Zgodnie z propozycją

forum dyskusji o sprawach pozaboiskowych

Moderatorzy: rzymi, Lisu, Marco

Awatar użytkownika
Lisu
Kadet

Postautor: Lisu » 08 lipca 2006, 15:31

KIBIC pisze:Dział jest bez sensu a jeśli już taki jest to powinien być za Miss Baket czyli na samym dole bo wiadomo , że tylko kilka osób tutaj będzie pisac

KIBIC pisze:Po prostu nie jest to aż tak ważny dział żeby był zaraz po aktualnościach to raz a dwa kibice Wisły maja już swoje forum.
Takie jest moje zdanie.

Ja się z Tobą nie zgadzam. Moim zdaniem ten dział nie jest bez sensu. Nie jest to tylko moje zdanie, zajrzyj tutaj http://www.kosz.webd.pl/kkforum/viewtopic.php?t=4741

Jak widzisz o powstanie tego działu zabiegali nie tylko kibice Wisły. A przy okazji o co chodzi z tą Wisła? Przecież ja jestem kibicem ŁKSu a w/w temacie oprócz Wisy Kraków i ŁKSu wpisywali się również kibice AZSu Poznań, AZSu Jeleniej Góry, AZSu Gorzów Wlkp., Włókniarza Pabianice, Odry Brzego, CCC Polkowice.

Dla Ciebie ten dział nie jest może ważny ale dla innych może być bardzo ważny. Mnie na przykad nie interesują aż tak same koszykarki jak niektórych forumowiczów. Przychodzę na mecze żeby dobrze się bawić i dopingować mój klub, dlatego z chciałbym poznać innych kibiców z Polski, zobaczyć jak u nich wygląd atmosfera na trybunach, z jakimi borykają się problemami, jak je rozwiazują a być może ich pomysły wykorzystam u siebie na meczach.

MARAS
Oldboy
Kontaktowanie:

Postautor: MARAS » 08 lipca 2006, 15:38

No dokładnie! Zawsze wszyscy są za jakimś pomysłem, a Lotos przeciw i to już nie pierwszy raz :P
Chwiałka A Chwiałka Z Chwiałka AZS!

Awatar użytkownika
Mikey
Senior
Kontaktowanie:

Postautor: Mikey » 08 lipca 2006, 16:26

:lol: KIBIC człowieku nie wszystkich interesują WYŁĄCZNIE laski, cheerliderki itp itp. Przestań kombinować. decyzja została przyjęta przez aklamacje i nikt nie ma zamiaru tu prowadzic dyskusji czy dział "KIBICE" ma być przed czy po czy wogóle ma być. Tu nie demokracja :wink: tylko terror. A juz tekst o drugim forum Wisły ... :lol: :lol: :lol: Ktoś tu zaczyna miec kompleks krakusów :wink:
Obrazek
Obrazek

KIBIC
Junior

Postautor: KIBIC » 08 lipca 2006, 19:32

Mikey pisze:Tu nie demokracja :wink: tylko terror. :wink:

No to wszystko jasne :arrow: :lol:
http://www.lechiarugby.pl !!

(\_/)
(O.o)
(> <)

This is Bunny.
Copy Bunny into your signature
to help him on his way to world Domination :lol:

Awatar użytkownika
pietroc
Kadet
Kontaktowanie:

Postautor: pietroc » 08 lipca 2006, 19:45

KIBIC pisze:Dział jest bez sensu a jeśli już taki jest to powinien być za Miss Baket czyli na samym dole bo wiadomo , że tylko kilka osób tutaj będzie pisac

twierdzisz ze plebiscyt Miss Basket (de facto bardzo fajny) jest wazniejszy od kibicow ???

bo wedlug mnie w koszykowce lioczy sie przede wszystkim sama gra (dzial "Aktualnosci") i wlasnie fani (ten dzial) i slusznie jest to gorze forum...

Awatar użytkownika
SMS_fan
Żak
Kontaktowanie:

Postautor: SMS_fan » 08 lipca 2006, 22:29

Po pierwsze to świetny pomysł z utworzeniem nowego działu :)
Myślę, że będzie co czytać, zwłaszcza że jest na forum wiele osób mających pojęcie o kibicowskim świecie.
Od dziś lekturę forum rozpoczynam od tego podforum ;)

Awatar użytkownika
Lisu
Kadet

Postautor: Lisu » 08 lipca 2006, 22:40

Na razie to forum raczej pozostanie dość pustawe ale od pierwszej kolejki nowego sezonu może być ciekawie :)

Awatar użytkownika
GURU
Młodzik
Kontaktowanie:

Postautor: GURU » 09 lipca 2006, 10:31

Lisu pisze:Na razie to forum raczej pozostanie dość pustawe ale od pierwszej kolejki nowego sezonu może być ciekawie :)

No poki co bedzie tu cisza ale jak tylko rozpocznie sie sezon to mysle ze bedzie to napewno czesto odwiedzany dział na tym forum. I mysle ze bedzie to najwazniejszy dział na tym forum bo bedzie o nas - Kibicach.
IDŹ SWOJĄ DROGĄ NIE DAJ SATYSFAKCJI WROGOM

Awatar użytkownika
simon
Oldboy
Kontaktowanie:

Postautor: simon » 10 lipca 2006, 09:47

Mam podobną nadzieję jak GURU - a dowotem choćby i to, że właśnie wróciłem do dumu i w "aktualnościach" jeszcze nie byłem.
Pozwólcie, że w jednym poście odniosę się do kilku spraw z różnych postów:

Marco TS pisze:Propozycja 1: chce byc moderatorem ))

jesteś - gratuluję
Propozycja 2: to forum tylko dla zalogowanych

jest
Propozycja 4: Dyskusja a nie pyskówka. Mozemy sie nie lubic ale szanowac.

Wasza w tym głowa (i ręka) aby tak w 100% było - ja mam taką nadzieję
Propozycja 6: zeby to podforum nie stało sie koszykarskim kibice.net )

jak się stanie - to pewnie (także przez aklamację) wyleci...

Rozwiązanie jest proste. Nie dać się spowokować i nie wciągać w głupie dyskusje

z tym się w 10000% zgadzam

Czy Lisu jako mod ma możliwość przenoszenia postów np z aktualności ?

kurde... nie wiem za bardzo czy dało by się tak zrobić, skoro nie jest tam modem - napewno jednak mogą to admini i modzi z aktualności i (jeśli sami tego nie zrobią) napisać z prośbą o to posta lub prv. Damy radę...

no i proszę - niby "bez sensu" a już nawet i Ty w nim piszesz - a co do jego miejsca w tabelce... wiesz, dla różnych ludzi różne rzeczy są ważne - odnoszę jednak wrażenie, że dla kkforumowiczów dział "KIBICE" mieści się gdzieś około 1-2 miejsca - dość wysoko nad "giełdą pamiątek" np.

dwa kibice Wisły maja już swoje forum

jeśli wogóle - to "dwóch" - ale o ile się nie mylę to tam jest tylu mod'ów, a wpisuje się więcej osób...

Tu nie demokracja tylko terror

:lol: :lol: :lol: no powiedzmy demokracja - acz... regulowana :wink: :lol:

Wróć do „Kibice”