Mecz o 7 miejsce fantasy WNBA: betti - fearless

Wykaż się wiedzą o baskecie, sam wygraj ligę...

Moderatorzy: BARTOLINO, Moderatorzy

Awatar użytkownika
betti
Senior

Postautor: betti » 27 sierpnia 2007, 19:24

Chciałam pogratulować fearlessowi a właściwie jego pełnomocnikowi zdobycia 7 miejsca.
Bartolino miał być moim osobistym doradcą w PO ale niestety sprawy potoczyły sie tak, że zamiast pomocy otrzymałam nóż w serce :cry: .
Jak to mówią życie jest brutalne, ale jako że to tylko zabawa to aż tak bardzo się nie przejęłam.
Jeszcze raz serdeczne gratulacje :D :D .

Dziękuję oseskowi za wspólną rywalizację szczególnie pod koniec rundy zasadniczej i gratuluję Mu miejsca na podium.

Podziękowania również dla wszystkich uczestników fantasy za wspólną zabawę.

I jeszcze jedna rzecz.
Ja zwykle sie czepiam :) . Moja Tangela powinna mieć eval 8 a nie 6, a po drugie gdzieś w sumowaniu wszystkich evali zaginął mi jeden punkt.
Ja wiem że to nic nie zmieni ale chciałabym mieć tyle punktów ile zrobiła moja drużyna :) .

A jako że bardzo lubię oseska :D , to chciałam zauważyć że On również ma źle policzony eval. Chodzi mi McCarville. Powinna mieć 20 a nie 12.

Jeszcze raz dziękuję wszystkim za zabawę i gratulacje dla zwycięzców.
Debiutantka Roku!!!

"Rozpędź się a ściana sama Cię znajdzie" - Tomasz M.

Ave Becky!!!

Awatar użytkownika
Greebo
Weteran kkforum

Postautor: Greebo » 27 sierpnia 2007, 19:33

betti pisze:...

Poprawione 8)
... tysiące przejechanych kilometrów ... setki przegadanych godzin .. dziesiątki odwiedzonych miast, stadionów i hal ... jedna trójkolorowa pasja ...

Wróć do „Fantasy PLKK oraz Basket Quiz”