No właśnie o to mi chodzi, ze ekipa z Gorzowa pozwoliła sobie zaśpiewac "jesteśmy u siebie" tam gdzie gospodarze w zaden sposob nie zareagowali-nie było niebezpieczeństwa że spotka sie to z ostrą reakcja miejscowych. Misiex mowi ze go to denerwowało ale nic nie zrobił... A że tej reakcji nie było to sobie śpiewali... Sam piszesz ze ekipy sa młode i uczą się na błędach więc delikatnie zwracamy uwagę na przyszłosć że to nie jest dobry pomysł śpiewanie tego na obcych halach bo prowokuje miejscowych kibiców. Nie mam racji?elen pisze:Ale o czym wy tu mówicie. Kto zaśpiewałby "jesteśmy u siebie" w Łodzi czy Krakowie. Gdzieś gdzie jest całkiem inny charakter na hali. Stworzyliście sobie jakis temat, tylko nie wiem co co. Zeby pokazać jaki są róznice pomiedzy ekipami? Polkowice i Gorzów sa młode uczą sie na swoich błedach. Nie mają starszych kolegów po szalu, także może należy im sie zrozumienie?
20 kolejka: CCC Polkowice - AZS Gorzów Wlkp.
Moderatorzy: rzymi, Lisu, Marco
- Mikey
- Senior
- Kontaktowanie:

możecie sobie narzekać ale zwycięstwo pojechało do Gorzowa
i tego nic nie zmieni
nas w autobusie ok 30 osób w tym kilka osobówek więc lekko ponad 40 w sektorze .. myślę że jak na tak młody KK to bardzo dobry wynik .. (niektóre ekipy z większym stażem tak licznie nie wyjeżdżają) .. uważam, że byliśmy słyszalni
dziękuje chłopakom za przyjęcie jesteście naprawdę spoko szkoda że ochroniarze nam nie pozwolili przyłączyć się do Waszego pociągu bo bardzo chcieliśmy .. co do prowokacji o której (co ciekawe nie Polkowiczanin) tak zagorzale pisze to muszę z czystym sercem przyznać że jesteśmy nastawienie do Polkowiczan przyjaźnie .. (fajny bar macie na przeciwko hali - kilka fot z baru zamieszczę później) i żadnej prowokacji z naszej strony nie było a jak ktoś chce znaleźć coś na siłę to zawsze znajdzie ..
chcę się spytać czy prowokacją jest okrzyk co zaprezentowaliśmy jeszcze przed spotkaniem : "Polkowice witamy, serdecznie Was pozdrawiamy" po czym powitaliśmy ich brawami albo "Polkowice dziękujemy" po skończonym meczu ?
nas w autobusie ok 30 osób w tym kilka osobówek więc lekko ponad 40 w sektorze .. myślę że jak na tak młody KK to bardzo dobry wynik .. (niektóre ekipy z większym stażem tak licznie nie wyjeżdżają) .. uważam, że byliśmy słyszalni
dziękuje chłopakom za przyjęcie jesteście naprawdę spoko szkoda że ochroniarze nam nie pozwolili przyłączyć się do Waszego pociągu bo bardzo chcieliśmy .. co do prowokacji o której (co ciekawe nie Polkowiczanin) tak zagorzale pisze to muszę z czystym sercem przyznać że jesteśmy nastawienie do Polkowiczan przyjaźnie .. (fajny bar macie na przeciwko hali - kilka fot z baru zamieszczę później) i żadnej prowokacji z naszej strony nie było a jak ktoś chce znaleźć coś na siłę to zawsze znajdzie ..
chcę się spytać czy prowokacją jest okrzyk co zaprezentowaliśmy jeszcze przed spotkaniem : "Polkowice witamy, serdecznie Was pozdrawiamy" po czym powitaliśmy ich brawami albo "Polkowice dziękujemy" po skończonym meczu ?
Gorzów To jest Potęga !
Gorzów Najlepszy Jest !
Gorzów Trzeba Szanować!
Gorzów Nasz AZS i ZKS!
:)
Gorzów Najlepszy Jest !
Gorzów Trzeba Szanować!
Gorzów Nasz AZS i ZKS!
- Mikey
- Senior
- Kontaktowanie:
co do prowokacji o której (co ciekawe nie Polkowiczanin) tak zagorzale pisze
Misiex zdaje się jest z Polkowic...Misiex pisze:Elen - chodzi tu bardziej o fakt waszej częstej prowokacji tym "jesteśmy u siebie". Mnie osobiście to bardzo denerwowało i nie będę się z tym krył. Na jakiej podstawie to śpiewaliście? Czekam na jakieś wyjaśnienia z waszej strony.
Aha i jak czegoś nie zaśpiewacie na Wiśle czy ŁKSie to nie śpiewajcie też na innych halach...
Poza tym, mi to nie przeszkadza, jesli już o mnie mówisz
możecie sobie narzekać ale zwycięstwo pojechało do Gorzowa i tego nic nie zmieni
Ja nie narzekam, mnie ten wynik bardzo cieszy
(niektóre ekipy z większym stażem tak licznie nie wyjeżdżają)
może wyjeżdżają jednak w liczbach niepomiernie wiekszych tyle że nie na koszykówkę bo tam traktuje sie ją wciąż po macoszemu

od nas kibice z Gorzowa również wyjeżdżają w większej liczbie np. kibice żużla czy piłki nożnej ale jak się nie mylę to forum koszykówki kobiet więc takie porównania nie są na miejscu rozmawiajmy o wyjazdach z tej dyscypliny sportu
szczerze to mnie nie interesuje ile kibiców ŁKS, Wisły Kraków czy innego Klubu mającego tradycje nie tylko koszykarskie pojedzie na mecz do Bełchatowa czy jaki inny Orange Ekstraklasy
pozdro
pozdro
Gorzów To jest Potęga !
Gorzów Najlepszy Jest !
Gorzów Trzeba Szanować!
Gorzów Nasz AZS i ZKS!
:)
Gorzów Najlepszy Jest !
Gorzów Trzeba Szanować!
Gorzów Nasz AZS i ZKS!
Z tym "jesteśmy u siebie" to naprawde starajcie się powstrzymać... Nie chcę robić żadnych afer czy coś, ale śpiewacie jakieś przyśpiewki, które nie podobają się gospodarzom i nawet nie potraficie wytłumaczyć w jakim celu to zaśpiewaliście...
A zresztą nie wiem czy jest sens o tym pisać bo pewnie i tak się nie dogadamy
. Pozdro.

- Mikey
- Senior
- Kontaktowanie:
Tak tylko ze ja mówię o kibicach ŁKS a nie kibicach z Łodzi (to taka drobna różnica), a jak już wspominaliśmy tysiąckrotnie nie dzielimy się na kibiców piłkarskich, siatkarskich czy koszykarskich, bo jesteśmy kibicami jednego KLUBU.od nas kibice z Gorzowa również wyjeżdżają w większej liczbie np. kibice żużla czy piłki nożnej
Zreszta nieistotne, nie rozmywajmy tematu. Kto mial cos do powiedzenia powiedział. Chcecie śpiewac śpiewajcie, nie chcecie nie śpiewajcie.
Wracającdo tematu zauwazylem ze takie wyjazdy konsolidują kibiców i potem zaczyna się cos dziać na wlasnej hali (vide Polkowice), byc może w Gorzowie bedzie podobnie i wyjazd okaże sie przełomowy dla rozwoju dopingu wsamym Gorzowie.

- polite boy
- Żak
- ginda
- Senior
- Kontaktowanie:
Intarex pisze:aja pozdrawiam kibiców CCC z którymi spędziłem w Polkowicach sobote i niedziele, najpierw na pewnej imprezie a potem w domuniewiele brakowalo bym zostal na mecze CCC
Byliśmy na tej samej imprezie
Dziewczyny jeśli chcecie,
zwycięstwa poczuć smak,
musicie walczyć, trenować,
dopingiem was wspieramy,
a wiarę w sercu mamy,
po meczu będziem świętować
zwycięstwa poczuć smak,
musicie walczyć, trenować,
dopingiem was wspieramy,
a wiarę w sercu mamy,
po meczu będziem świętować
ginda pisze:Intarex pisze:aja pozdrawiam kibiców CCC z którymi spędziłem w Polkowicach sobote i niedziele, najpierw na pewnej imprezie a potem w domuniewiele brakowalo bym zostal na mecze CCC
Byliśmy na tej samej imprezie??
oj bylismy
co do piosenek AZS_u ... jeżeli śpiewa się 3 piosenki na krzyż ( dokladnie nie wiem, ale sami wiecie, ze duzo ich nie bylo ) i z tego jedna jest Jesteśmy u siebie

- polite boy
- Żak