Toty chyba nigdy w Arenie nie byłeś! Po pierwsze ona ma 5 tys pojemności a nie 10! Po drugie ludzi na meczach jest znacznie więcej!
Na finale z Lotosem było 1000osób!
w tym roku AZS nie będzie grał w finale, w małym finale, w półfinale a w 1/4 finału najprawdopodobniej ze zdecydowanie silniejszym ale równierz zdecydowanie najmniej atrakcyjnym zespołem... Do tego mie ma sz. Pani Kulczyk i jej małżonka mgr Kulczyka (bo tak o nich pisano) a wraz z nimi tzw. "sponsorowanych". Nie obraź się Maras ale tak jak rozgrywanie meczy w arenie jest z punktu widzenia menagera d/s widowisk sportowych typowym "strzałem do własnej bramki" - tak pokazywanie tego zespołu 4 razy przy zerowym niektórych innych jest jawną niesprawiedliwością i z punktu widzenia popularyzacji dyscypliny w TV też strzałem samobójczym.
"Niedzielny" kibic zobaczy (szlagierowe mecze awizowane jako vice mistrza kraju z mistrzem, z brązowym medalistą, z euroligowym reprezentantem) jednostronne widowiska w pustej, cichej hali - pewnie zachęci to kupę potencjalnych sponsorów do inwestowania w kk...