Draft Fantasy PLKK - Grupa A
Moderatorzy: BARTOLINO, Moderatorzy
- Szymon
- Oldboy
- Kontaktowanie:
Mam pytanie do prowadzącego.
Wydaje mi sie że była coś mowa o restrykcyjnym traktowaniu "pierwszoroczniaków" podczas draftu. Krysti10 chyba nim jest i za jego sprawą draft stoi w miejscu
W ten sposób to do końca miesiąca nie skończymy
Jakieś propozycje na rozwiązanie tej sytuacji???
Wydaje mi sie że była coś mowa o restrykcyjnym traktowaniu "pierwszoroczniaków" podczas draftu. Krysti10 chyba nim jest i za jego sprawą draft stoi w miejscu
BYŁ, BĘDZIE I JEST ZAWSZE WŁÓKNIARZ MRKS

Szymon pisze:Mam pytanie do prowadzącego.
Wydaje mi sie że była coś mowa o restrykcyjnym traktowaniu "pierwszoroczniaków" podczas draftu. Krysti10 chyba nim jest i za jego sprawą draft stoi w miejscu![]()
W ten sposób to do końca miesiąca nie skończymy
![]()
wyciąg z tematu o tegorocznym Fantasy:
Wszystkie osoby grające w fantasy po raz pierwszy, będą bardziej restrykcyjnie traktowane. Dotyczy to zwłaszcza draftu – jeśli ktoś spośród tych osób nie wybierze zawodniczki w przysługującym mu czasie (24 godz od wyboru poprzednika) to automatycznie zostanie wykluczony z zabawy. Wybrane przez niego zawodniczki trafią na licytację w pierwszym możliwym terminie.
wg tego Krysti zostanie pożegnany i gracie bez niego. ale decyzje muszą podjąć przełożeni
-
koszykarz
koszykarz pisze:za 50 minut to ja będe ,,lulu '' a jutro być moze przeze mnie będzie ,,stało ''
choc od czego są środki komunikacji.... można przecież podać poprzednikowi lub komuś przed sobą - gotową listę ,,swoich '' zawodniczek... .
Zasady sa jakie sa.. krysti miał 24 godz jak kazdy inny, jak sie nie wyrobi to wyleci. I tyle, wystarczy postów nie na temat.
edit: Krysti zostaje wykluczony z gry.
... tysiące przejechanych kilometrów ... setki przegadanych godzin .. dziesiątki odwiedzonych miast, stadionów i hal ... jedna trójkolorowa pasja ...
Wróć do „Fantasy PLKK oraz Basket Quiz”