7 kolejka: ŁKS - AZS Gorzów

forum dyskusji o sprawach pozaboiskowych

Moderatorzy: rzymi, Lisu, Marco

Awatar użytkownika
Mikey
Senior
Kontaktowanie:

Postautor: Mikey » 11 listopada 2007, 20:19

Endrju pisze:Odnosnie kibicow z Lodzi to niestety jestem troche zawiedziony...

Tyle czytalem, tez widzialem w TV jaki to fajny doping maja... jednak na live nie dano mi tego obejrzec... Ponad 50% jak nie i wiecej dopingu ŁKS-iakow to: "Lks kosz... Lks kosz... Lks kosz kosz kosz kosz kosz". Nuda... a myslalem ze cos ciekawego podlapie co by w Gorzowie mozna bylo wykorzystac :?

Była Paokara, było Pipi, było Porto, było "Miłosci jedyna ma", było "Nasze miasto"... Moze warto było się wsłuchac trochę uważniej skoro chialbyś potem wykorzystywać coś w Gorzowie?
Obrazek
Obrazek

Awatar użytkownika
Lisu
Kadet

Postautor: Lisu » 12 listopada 2007, 11:29

Kibice z Gorzowa moim zdaniem zaprezentowali się bardzo dobrze. Kolorowi, głośni i o to w tym wszystkim chodzi. Podobało mi się że bębna używali jako dodatku do dopingu a nie jako główne źródła hałasu. Moim zdanie zaprezentowali się na 5+.

U nas kolejny mecz na którym frekwencja w młynie jest słaba a doping i atmosfera do dupy.

Po meczu dochodzi do małego nieporozumienia. Niestety kibice przyjeżdżający do nas na halę muszę się liczyć z tym, że nie zostaną mile przyjęci. Chodzenie w barwach po naszej hali niestety wiąże się z ryzykiem. Większość osób odpuszcza sobie gdyż traktują kibiców koszykówki ulgowo jednak trzeba pamiętać że kibice ŁKS to nie kilku użytkowników tego forum lecz kilka tysięcy więc nie trudno znaleźć takich których drażni widok obcych barw. Z resztą każdy kto trochę się orientuje wie jakie klimaty panują na ŁKS.

Endrju
Senior
Kontaktowanie:

Postautor: Endrju » 12 listopada 2007, 12:44

Spoko nic sie nie stalo ;) Mowilem naszym zeby nie paradowali szalikami lepiej na obcej hali. Ale Abdul to juz nie kontaktowal :D

Odnosnie naszego dopingu i opraw to szkoda ze nie wykorzystalismy (tortowek, balonow, kartoniady) jednak nasze zawodniczki nas zciely z nog w pierwszej polowie... i w drugiej potrzebny byl ostry doping a nie tracenie czasu na wyzej wymienione oprawy.

pozdro
NIGDY NIE ZGINIE AZS !! NIGDY NIE ZGINIE !!
"Dopóki nie skorzystałem z Internetu, nie wiedziałem, że na świecie jest tylu idiotów."- Stanisław Lem

Wróć do „Kibice”