15 kolejka FGE:Cukierki Odra Brzeg- KK AZS Jelenia Góra
Moderatorzy: rzymi, Lisu, Marco
- raflik16
- Nowy na forum
- Kontaktowanie:
Teraz ROW jedzie na wyjazd do Brzegu na pewno zjawi się też grupa kibiców z Rybnika.
Przy okazji chciałbym podziękować kibicom i ŁKSu za ostatni mecz jak i Wisły na obu tych wyjazdach panowała rodzinna atmosfera bo w końcu chyba koszykówka jest takim sportem. Bo można nie lubić jednej czy innej drużyn ale trzeba się szanować. Chodzi w tym o to żeby pokazać kto lepiej kibicuje.
POZDROWIENIA DLA PRAWDZIWYCH KIBICÓW A NIE chuliganów!!!
Przy okazji chciałbym podziękować kibicom i ŁKSu za ostatni mecz jak i Wisły na obu tych wyjazdach panowała rodzinna atmosfera bo w końcu chyba koszykówka jest takim sportem. Bo można nie lubić jednej czy innej drużyn ale trzeba się szanować. Chodzi w tym o to żeby pokazać kto lepiej kibicuje.
ROW ROW ROW RYBNIK
Rybnik to miasto polskie!
Rybnik to miasto śląskie!
Rybnik - miasto górnicze!
Rybnik na całe życie!
www.kkrow.tnb.pl - strona kibiców ROWu Rybnik
Rybnik na całe życie!
-
TyLkO AzS KKJG
- Żak
- Kontaktowanie:
raflik16 pisze:Teraz ROW jedzie na wyjazd do Brzegu na pewno zjawi się też grupa kibiców z Rybnika.
Dokladnie my odwiedzilismy tez Rybnik i bylo bardzo sympatycznie.
Kibice na browarki nas zapraszali
[b]"No co ty stary nowy zespól nowe plany, twoj świat niepoczytany?masz swoj klub kochany?
Ja pozdrawiam Poznan to jest ten dar ktory mamy"[b]
-
T.S.WISŁA
- Nowy na forum
- Kontaktowanie:
raflik16 pisze:
Po kiego grzyba takie wypowiedzi... ?!
Sprawa jest prosta - ruszasz w Polske za drużynĄ, jedziesz na wyjazd, tachasz ze sobą barwy - musisz sie liczyć z tym że ktoś bedzie chciał ci je zabrac.. Proste.
Wiadomo że jakiegoś większego hardkoru na koszykówce, w szczególności damskiej, nie ma.. ale to nie znaczy że w "sprzyjających okolicznościach przyrody", ktoś się nie zasadzi na kibiców drużyny przeciwnej.
Jeśli obawiasz sie o swoje życie, nie w smak ci awantury, nie masz "jajec" żeby barw bronić to ich poprostu na mecze nie bierz! Kochasz drużyne i chcesz jeździć - to sobie mecz z przyczajki oglądaj, incognito i po kłopocie.
STOP PIKNIKOM KTÓRZY RUSZYLI NA KIBICOWSKI SZLAK I Z POWODU CHULIGANSTWA TRAFIA ICH SZLAG!
NIECH WAM SIE NIE ZDAJE ŻE PŁACZEM I ŻALAMI NA INTERNECIE ZMIENICIE MENTALNOŚĆ POLSKICH KIBICÓW.
Jedyne o co można apelować to o rozsądek tych atakujących, żeby dzieci, dziewuch i starych pierdów nie szturchali. Natomisat każdy w przedziale wiekowym 18-30 powinien liczyć sie z mozliwościa oklepu, szczególnie jak sie napina...
Over.
WISŁA KRAKÓW!
wiesz... są kibice(tak Wisły też), którzy są na każdym wyjeżdzie i to jest naprawdę dość mocno irytujące, że ktoś pojedzie raz czy dwa i narobi syfu dla wszystkich kibiców danej drużyny.
i Ty się nie musisz martwić i uważać na siebie, tylko Ci którzy jeżdżą(kobiety też)
to byłam ja PIKNIK, który wyruszył na kibicowki szlak i z powodu chuligaństwa trafia mnie szlag.
i Ty się nie musisz martwić i uważać na siebie, tylko Ci którzy jeżdżą(kobiety też)
to byłam ja PIKNIK, który wyruszył na kibicowki szlak i z powodu chuligaństwa trafia mnie szlag.
Jeśli ktoś w Krakowie zapyta się za 20 lat: kim była DeForge? Odpowiedź będzie tylko jedna: wielką zawodniczką!
https://www.youtube.com/watch?v=N7ABk7vDous
https://www.youtube.com/watch?v=N7ABk7vDous
- patrese
- Kadet
- Kontaktowanie:
T.S.WISŁA pisze:raflik16 pisze:
Sprawa jest prosta - ruszasz w Polske za drużynĄ, jedziesz na wyjazd, tachasz ze sobą barwy - musisz sie liczyć z tym że ktoś bedzie chciał ci je zabrac.. Proste.
Wiadomo że jakiegoś większego hardkoru na koszykówce, w szczególności damskiej, nie ma.. ale to nie znaczy że w "sprzyjających okolicznościach przyrody", ktoś się nie zasadzi na kibiców drużyny przeciwnej.
Jeśli obawiasz sie o swoje życie, nie w smak ci awantury, nie masz "jajec" żeby barw bronić to ich poprostu na mecze nie bierz! Kochasz drużyne i chcesz jeździć - to sobie mecz z przyczajki oglądaj, incognito i po kłopocie.
STOP PIKNIKOM KTÓRZY RUSZYLI NA KIBICOWSKI SZLAK I Z POWODU CHULIGANSTWA TRAFIA ICH SZLAG!
NIECH WAM SIE NIE ZDAJE ŻE PŁACZEM I ŻALAMI NA INTERNECIE ZMIENICIE MENTALNOŚĆ POLSKICH KIBICÓW.
Jedyne o co można apelować to o rozsądek tych atakujących, żeby dzieci, dziewuch i starych pierdów nie szturchali. Natomisat każdy w przedziale wiekowym 18-30 powinien liczyć sie z mozliwościa oklepu, szczególnie jak sie napina...
Over.
STOP TAKIM ELEMENTOM JAK TY, KTÓRZY NIE BARDZO WIEDZĄC O CO CHODZI W PIŁCE CZY KOSZU, SWÓJ POBYT NA MECZU OGRANICZAJĄ JEDYNIE DO PROWOKOWANIA INNYCH ORAZ SZUKANIA OKAZJI DO ZADYM
SIAMO SEMPRE CON VOI - LECH POZNAŃ

-
T.S.WISŁA
- Nowy na forum
- Kontaktowanie:
patrese pisze:STOP TAKIM ELEMENTOM JAK TY, KTÓRZY NIE BARDZO WIEDZĄC O CO CHODZI W PIŁCE CZY KOSZU, SWÓJ POBYT NA MECZU OGRANICZAJĄ JEDYNIE DO PROWOKOWANIA INNYCH ORAZ SZUKANIA OKAZJI DO ZADYM
a karawana jedzie dalej.
P.S.
Jakżesz błedny jest tok twego myślenia...
A może jednak nie wszystko jest czarne lub białe.. ? He?
WISŁA KRAKÓW!
-
TyLkO AzS KKJG
- Żak
- Kontaktowanie:
T.S.WISŁA pisze:raflik16 pisze:
Over.
Tak wiem na kazdy wyjazd jedziemy na wlasna odpowiedzialnosc.
Barw swoich zawsze trzeba zrobic,bo to"swiata rzecz".
Ale sa tez tacy.ktorzy umieja tylko prowokowac.(Ale to tez zalezy od danego miescja)Tak jak mowilem mozna sie spotkac na"trzecie osoby"
[b]"No co ty stary nowy zespól nowe plany, twoj świat niepoczytany?masz swoj klub kochany?
-
T.S.WISŁA
- Nowy na forum
- Kontaktowanie:
ann pisze:wiesz... są kibice(tak Wisły też), którzy są na każdym wyjeżdzie i to jest naprawdę dość mocno irytujące, że ktoś pojedzie raz czy dwa i narobi syfu dla wszystkich kibiców danej drużyny.
Szanuje Cię za to co robisz, gdzie bywasz i z jaką skutecznościa.. ale nic na to nie poradze że jest tak jak napisałem...
Tam gdzie ruch kibicowski jest rozbudowany bardziej niz w Sfornych Gaciach, gdzie sa "poszukiwacze przygód" - należy liczyć sie z tym że występując w barwach, sygnalizując swoją obecnosć, można mieć większe lub mniejsze nieprzyjemnosci. W takim kraju żyjemy i lamenty on line tego nie zmienią.
Nie chcesz mieć kłopocików - nie ujawniaj się
Ujawniasz się - wiedz jakie są konsekwencje.
Prawda - choć boli.
WISŁA KRAKÓW!
-
TyLkO AzS KKJG
- Żak
- Kontaktowanie:
-
T.S.WISŁA
- Nowy na forum
- Kontaktowanie:
TyLkO AzS KKJG pisze:Tak wiem na kazdy wyjazd jedziemy na wlasna odpowiedzialnosc.
Ale sa tez tacy.ktorzy umieja tylko prowokowac.(Ale to tez zalezy od danego miescja)Tak jak mowilem mozna sie spotkac na"trzecie osoby"
Nie bardzo łapie sens twojej wypowiedzi,
nie mniej jednak nie życze "spotkania na trzecia osobe"
Śpij dobrze, bo na ciebie już pora, chyba....
WISŁA KRAKÓW!
-
TyLkO AzS KKJG
- Żak
- Kontaktowanie:
T.S.WISŁA pisze:TyLkO AzS KKJG pisze:Tak wiem na kazdy wyjazd jedziemy na wlasna odpowiedzialnosc.
Nie bardzo łapie sens twojej wypowiedzi,
nie mniej jednak nie życze "spotkania na trzecia osobe"
Śpij dobrze, bo na ciebie już pora, chyba....
- Marco
- Junior
- Kontaktowanie:
Ja tylko tak zaznaczę,ze do tej chwili to Wisłę "atakowano" albo prowokowano elementami rodem ze stadionów więc wydaje mi się że do postawy ABG na tą chwilę jak najmniej zastrzeżeń jeśli chodzi o jakąkolwiek chuligankę na koszykówce pań.
goszczący ostatnio kibice ROW Rybnik też mogli mieć kłopoty ,z tego wzgeldu czy klub ROW Rybnik ma zgode z Górnikiem Zabrze, którego my nie lubimy deliktanie ujmując, i mimo to ze mieli barwy to nic niemiłego się nie wydarzyło.
Wiec niektórzy za nim zaczną "wrzucać" nam za mówienie prawdy o kibicowaniu w naszym pięknym kraju niech powiedzą ile razy spotkało ich coś złego ze strony Wisły Kraków w Krakowie jak i u siebie przez ostatni okres czasu?!
Temat jak zwykle schodzi na Wisłę Kraków. Popatrzcie na swoje podwórko lepiej, na swoje ekipy, oraz na wasze wpisy po meczach, kto i z kim zadziera i się kłóci o przebieg wydarzeń na KK FORUM!
Znajdzcie sobie na chwile obecną inny klub do najeżdżania o chuligaństwo na koszykówce kobiet. Bo na chwilę obecną i mam nadzieję w dalszym czasie nie macie na nas nic, NIC , NIC NIC!!!
goszczący ostatnio kibice ROW Rybnik też mogli mieć kłopoty ,z tego wzgeldu czy klub ROW Rybnik ma zgode z Górnikiem Zabrze, którego my nie lubimy deliktanie ujmując, i mimo to ze mieli barwy to nic niemiłego się nie wydarzyło.
Wiec niektórzy za nim zaczną "wrzucać" nam za mówienie prawdy o kibicowaniu w naszym pięknym kraju niech powiedzą ile razy spotkało ich coś złego ze strony Wisły Kraków w Krakowie jak i u siebie przez ostatni okres czasu?!
Temat jak zwykle schodzi na Wisłę Kraków. Popatrzcie na swoje podwórko lepiej, na swoje ekipy, oraz na wasze wpisy po meczach, kto i z kim zadziera i się kłóci o przebieg wydarzeń na KK FORUM!
Znajdzcie sobie na chwile obecną inny klub do najeżdżania o chuligaństwo na koszykówce kobiet. Bo na chwilę obecną i mam nadzieję w dalszym czasie nie macie na nas nic, NIC , NIC NIC!!!

WislaLive.pl
- raflik16
- Nowy na forum
- Kontaktowanie:
TyLkO AzS KKJG pisze:
Dokladnie my odwiedzilismy tez Rybnik i bylo bardzo sympatycznie.
Kibice na browarki nas zapraszali![]()
![]()
Bo wiesz u nas taki zwyczaj panuje z żużla że obojętnie jaka drużyna przyjeżdża i czy wygrywamy albo przegrywamy zawsze zapraszamy na piwko by pogadać o meczu itd.
Ja jako kibic ROWu zapraszam wszystkich kibiców innych drużyn żeby przyjechali do Rybnika zobaczyć hale i występ swojej drużyny. Na pewno będzie wspaniała atmosfera i motywacja do tego żeby głośniej kibicować
ROW ROW ROW RYBNIK
Rybnik na całe życie!
Rybnik na całe życie!