15 kolejka: ŁKS Łódź - Odra Brzeg

forum dyskusji o sprawach pozaboiskowych

Moderatorzy: rzymi, Lisu, Marco

Awatar użytkownika
Mikey
Senior
Kontaktowanie:

Postautor: Mikey » 21 stycznia 2007, 01:04

Mlyn czego nie widać na filmikach rozciąga sie i to dzis w liczbie ok 40 dodatkowych osób (miedzy innymi tych, którzy pamietaja atrakcje dnia wczorajszego ;) na prostą. I tam w kącie miedzy prostą a krótką zabawa jest takze przednia
Obrazek
Obrazek

Awatar użytkownika
simon
Oldboy
Kontaktowanie:

Postautor: simon » 21 stycznia 2007, 09:14

Raczej spoko - tam po 2-giej stronie kosza jest taka sama trybunka - a widać na zdjęciach z poprzednich sezonów, że już nie raz był taki "komplet" - i pewnie jeszcze będzie...

Do tego tzw. "młyn" przelewa się dość płynnie na prostą mającą bezpośrednie przecież połączenie - ba, myślę że większość właśnie tam w rogu siada o wiele chętniej - także naprawdę błędne jest stwierdzenie, że np. "w młynie" było 50 osób. Raczej "za koszem" było tyle a tyle.

W mojej ocenie wczoraj najlepsza korba w tym sezonie - wyraźna tendencja zwyżkowa zarysowywuje się od Gorzowa - a kulminację sezonyu zasadniczego powinna osiągnąć podczas zestawu Wisła-Włókniarz - zgodnie z naszą racją stanu oczywiście.

Don Igłata
Młodzik

Postautor: Don Igłata » 21 stycznia 2007, 11:22

Imponujący doping kibiców łódzkich od początku do końca meczu - czapki z głów i szaliki z szyj przed taką publicznością. Natomiast co do filmików z meczu, to lekko chciałem zauważyć , że na nich ŁKS wygrał do zera! :wink:

Awatar użytkownika
kolwies
Nowy na forum

Postautor: kolwies » 21 stycznia 2007, 11:31

Don Igłata pisze: , że na nich ŁKS wygrał do zera! :wink:

Cóż...trzeba było jakoś sobie osłodzic tę porażke... :?

Awatar użytkownika
steku
Żak
Kontaktowanie:

Postautor: steku » 21 stycznia 2007, 11:36

Heh;] Przecież od zawsze było wiadomo że to my jesteśmy tą "gorszą" stroną Łodzi i tylko my tak naginamy rzeczywistość :twisted: Ale kto był na meczu ten wie, że przecież Brzeg ani razu w tym meczu nie dotknął piłki :D
Obrazek
Obrazek

obs
Nowy na forum
Kontaktowanie:

Postautor: obs » 22 stycznia 2007, 08:19

Mikey pisze:(miedzy innymi tych, którzy pamietaja atrakcje dnia wczorajszego ;) na prostą.

założenie było, że spokojnie piknikowo pooglądamy widowisko sportowe + byłem z koleżanką. Oczywiście w końcówce nie wytrzymałem i udzieliła mi się atmosfera...

Na Wiśle korba!!
Łódzki K.S.

Awatar użytkownika
kolwies
Nowy na forum

Postautor: kolwies » 22 stycznia 2007, 20:25

obs pisze:
założenie było, że spokojnie piknikowo pooglądamy widowisko sportowe + byłem z koleżanką.

Trzeba było zaznajomic kolezankę z młynem, albo pozostawić ją pod opieką jakiegoś kibica i przyjść samemu... :wink:

Wróć do „Kibice”