Orzeł Polkowice-Toruń

forum dyskusji o sprawach pozaboiskowych

Moderatorzy: rzymi, Lisu, Marco

Awatar użytkownika
Marco
Junior
Kontaktowanie:

Postautor: Marco » 26 listopada 2007, 23:37

:shock: :shock:

No to grubo sie za was tam zabierają.

Nie potraktujcie tego jako złośliwość ale powoli mozecie zaczac odczuwać jak traktuje się nas "piłkarskich kibiców".

Własnie tak jak piszesz Kuba, popychanie ,prowokacje ochrony, wykazywanie swojej wyższosci z racji posiadania "munduru", a winnym i tak bedzie kibic.

Polkowiczanom proponuję zapoznawać się z ustawą o imprezach masowych oraz z przepisami o działaniu firm ochroniarskich bo po tym co pisze Kuba o deklaracjach pseudoprezesa moze się to wam przydać. Lepiej cokolwiek wiedziec niż by mieli w pelni wykorzystac waszą niewiedzę.
Obrazek
Obrazek
WislaLive.pl

Awatar użytkownika
Kretson27
Nowy na forum

Postautor: Kretson27 » 27 listopada 2007, 12:04

Tylko mam nadzieje ze na meczach miedzynarodowych nie beda robili takich trudnosci wam w dopingu bo to bylby wstyd dal Polski juz.Licze ze przeciwstawicie sie dzialaczom czy Prezesowi i bedziecie dalej dawali z siebie maxa pozdro
^^^^^OOOLYMPIAKOSSS^^^^^

Awatar użytkownika
KACPERS
Żak

Postautor: KACPERS » 27 listopada 2007, 12:09

Kretson27 pisze:Tylko mam nadzieje ze na meczach miedzynarodowych nie beda robili takich trudnosci wam w dopingu bo to bylby wstyd dal Polski juz.Licze ze przeciwstawicie sie dzialaczom czy Prezesowi i bedziecie dalej dawali z siebie maxa pozdro

No właśnie nie wiadomo co im do tęgich głów uderzy :) Pzdr.
Bo koszykówka jest, bo koszykówka jest, bo koszykówka jest od tego aby bawić się aby bawić się aby bawić się na całego !

Awatar użytkownika
Młynio
Amator

Postautor: Młynio » 27 listopada 2007, 15:42

Idioci i tyle
:? :x
napierw chca dopingu na meczach a teraz robia wszystko aby zniknął
:roll: :roll: :roll: :evil:
i wąłsni e trzeba poczytac co wolno Impelowi na meczach a co nie :twisted:
Ostatnio zmieniony 27 listopada 2007, 16:27 przez Młynio, łącznie zmieniany 1 raz.
MKS Orzeł OLE MKS Orzeł OLe POLKOWICe AEAOOOOOOOO........

Dziadek
Nowy na forum

Postautor: Dziadek » 27 listopada 2007, 16:01

Kuba pisze:Własnie obejrzalem wywiad z prezesem w lokalnej telewizji. "jako ze mamy wszystko nagrane, nie dopuscimy by osoby które użyły siły wobec impela, czy innych służb porządkowych, nie zostały wpuszczone na halę". Wobec tego zadam pytanie - mam się dawać szarpać i popychać debilom z impela i nic sobie z tego nie robic?! :? Jeżeli (nie oszukujmy się) prezes sam prowokuje awantury nasyłając impel na moim zdaniem niepotrzebna kontrole a potem sie dziwi :evil:

Święta racja

ps. na tej hali to z 50% ludzi siada tam gdzie chce, a nie na miejscówce z biletu. I nagle wielka kontrola kibiców (KK)czy są na swoich miejscach.
Dwa pytanka do wtajemniczonych: 1. Czy istnieje jakiś zapis, który mówi o tym, że nie można kupić więcej niż pięciu wejściówek jednorazowo?
2. Czy odmowa sprzedaży biletu na konkretne miejsce (wolne bez rezerwacji) nie jest ograniczeniem swobód obywatelskich, które ponoć obowiązują w naszym demokratycznym państwie?
A ja i tak wiem swoje

Awatar użytkownika
Bodzio
Żak
Kontaktowanie:

Postautor: Bodzio » 27 listopada 2007, 16:06

Normalnie Legia, Żyleta na Orzełku w Piekiełku :) ale się zrymowało :) teraz wyjdzie siła jedności... no ale to temat tylko dla wtajemniczonych i tych, którzy chcą zostać
Obrazek

Obrazek
Obrazek

Endrju
Senior
Kontaktowanie:

Postautor: Endrju » 28 listopada 2007, 11:39

http://pl.youtube.com/watch?v=ob7XydiJbYk

Na Legii skutki byly takie :D
NIGDY NIE ZGINIE AZS !! NIGDY NIE ZGINIE !!
"Dopóki nie skorzystałem z Internetu, nie wiedziałem, że na świecie jest tylu idiotów."- Stanisław Lem

Wróć do „Kibice”