MUKS - Tęcza
Moderatorzy: rzymi, Lisu, Marco
-
TyLkO AzS KKJG
- Żak
- Kontaktowanie:
Żadna zazdroś...Ja tylko stwierdzam fakty..A tak wogóle byla transmisja w tv..I kazdy kyo chciał mogł zobaczyc Wasz dopingwlodi9 pisze:Wrona pisze:Byłem osobiście na meczu i powiem ze doping bez rzadnych rewelacji...Siedziałem po drugiej stronie hali i słyszałem jakies okrzyki kibiców Dudy...Pozdro![]()
![]()
Ten tekst pisany w zazdrości??
Pzd
Temat juz byl wspominany w dziale kibice odnośnie czemu7 napisałem Duda a nie Tęcza...wlodi9 pisze:Wrona pisze:Byłem osobiście na meczu i powiem ze doping bez rzadnych rewelacji...Siedziałem po drugiej stronie hali i słyszałem jakies okrzyki kibiców Dudy...Pozdro![]()
![]()
Jeszcze bym zrozumial piszac, że Duda wygrała mecz, ale kibice Dudy to juz przegiecie!!
Pzd
- wlodi9
- Kadet
- Kontaktowanie:
Wrona pisze:Temat juz byl wspominany w dziale kibice odnośnie czemu7 napisałem Duda a nie Tęcza...wlodi9 pisze:Wrona pisze:Byłem osobiście na meczu i powiem ze doping bez rzadnych rewelacji...Siedziałem po drugiej stronie hali i słyszałem jakies okrzyki kibiców Dudy...Pozdro![]()
![]()
Jeszcze bym zrozumial piszac, że Duda wygrała mecz, ale kibice Dudy to juz przegiecie!!
Pzd
Temat byl w dziale aktualnosci
Tam bylo odnosnie gratulacji dla Dudy, a tutaj napisales o kibicach Dudy, a to nie to samo i nie wiem jak tak mozesz pisac tym bardziej ze nie raz juz byla o tym mowa
Pzd
T Ę C Z A
L E S Z N O
L E S Z N O
-
TyLkO AzS KKJG
- Żak
- Kontaktowanie:
TyLkO AzS KKJG pisze:tomaszek pisze:Proponuje kolegom z Leszna od dziś pisać na kibiców AZS - KIBICE INEI![]()
![]()
proponuje zebys sie rozebral i popatrzyl na siebie przed lustrem![]()
![]()
![]()
Dlaczego
Skoro My na ich prosbe piszemy np. "kibice AZS'u", to dlaczego koledzy z Poznania nie moga okreslac nas jako kibice Tęczy
Proszę wszystkich o spokój
...Już nie raz była dyskusja na temat nazwy klubów, nazw do których są przywiązani kibice itd. Tak więc starajmy się szanować...Łatwo Wam zapamiętać, że przykładowo Wisła to Wisła a nie Can-Pack lub ŁKS to ŁKS, a nie Siemens, to dlaczego tak trudno co niektórym zapamiętać, że Leszno to Tęcza, Polkowice to Orzeł a Poznań to AZS bądź MUKS.
Pozdrawiam wszystkich (szczególnie sąsiadów z ligowej tabelii - Leszno
)
Pozdrawiam wszystkich (szczególnie sąsiadów z ligowej tabelii - Leszno
Hic amor, haec patria est. !POLSKA!
- wlodi9
- Kadet
- Kontaktowanie:
tadeo86 pisze:
Pozdrawiam wszystkich (szczególnie sąsiadów z ligowej tabelii - Leszno)
I oby tak zostalo do końca, meczyk o 3 miejsce jak dla mnie kibica Tęczy na dzien dzisiejszy z Gorzowem to byloby cos pieknego, nie wiem jak kibice Gorzowa, moze celuja w finał
Równiez Pozdrawiam
T Ę C Z A
L E S Z N O
L E S Z N O
-
TyLkO AzS KKJG
- Żak
- Kontaktowanie:
wlodi9 pisze:MARAS pisze:To była mała prowokacja żeby sprawdzić czy umiecie walczyć o nazwę swojego klubu i nie utożsamiacie sie ze sponsorem![]()
Tak tak, ciekawe czemu Ci nie wierze. Jak widzisz jestesmy wierni TĘCZY nie sponsorom
.
KONIEC
Dobra nie spinaj sie juz temat zamkniety koniec!!
[b]"No co ty stary nowy zespól nowe plany, twoj świat niepoczytany?masz swoj klub kochany?
Ja pozdrawiam Poznan to jest ten dar ktory mamy"[b]
Ja pozdrawiam Poznan to jest ten dar ktory mamy"[b]