nikt by nie mógł nic z Tobą załatwić ani nie mścił byś się na boisku na kimś-poza owszem możesz. No ale cóż... Jedni sędziowie są gorsi drudzy lepsi. Poza tym sędzia powinien być obiektywny.

Awatar użytkownika
pietroc
Kadet
Kontaktowanie:

Postautor: pietroc » 08 lipca 2006, 15:27

czytamy miedzy wierszami...

i mamy zdziebko poczucia humoru :)

a jak nie rozumiemy tekstu Pietroca to prosimy o wytlumaczenie kolezanke z numerem 4 ze swojej druzyny :) mysle ze pomoze :)

Awatar użytkownika
Kiero
Nowy na forum
Kontaktowanie:

Postautor: Kiero » 08 lipca 2006, 17:21

Nie 'ździebko' poczucia humoru. Piszę to co myślę. To nie tyczy się tylko Twojej wypowiedzi. Nie mam zamiaru nie wiem kłócić się czy coś. Napisałam to co myślę i czuję. Od tego są Fora. A poza tym nawet jeśli mam to 'ździebko' poczucia humoru to moja sprawa. Nie jestem Twoją znajomą więc nie powinno Cię to obchodzić. A Kaśka nie musi mi niczego tłumaczyć. Jestem na tyle rozgranięta, by zrozumieć prosty tekst. Poza tym nie off topic'ujmy już. Jeśli chcesz dalej porozmawiać zapraszam na PW lub GG. Wracamy do tematu: Turniej w Łodzi. Do zobaczenia za rok Panie P.

Awatar użytkownika
Lisu
Kadet

Postautor: Lisu » 08 lipca 2006, 17:28

Kiero pisze:A Kaśka nie musi mi niczego tłumaczyć. Jestem na tyle rozgranięta, by zrozumieć prosty tekst.

Chyba jednak nie jesteś :lol:

Awatar użytkownika
paździoch-osanka
Kadet
Kontaktowanie:

Postautor: paździoch-osanka » 08 lipca 2006, 18:23

Łooooołooooołooooooł... loozno barki ;)

Kiero ma racje...
Kiero pisze:Poza tym nie off topic'ujmy już. Jeśli chcesz dalej porozmawiać zapraszam na PW lub GG.

Kiero pisze:(...)co do turnieju naprawdę świetna organizacja i świetna atmosfera :)

Ajjj a na forum sie troszke nieprzyjemnie zrobilo... :roll: :? :|

Apeluje... loozno barki ;) a jesli komus sie cos nie podoba prosze zalatwiac to na privie...

Pozdrawiam ;)
________Obrazek

bedziemy in touch Obrazek

Gra miłosna jest z gier ruchowych stosunkowo najłatwiejsza.

Wróć do „Koszykówka młodzieżowa”