I jeszcze jedna ważna sprawa, bo nie zauważyłem tego oto rodzynka:
A_Z_S pisze:A chodźby dlatego, że dostajecie od nich kase na oprawy, koszulki itd. Jedno słowo PRZECIW i już przykręcą kurek dlatego elen i inny wolą nie podpadać
Bardzo proszę kolejnych potencjalnych niedoinformowanych o nie wpisywanie tego typu BZDUR. Ja wiem, że ludzie bardzo czesto szukają drugiego dna, ale nie wiedząc NIC na temat Naszej działalnosci i NIEZALEŻNOŚCI Klubu Kibica od Zarządu Klubu, prosze o powstrzymanie się z tego typu komentarzami.
Jako jeden z trzech organizatorów i osób decyzyjnych w Klubie Kibica pozwole sobie na kilka słów gwoli wyjaśnienia, żeby nie było, że przelewam z pustego w próżne:
1. Klub Kibica od poczatku tego sezonu otrzymał od Klubu KSSSE AZS-PWSZ Gorzów Wlkp. dofinansowanie w kwocie 0,00PLN (słownie: ZERO złotych) I wszystkie znaki na niebie pokazują, że kwota ta nie zmieni się.
2. Wszystkie koszty powstałe na skutek funkcjonowania Klubu Kibica, tworzenia opraw meczowych oraz dofinansowania wyjazdów KK na mecze wyjazdowe, pokrywane są całkowicie z comiesięcznych składek członków KK. Wyjatkiem jest kartoniada, na którą udało sie nam pozyskać sponsora, wydawcę portalu
www.gorzow24.pl
3. Nic nie wiem o żadnych koszulkach, które to niby mielismy dostać od Klubu. Prawdą natomiast jest to, że jesteśmy po ustaleniach ze sponsorem koszulek dla Klubu Kibica.
4. Osobiscie mogę ręczyć, że nie ma takiej mozliwości, aby Zarząd Klubu miał wpływ na działania Klubu Kibica i jeśli w przyszłości wystąpi konflikt interesów na linii Klub Kibica-Zarząd Klubu i nie dojdzie do porozumienia miedzy w/w stronami, będę pierwszą osobą, która publicznie zajmie stanowisko w danej sprawie.
To by było na tyle i jeszcze raz proszę o nieszarganie Naszego imienia bez elementarnej wiedzy, potrzebnej do wygłaszania takich opinii.
P.S.
A Z S, mam nadzieję, że nie okażesz się typem człowieka, który za wszelką cenę, a co najważniejsze bez żadnej wiedzy na temat KK, chce oczerniać Nasze poczynania. Nie wiem, czy ten słaby mecz gorzowianek Cię tak podnerwił, że walisz ślepakami jak Carie, czy może masz oznaki "choroby" zatytułowanej : "za duzo kofeiny, za mało seksu".
Pozdrawiam