17 kolejka:AZS PWSZ Gorzów Wlkp.-Cukierki Odra Brzeg 78-79
Moderatorzy: ann, rzymi, paulo2907, przemoe, Kuba
zagrajmy w szachy moze kto wygra albo w bierki?? to będzie najlepszy pomysł mysle a po co się tak męczyć i pocić biegając godzine po boisku,a kibice po co oni mają gardła tracic pograjmy szybką partyjkę i już:P:PP:P
ale cukierki najlepiej grają w bierki więc w takiej sytuacji już ponieśliście porażkehihi
pzd Pretorianie
_____________________________________________________________IŚĆ SWOJĄ DROGĄ NIE DAĆ SATYSFAKCJI WROGOM!!
ale cukierki najlepiej grają w bierki więc w takiej sytuacji już ponieśliście porażkehihi
pzd Pretorianie
_____________________________________________________________IŚĆ SWOJĄ DROGĄ NIE DAĆ SATYSFAKCJI WROGOM!!
Co za mecz! Kosz za kosz! 39-39 do połowy.
Kim znów na wyjeździe gra na 10% swoich możliwości, na szczęście Lena wraca powoli do formy, dwie trójki to dobry znak
Tak jak rok temu mieliśmy pojedynek Karpińska-Koc tak teraz szykuje się rywalizacja Szott-Marczewska...
Szybka analiza w połowie i... nie jest dobrze. Niby remis, ale więcej strat, gorzej na tablicach i Babicka już 4 faule... Remis tylko dzięki trójkom (swoją drogą to Lena już w Gorzowie nam wygrała mecz trójkami w końcówce, więc liczymy na powtórkę
). Co ma być to będzie...
BTW> Ja nie nabijam postów, tylko piszę co myślę - zresztą jak widać wszystko w jednym poście. A poza tym - jeśli mecz się skończy, to na PLKK.pl nie będzie wyników minuty po minucie, a w relacjach często są pisane ogólniki, więc z lektury forum można dowiedzieć się co nieco o przebiegu meczu
Pozdrawiam i - do boju Stal Brzeska, Stal Brzeska maja 
Kim znów na wyjeździe gra na 10% swoich możliwości, na szczęście Lena wraca powoli do formy, dwie trójki to dobry znak
Szybka analiza w połowie i... nie jest dobrze. Niby remis, ale więcej strat, gorzej na tablicach i Babicka już 4 faule... Remis tylko dzięki trójkom (swoją drogą to Lena już w Gorzowie nam wygrała mecz trójkami w końcówce, więc liczymy na powtórkę
BTW> Ja nie nabijam postów, tylko piszę co myślę - zresztą jak widać wszystko w jednym poście. A poza tym - jeśli mecz się skończy, to na PLKK.pl nie będzie wyników minuty po minucie, a w relacjach często są pisane ogólniki, więc z lektury forum można dowiedzieć się co nieco o przebiegu meczu
Ostatnio zmieniony 27 stycznia 2007, 18:53 przez qBK, łącznie zmieniany 2 razy.
-
Gość
przecierz jesr relacja live na www.plkk.pl to po co nabijacie tylko posty ??
nie rozumiem tego...
PZD PRETORIANIA !! WYGRA ODRA !!
PZD PRETORIANIA !! WYGRA ODRA !!
Wróć do „Aktualności Ekstraklasa”