Meblotap - ŁKS 58:62
Moderatorzy: ann, rzymi, paulo2907, przemoe, Kuba
- Mikey
- Senior
- Kontaktowanie:
Wracam do tego spotkania, bo dowiedzieliśmy sie własnie na naszej oficjalnej stronie klubowej od jednego z chełmskich kibiców ze wygraliśmy:TYLKO DZIĘKI SEDZIOM. Nie wiem czy to bolesny upadek po zwycięstwie z Odra czy ... ta frekwencja która ni jak nie chce byc większa, jak ktoś tu ostatnio zapowiadał...

Mikey pisze:Dokładnie jak powiedział pietroc. No wiec jak było z tym spiskiem sędziów? Co z tym wypaczaniem wyniku spotkania? Gdyby nie oni pewnie byśmy srogie baty zebrali?Hersi pisze:No a gdzie sie podziali prawdziwi kibice ŁKS-u, bo żadnego nie uswiadczylismy w Chełmie?
Batów na pewno nie zebralibyście ale nie można zaprzeczyć ,że sędziowie popełnili sporo błędów szczególnie w ostatniej kwarcie spotkania.Dwukrotnie nie odgwizdali kroków ,kozłowania piłki ponad głową ,faulu na Murray,piłki za obrębem pola gry(tę sytację widzałem bardzo dobrze ponieważ siedziałem bardzo blisko) nie przełączenie strzałki przez stolik itd. i niestety taka jest prawda.Osobiście staram się nie krytykować decyzji sędziów ponieważ uważam że skutek tego będzie żaden,uciera się tylko przekonanie że chełmscy kibice każdą porażkę przypisują złej pracy sędziów.
- Mikey
- Senior
- Kontaktowanie:
Ok zgadzam sie z tym ze poziom sędziowania jest słaby, ale pisanie na naszej stronie ze wygraliśmy TYLKO dzieki sędziom takie właśnie przekonanie wśród kibiców utwierdza. Chcialbym tylko się dowiedziec czy po porażce 1 pkt w Chełmie, druzyna Odry nie miala żadnych zastrzeżeń do pracy sędziego... wszak tam jedna błedna decyzja decyzdowala o wyniku meczu.Zyzia pisze:Mikey pisze:Dokładnie jak powiedział pietroc. No wiec jak było z tym spiskiem sędziów? Co z tym wypaczaniem wyniku spotkania? Gdyby nie oni pewnie byśmy srogie baty zebrali?Hersi pisze:No a gdzie sie podziali prawdziwi kibice ŁKS-u, bo żadnego nie uswiadczylismy w Chełmie?
Batów na pewno nie zebralibyście ale nie można zaprzeczyć ,że sędziowie popełnili sporo błędów szczególnie w ostatniej kwarcie spotkania.Dwukrotnie nie odgwizdali kroków ,kozłowania piłki ponad głową ,faulu na Murray,piłki za obrębem pola gry(tę sytację widzałem bardzo dobrze ponieważ siedziałem bardzo blisko) nie przełączenie strzałki przez stolik itd. i niestety taka jest prawda.Osobiście staram się nie krytykować decyzji sędziów ponieważ uważam że skutek tego będzie żaden,uciera się tylko przekonanie że chełmscy kibice każdą porażkę przypisują złej pracy sędziów.

Wróć do „Aktualności Ekstraklasa”