9 kolejka FGE: CCC Orzeł Polkowice- Energa Toruń 65-68
Moderatorzy: ann, rzymi, paulo2907, przemoe, Kuba
-
Endrju
- Senior
- Kontaktowanie:
Barti pisze:WIELKIE GRATKI dla Torunia![]()
Szkoda, szkoda, że nie wpuscili nas na halę w Polkowicach. A było naprawdę gorąco i na pewno kibice Orła świetnie dopingowali, bo przed halą jak staliśmy to naprawdę Wasz doping robił wrażenie.
Jak jest mecz wyrownany... to nikogo nie trzeba mobilizowac do dopingu...
ann: czy to jest naprawde takie trudne do zrozumienia, że w tym dziale o dopingu nie piszemy?
Czy ja zaczelem wypowiedz odnosnie dopingu ? Masz jakies kompleksy do mnie ? Skomentowalem wypowiedz innego uzytkownika
Ostatnio zmieniony 26 listopada 2007, 09:08 przez Endrju, łącznie zmieniany 1 raz.
NIGDY NIE ZGINIE AZS !! NIGDY NIE ZGINIE !!
"Dopóki nie skorzystałem z Internetu, nie wiedziałem, że na świecie jest tylu idiotów."- Stanisław Lem
"Dopóki nie skorzystałem z Internetu, nie wiedziałem, że na świecie jest tylu idiotów."- Stanisław Lem
-
Endrju
- Senior
- Kontaktowanie:
Endrju pisze:Barti pisze:WIELKIE GRATKI dla Torunia![]()
Szkoda, szkoda, że nie wpuscili nas na halę w Polkowicach. A było naprawdę gorąco i na pewno kibice Orła świetnie dopingowali, bo przed halą jak staliśmy to naprawdę Wasz doping robił wrażenie.
Jak jest mecz wyrownany... to nikogo nie trzeba mobilizowac do dopingu...
ann: czy to jest naprawde takie trudne do zrozumienia, że w tym dziale o dopingu nie piszemy?
Czy ja zaczelem wypowiedz odnosnie dopingu ? Masz jakies kompleksy do mnie ? Skomentowalem wypowiedz innego uzytkownika
ann:nie. kompleksów do Ciebie nie mam
zwróciłam się gdzieś w tym poście do Ciebie bezpośrednio? zwróciłam Wam obu uwagę .
jak masz jeszcze jakieś "ale" to poproszę na priv
NIGDY NIE ZGINIE AZS !! NIGDY NIE ZGINIE !!
-
l.marek
- Nowy na forum
- Kontaktowanie:
Gratulacje Toruń!
A nas nie wpuścili!..Toruń pewnie wiedział o tym i sie odegrał.
Ciekawe jakby to było jakbysmy jednak tam weszli!?! Na pewno losy inaczej by sie potoczyły
Ciekawe jakby to było jakbysmy jednak tam weszli!?! Na pewno losy inaczej by sie potoczyły
Wróć do „Aktualności Ekstraklasa”