Taniej na Toruń

Moderatorzy: thomas72, kyS, tadziu

tomaszek

Postautor: tomaszek » 01 listopada 2007, 23:11

A_Z_S pisze:A chodźby dlatego, że dostajecie od nich kase na oprawy, koszulki itd. Jedno słowo PRZECIW i już przykręcą kurek dlatego elen i inny wolą nie podpadać

Człowieku jaką kase? Niewiesz co mowisz... masz złe źródło informacji. Klub nie daje nam ani złotówki.

Awatar użytkownika
kyS
Kadet

Postautor: kyS » 01 listopada 2007, 23:11

Dokladnie o to chodzi - odnosnie wypowiedzi Bartiego. Wystarczyloby, ze ktos przed sezonem powiedzial: gramy w fiba, planujemy ponownie powiekszyc sale, bo coraz wiecej ludzi przychodzi, zamierzamy sciagnac jakies wartosciowe zawodniczki (doszly mnie ploty, ze Madej podobno tlumaczyl w jakims wywiadzie ta podwyzke, ale nikt tego nie potwierdzil). W zamian uslyszelismy natomiast: mamy nowego sponsora tytularnego, ktory kladzie duzo pieniedzy i sciagamy dwie zawodnicziki zza ocenu.
Obrazek

CokolwiekPomiedzyLudzmiKonczySie
ZnaczyNigdySieNieZaczelo
GdybyPrawdziwieSieZaczeloNieSkonczylobySie
SkonczyloSieBoSieNieZaczelo
CokolwiekPrawdziwieSieZaczynaNigdySieNieKonczy

A_Z_S
Nowy na forum

Postautor: A_Z_S » 01 listopada 2007, 23:30

dobra skończmy ten temat przyznaje się do błędu pozdrawiam

ps. to nie znaczy, że odpuszczam też temat czirliderek :evil:

Barti
Żak

Postautor: Barti » 01 listopada 2007, 23:33

kyS pisze:Dokladnie o to chodzi - odnosnie wypowiedzi Bartiego. Wystarczyloby, ze ktos przed sezonem powiedzial: gramy w fiba, planujemy ponownie powiekszyc sale, bo coraz wiecej ludzi przychodzi, zamierzamy sciagnac jakies wartosciowe zawodniczki

Wiesz tak szczerze Ci powiem, że za smieszne kwoty, jakie Klub ma z biletów, to po opłaceniu wszystkich kosztów takiego spotkania, to zostaje prawdopodobnie na przysłowiowe waciki. Jesli z tego co zostanie z wpływów z biletów mieli by opłacać wszystko to o czym wspomniałeś to na juniorki by nie starczyło.

Awatar użytkownika
kyS
Kadet

Postautor: kyS » 02 listopada 2007, 00:30

Chodzi mi po prostu o powazne traktowanie kibicow, bo o tym, ze u nas nikt sie nie chwali przed sezonem o potencjalnych wzmocnieniach to juz nie pierwszy sezon, chociaz tym razem to chyba wynikalo z czego innego;)
Obrazek

CokolwiekPomiedzyLudzmiKonczySie

ZnaczyNigdySieNieZaczelo

GdybyPrawdziwieSieZaczeloNieSkonczylobySie

SkonczyloSieBoSieNieZaczelo

CokolwiekPrawdziwieSieZaczynaNigdySieNieKonczy

Barti
Żak

Postautor: Barti » 02 listopada 2007, 00:33

I jeszcze jedna ważna sprawa, bo nie zauważyłem tego oto rodzynka:
A_Z_S pisze:A chodźby dlatego, że dostajecie od nich kase na oprawy, koszulki itd. Jedno słowo PRZECIW i już przykręcą kurek dlatego elen i inny wolą nie podpadać

Bardzo proszę kolejnych potencjalnych niedoinformowanych o nie wpisywanie tego typu BZDUR. Ja wiem, że ludzie bardzo czesto szukają drugiego dna, ale nie wiedząc NIC na temat Naszej działalnosci i NIEZALEŻNOŚCI Klubu Kibica od Zarządu Klubu, prosze o powstrzymanie się z tego typu komentarzami.
Jako jeden z trzech organizatorów i osób decyzyjnych w Klubie Kibica pozwole sobie na kilka słów gwoli wyjaśnienia, żeby nie było, że przelewam z pustego w próżne:
1. Klub Kibica od poczatku tego sezonu otrzymał od Klubu KSSSE AZS-PWSZ Gorzów Wlkp. dofinansowanie w kwocie 0,00PLN (słownie: ZERO złotych) I wszystkie znaki na niebie pokazują, że kwota ta nie zmieni się.
2. Wszystkie koszty powstałe na skutek funkcjonowania Klubu Kibica, tworzenia opraw meczowych oraz dofinansowania wyjazdów KK na mecze wyjazdowe, pokrywane są całkowicie z comiesięcznych składek członków KK. Wyjatkiem jest kartoniada, na którą udało sie nam pozyskać sponsora, wydawcę portalu www.gorzow24.pl
3. Nic nie wiem o żadnych koszulkach, które to niby mielismy dostać od Klubu. Prawdą natomiast jest to, że jesteśmy po ustaleniach ze sponsorem koszulek dla Klubu Kibica.
4. Osobiscie mogę ręczyć, że nie ma takiej mozliwości, aby Zarząd Klubu miał wpływ na działania Klubu Kibica i jeśli w przyszłości wystąpi konflikt interesów na linii Klub Kibica-Zarząd Klubu i nie dojdzie do porozumienia miedzy w/w stronami, będę pierwszą osobą, która publicznie zajmie stanowisko w danej sprawie.
To by było na tyle i jeszcze raz proszę o nieszarganie Naszego imienia bez elementarnej wiedzy, potrzebnej do wygłaszania takich opinii.

P.S.
A Z S, mam nadzieję, że nie okażesz się typem człowieka, który za wszelką cenę, a co najważniejsze bez żadnej wiedzy na temat KK, chce oczerniać Nasze poczynania. Nie wiem, czy ten słaby mecz gorzowianek Cię tak podnerwił, że walisz ślepakami jak Carie, czy może masz oznaki "choroby" zatytułowanej : "za duzo kofeiny, za mało seksu".
Pozdrawiam

KIBIC
Junior

Postautor: KIBIC » 02 listopada 2007, 00:39

:lol: :lol: :lol: :lol: To na Lotos za to co zrobił trener w zeszłym sezonie powinni za darmo wpuszczać :lol:
http://www.lechiarugby.pl !!

(\_/)
(O.o)
(> <)

This is Bunny.
Copy Bunny into your signature
to help him on his way to world Domination :lol:

A_Z_S
Nowy na forum

Postautor: A_Z_S » 02 listopada 2007, 00:57

Rozumiem Barti i przyznaje się do błędy tak jak wyżej napisałem. Pozdro.

/edit

nikogo nie oczerniam, ciesze się, że AZS ma KK i nic do was nie mam, ale wkurza mnie to, że jak tylko ktoś napisze jakieś ALE w stosunku do klubu to za chwile wyskakuja dzieci wojny typu "tomaszek" z tekstami - co z ciebie za kibic? zawsze mozesz zmienic dyscypline, nie podoba sie to wypier..., kibic sukcesu itd. Nie mowie ze doslownie tak pisal ale cos w tym stylu. pozdrawiam.

Endrju
Senior
Kontaktowanie:

Postautor: Endrju » 02 listopada 2007, 08:13

Na niektorych trzeba brac poprawke :lol: Prosilem go zeby nie pisal tekstow typu... nie chcesz to k... nie musisz czy itp ;)

Co do bartiego to dzieki ze nie musialem sie produkowac i wszystko ladnie wytlumaczyles :D
NIGDY NIE ZGINIE AZS !! NIGDY NIE ZGINIE !!
"Dopóki nie skorzystałem z Internetu, nie wiedziałem, że na świecie jest tylu idiotów."- Stanisław Lem

Wróć do „AZS-PWSZ Gorzów Wlkp.”