KIBIC pisze:Dział jest bez sensu a jeśli już taki jest to powinien być za Miss Baket czyli na samym dole bo wiadomo , że tylko kilka osób tutaj będzie pisac
KIBIC pisze:Po prostu nie jest to aż tak ważny dział żeby był zaraz po aktualnościach to raz a dwa kibice Wisły maja już swoje forum.
Takie jest moje zdanie.
Ja się z Tobą nie zgadzam. Moim zdaniem ten dział nie jest bez sensu. Nie jest to tylko moje zdanie, zajrzyj tutaj http://www.kosz.webd.pl/kkforum/viewtopic.php?t=4741
Jak widzisz o powstanie tego działu zabiegali nie tylko kibice Wisły. A przy okazji o co chodzi z tą Wisła? Przecież ja jestem kibicem ŁKSu a w/w temacie oprócz Wisy Kraków i ŁKSu wpisywali się również kibice AZSu Poznań, AZSu Jeleniej Góry, AZSu Gorzów Wlkp., Włókniarza Pabianice, Odry Brzego, CCC Polkowice.
Dla Ciebie ten dział nie jest może ważny ale dla innych może być bardzo ważny. Mnie na przykad nie interesują aż tak same koszykarki jak niektórych forumowiczów. Przychodzę na mecze żeby dobrze się bawić i dopingować mój klub, dlatego z chciałbym poznać innych kibiców z Polski, zobaczyć jak u nich wygląd atmosfera na trybunach, z jakimi borykają się problemami, jak je rozwiazują a być może ich pomysły wykorzystam u siebie na meczach.