Przed meczem AZS Poznań vs Lotos Gdynia

Wszystko na temat Tauron Basket Ligi Kobiet

Moderatorzy: ann, rzymi, paulo2907, przemoe, Kuba

Awatar użytkownika
simon
Oldboy
Kontaktowanie:

Postautor: simon » 04 listopada 2004, 22:15

Bzdurzycie co do Mroziny!

Poryczy to się Bibrzycka jak dostnie czape albo łokieć w oko od Redy!

Dydek to wogóle niech zakonczy kariere bo tylko małe dzieci straszy!

Krupa i tak jest lepsza od jakiejś tam zarozumiałej Powell!

W rewanżu jużmy Lotosikowi zgotujemy "owację"!

Dostanie taka wielka gwazda Bibrzycka kilka razy z łokcia potem albo się poryczy albo się wnerwia i się chami

Co do dydek to powinna karierę jak najszybciej zakończyć!Według mnie ona oszpeca polską koszykówkę

ona biega jak jakiś frankenstein

powinna z palcę w czterech literach robić widowiskowe wsady a nie to co robi zbierze piłke i wrzuca ją od tablicy

To jest forum chyba że się myle i każdy ma prawo mieć swoje zdanie na różne tematy

przecież forum jest po to żeby wymieniać się poglądami

Chcesz się z nami wymieniać poglądami? masz swoje zdanie? - jakie i o czym? - na temat Frankensteina, palcy w czterech literach, ciosów z łokcia w oko, straszenia dzieci czy "ryku" Bibrzyckiej?
To jest forum o koszykówce kobiet, nie chce nam się gadać o takim, czy lepiej z takiego punktu widzenia obserwatora zawodów sportowych.
Chcesz napisać o zagrywkach Twojego AZS, o obronie, szybkim ataku a nawet o klimatach kibicowskich - proszę. Ale dla fana kk białe jest białe a czarne - czarne. Nie musisz nas przekonywać jak jawi Ci się Dydek, czy pożądasz płaczy "Biby" - nas to nie obchodzi, to są Twoje fantazje. Nas interesuje koszykówka!

Seba
Oldboy

Postautor: Seba » 04 listopada 2004, 22:21

To co wyżej nie wymaga komentarza - myślę, że najmądrzejszym będzie wysłuchać opinii Szymona i po prostu wykasować debilny post, obrażający nasze, polskie najlepsze koszykarki.

Myślę też, że osoba, która posiada takie zdanie, jak to wyrażane w ostatnich wpisach nie zasługuje choćby na poświęcenie sekundy czasu i prosiłbym o kompletne ignorowanie tego prostactwa!

Słowem przewodnim działalności tego Forum miało być chyba: "SZACUNEK" - brak tego wygonił wiele osób z poprzedniego. Myślę jednak, że problemem nas wszystkich stało się to, co prezentują pewne osoby... zwłaszcza po wysłuchaniu ich poglądów o naszych, polskich najlepszych koszykarkach.
Ania i Alex... Na zawsze w naszych sercach!!! [']

Awatar użytkownika
Mikey
Senior
Kontaktowanie:

Postautor: Mikey » 04 listopada 2004, 22:27

MirU <poznań> pisze:Sorry kim ty jesteś moim ojcem że mi takie morały jak psycholog tutaj prawisz??Sam jesteś taki porządny to po co piszesz takie bzdety - zaśmiecasz po prostu forum, lepiej tak jak pisali nie odpowiadaj nic i zachowaj swoje komentarze dla siebie!To jest forum chyba że się myle i każdy ma prawo mieć swoje zdanie na różne tematy, chyba że to forum to grupka ludzi którzy zawsze sie zgadzają i jak ktoś im nie pasuje to wielce razem na niego "naskakują" przecież forum jest po to żeby wymieniać się poglądami, zdaniami jednak nie można tego powiedzieć o wszystkich użytkownikach! Szczególnie żałosne jest podejście do tej sprawy tak że jedna osoba założyła sobie 3 nicki i wielce robi szum na forum!tylko po jaką cholere (sorry za brzydkie słowa ale nie mogłem się powstrzymać) by tej osobie coś takiego było??żeby co nabijać sobię suchą liczbę postów czy co??
Jeśli post jest do mnie-Po 1. Nie jestem twoim ojcem (na szczęscie). Jestem uczestnikiem tego forum od początku jego istnienia ( i kilku poprzednich które istniały), i bezwzględnie będę krytykował tak żałosne wpisy jak twój o Bibie. Ty jestes tutaj od tygodnia i dobrze by było zorientować sie nieco w poziomie wpisów zwłaszcza ze chodzi o kobiety. I dopóki do tego poziomu się nie dopasujesz tak długo będziesz karcony i krytykowany.
Po 2. Jeśli wg ciebie forum to miejsce gdzie piszesz co chcesz i jak chcesz to sie mylisz. Nikt nie bedzie tu swobodnie tolerował takich tekstów ( zbanowanie cie powinno już dać ci coś do myślenia) jak ten wcześniej wspomniany. To nie jest czat dla dzieciarów, jakieś zasady tu obowiązuja i jeśli ich przestrzeganie cie nie interesuje to po prostu tu nie wchodź. Forum istniało wcześniej bez ciebie i bez ciebie przetrwa. Co do wymiany poglądów owszem jak najbardziej poglądów! trudno jednak twój tekst o łokciach i ryczącej Bibie nazwac poglądem, a jeśli tego nie widzisz to juz nie nasz problem.
Obrazek
Obrazek

MARAS
Oldboy
Kontaktowanie:

Postautor: MARAS » 05 listopada 2004, 00:44

Dobra może Pan Miru troche z tym tematem przecholował! Ale Bibrzycka i cały Lotos nigdy nie będzie mile widziany w Poznaniu! Tego jak na razie nieda się zmienić! Sama Bibrzycka gadała że nie lubi poznańskich kibiców, i jakieś podejrzenia o zbrechtanie to na pierwszym planie od razu my! Rozumiecie mój wywód?
Chwiałka A Chwiałka Z Chwiałka AZS!

Awatar użytkownika
pietroc
Kadet
Kontaktowanie:

Postautor: pietroc » 05 listopada 2004, 01:02

super, bardzo fajnie ze Bibrzycka nie lubi Poznania a Poznan Lotosu, fascynujace. My tez ich nie kochamy, tak samo jak w waszym AZS-ie nie kochamy np. Krupskiej, ztreszta ona nas tez :D:D:d ale co to ma do rzeczy ??? zy mamy na nia naskakiwac, zwlaszcza na forum, gdzie jestesmy anonimowi ?

ps. Ty nie lubisz Lotosu, a mnie coraz bardziej denerwuje AZS Poznan. A wiesz dlaczego ? Choc wiem ze takie podejscie jest krzywdzace dla zwodniczek i klubu, to niestety czesto ludzie tay jak ty (wy ? ) powoduja wlasnie niechec innych do danego zespolu.

ps2. osobiscie nudzi juz mnie ta dyscusja z Marasem (Marasami). Na poczatku moze to bylo nawet smieszne, ale zrobilo sie zalosne. Jesli powtorzy sie obrazanie kogokolwiek a zwlaszcza zawodniczek to ja zglaszam wniosek o bana na ip !!! w imie normalnego dzialania forum bo ostatno prawie kazdy temat schodzi na Marasa (-ów) :D

Awatar użytkownika
MirU <poznań>
Kadet
Kontaktowanie:

Postautor: MirU <poznań> » 05 listopada 2004, 07:41

Zostawiam to bez komentarza, bo nie chce mi się kłócić z "intelektami" tego forum! Nie będe sie zawsze podporządkowywał temu co napiszecie tylko będe miał własne zdanie, którego nikt mi nie może odebrać 8)

Proszę żebyście się zastanowili nad tym co napisałem, bo już mam dosyc czytani postów w których zjeżdżacie kibiców AZS Poznań!Mnie poprzednio wywalili bo też najeżdżałem na kibiców itd ale wy jesteście tak ustawieni że nikt was nie może ruszyć, uważam że czas na zmiany administratorów i moderatorów (oczywiście nie wszystki) bo to co się teraz tu dzieje to przechodzi ludzkie pojęcie

Awatar użytkownika
Mikey
Senior
Kontaktowanie:

Postautor: Mikey » 05 listopada 2004, 08:25

MirU <poznań> pisze:Zostawiam to bez komentarza, bo nie chce mi się kłócić z "intelektami" tego forum! Nie będe sie zawsze podporządkowywał temu co napiszecie tylko będe miał własne zdanie, którego nikt mi nie może odebrać 8)

Proszę żebyście się zastanowili nad tym co napisałem, bo już mam dosyc czytani postów w których zjeżdżacie kibiców AZS Poznań!Mnie poprzednio wywalili bo też najeżdżałem na kibiców itd ale wy jesteście tak ustawieni że nikt was nie może ruszyć, uważam że czas na zmiany administratorów i moderatorów (oczywiście nie wszystki) bo to co się teraz tu dzieje to przechodzi ludzkie pojęcie
To się w głowie nie mieści!! Jesteś tu kilka dni i juz masz ochote zmieniać administratorów??? Wyobraź sobie ze Ci którzy teraz nimi sa zostali wybrani przez ogół starych forumowiczów w powszechnym głosowaniu i nie zrobiliśmy tego po to, zeby ich zmieniac bo właśnie nie podobają sie szanownym nowym kibicom AZS. Co do własnego zdania oczywiście możesz je miec, tyle tylko ze jeśli bedzie ono tak bezsensowne jak ostatnio wyrażane, to nie dziw sie reakcjom ludzi. Co do zjeżdżania kibiców AZS... Przepraszam czy ktoś tutaj napisał cokolwiek np. do Saletry? Nie zastanawia cię dlaczego? Ano dlatego ze zachowuje się na poziomie, nie bredzi głupot i nie daje powodów zeby go banować. A ciebie widzę bardzo zdziwiło ze zostałeś zbanowany :shock: To moze przyjmij do siebie pewna zasadę: jeśli wchodzisz do czyjegos domu to nie rzucaj się z butami na fotele, bo póki co jestes w tym domu gościem i większych uprawnień niż gospodarz miec nie będziesz. Jak widzisz wiekszość takich "gości" potrafi sie w tym domu zachowac i mimo ze mają inne zdanie niz gospodarze jakoś nikt dotąd nie został wyproszony. Ty byłeś pierwszy-wyproszono cie drzwiami... wszedłeś oknem. Ok, chcesz brać udział w imprezie, nie ma sprawy ale czas najwyższy przyjąć panujące tu zwyczaje, a jeśli nie... :?
Obrazek

Obrazek

Awatar użytkownika
Lisu
Kadet

Postautor: Lisu » 05 listopada 2004, 09:33

Mikey pisze:ale czas najwyższy przyjąć panujące tu zwyczaje, a jeśli nie... :?

... wyrwać chwasta ! :D

Przyznam jednak że po kilku dniach działalności "marasów" na tym forum, nabrałem bardzo negatywnego stosunku do AZSu Poznań i jest to tylko i wyłącznie zasługa "the beściaków" i może trochę "wciąganej na trybuny" Krupy ;)

AZSowi POZNAŃ GRATULUJEMY KIBICÓW ;)

Awatar użytkownika
Mikey
Senior
Kontaktowanie:

Postautor: Mikey » 05 listopada 2004, 10:32

Lisu pisze:... wyrwać chwasta ! :D
Myślę że bez przesady. Wskazanie koledze drogi do drzwi wyjściowych w zupełności wystarczy, jeśli oczywiście zajdzie ku temu potrzeba, a miejmy nadzieję ze nie zajdzie, choć nie od nas juz to zalezy :roll:
Obrazek

Obrazek

MARAS
Oldboy
Kontaktowanie:

Postautor: MARAS » 05 listopada 2004, 12:05

Dobra wyluzujcie! Mira troche ponosi ale nie należy go jak i mnie wywalać z tego forum! Czy my tu klniemy ? I skończcie z tymi the beściakami którymi po prostu nie jesteśmy!
Chwiałka A Chwiałka Z Chwiałka AZS!

Seba
Oldboy

Postautor: Seba » 05 listopada 2004, 12:33

Jeszcze raz proszę o niewdawanie się w jakiekolwiek polemiki z tym prostakiem! Każdy wpis, w którym ta osoba naruszy regulamin Forum zostanie usunięty, jeśli będzie się to powtarzało nagminnie myślę, że tak jak napisaliście "drzwi wyjściowe" zostaną bardzo szeroko przed tym kimś otwarte - póki co apeluję o kompletne ignorowanie.

Ps. W życiu nie myślałem, że to powiem, ale już zatęskniłem, za jednoosobowym, reformowalnym i o wiele bardziej jednak myślącym, przedstawicielstwie "Debeściaków" na tym Forum. Marasowi zdarzało się przynajmniej zakładać bardzo udane tematy (np dotyczące kolarstwa) i jednak, mimo pewnych "wybuchów", dało się z nim czasami rozmawiać na tematy koszykarskie. Hmm.. sam się dziwię, że to napisałem.. hehe :shock:
Ania i Alex... Na zawsze w naszych sercach!!! [']

Gość

Postautor: Gość » 05 listopada 2004, 17:19

To będzie powtórka meczu Wisła-AZS w wersji hardcore.

Awatar użytkownika
Mytek
Junior
Kontaktowanie:

Postautor: Mytek » 05 listopada 2004, 17:44

Seba! mowisz tutaj o regulaminie forum. moge go poznac? jesli tak to gdzie on sie znajduje?

Gość

Postautor: Gość » 05 listopada 2004, 17:57

Mytek pisze:Seba! mowisz tutaj o regulaminie forum. moge go poznac? jesli tak to gdzie on sie znajduje?

w każdej księgarni - poszukaj sobie książek mówiących o dobrych obyczajach i kulturze osobistej

Awatar użytkownika
Mytek
Junior
Kontaktowanie:

Postautor: Mytek » 05 listopada 2004, 18:05

drogi Gosciu!

po pierwsze to pytalem sie Seby a nie Ciebie,

a po drugie to chyba nie Ty powinienes mowic o kulturze osobistej: moglbys sie chociaz przedstawic[tzn.zalogowac sie lub zarejestrowac]

Wróć do „Aktualności Ekstraklasa”