Turniej koszykarek przy al. Unii 15-17.06

Newsy dotyczące rozgrywek młodzieżowych

Moderator: Moderatorzy

Awatar użytkownika
Kanidżia
Amator
Kontaktowanie:

Postautor: Kanidżia » 18 czerwca 2007, 17:14

Gdyby ktoś z uczestników chciał zdjęcia wykonane podczas trzech dni(i nie tylko ;)) turnieju przez przystojnego fotografa, to, po odpowiednim ocenzurowaniu, prześlę je ja bądź Pietroc.

Ps.
Proszę o nadsyłanie próśb za pomocą tzw. priva, przy jednoczesnym podaniu tajnego hasła. ;)
"Gwarny tłum, trybun szum. Mrowie głów i świateł blask..."

Awatar użytkownika
Lisu
Kadet

Postautor: Lisu » 18 czerwca 2007, 20:12

Liczę na ocenzurowanie ;)

Awatar użytkownika
pietroc
Kadet
Kontaktowanie:

Postautor: pietroc » 18 czerwca 2007, 23:07

Kanidżia pisze:Gdyby ktoś z uczestników chciał zdjęcia wykonane podczas trzech dni(i nie tylko ;)) turnieju przez przystojnego fotografa, to, po odpowiednim ocenzurowaniu, prześlę je ja bądź Pietroc.

ty najpierw mi to wyslij bo cenzura musi byc :D

Awatar użytkownika
Lisu
Kadet

Postautor: Lisu » 19 czerwca 2007, 06:48

Nie bój, nie bój, ja już widziałem i odpowiednie zdjęcia z Twoim udziałem poszły do pewnych instytucji ;) Koniec kariery kolego.

Awatar użytkownika
FAN PLKK
Młodzik
Kontaktowanie:

Postautor: FAN PLKK » 20 czerwca 2007, 20:35

IV Międzynarodowy Turniej Koszykówki Dziewcząt Łódź 2007

W miniony weekend w hali Łódzkiego Klubu Sportowego przy al.Unii odbył się IV Międzynarodowy Turniej Koszykówki Dziewcząt rocznika 1991. W zawodach wzięły udział m.in. czołowe polskie zespoły, a także goście z Niemiec i Słowacji. Rywalizację wygrały koszykarki Wisły Kraków, pokonując w finale gospodynie, zawodniczki Łódzkiego Klubu Sportowego. Decydujący o zwycięstwie w turnieju pojedynek był do przerwy bardzo wyrównany, jednak później przewagę osiągnęły, dysponujące szerokim i wyrównanym składem, Wiślaczki i nie oddały jej do ostatniej syreny.

Klasyfikacja końcowa:
1. Wisła Kraków
2. ŁKS Łódź 1991
3. Poprad (Słowacja)
4. Widzew Łódź
5. Chemnitz (Niemcy)
6. ŁKS Łódź 1992
7. Kotwica Kołobrzeg
8. ŁKS Łódź 1993

Najlepszą zawodniczką turnieju wybrano kapitan Wisły Kraków - Kasię Szewczyk. W pierwsze piątce zawodów znalazły się natomiast 2 koszykarki ŁKS-u - Ola Dziwińska i Martyna Goławska.

info www.lkslodz.pl
Im bardziej boisz się porażek tym więcej ich ponosisz..

Wróć do „Koszykówka młodzieżowa”