Oryginalne imie masz musze przyznać.
VI kolejka FGE:Lotos PKO BP Gdynia-Włókniarz Pabianice
Moderatorzy: ann, rzymi, paulo2907, przemoe, Kuba
-
Endrju
- Senior
- Kontaktowanie:
Brawo dla Pabianic za walke w 1 połowie:)...
sam sie dziwiłem ze tak "mocarny" klub meczył sie przez 2 kwarty z "kopciuszkiem" ligi
... wiekszosc osob liczyła na pogrom dla Lotosu... wiec tym wieksze gratulacje dla Pabianic za postawienie twardych warunków:)
sam sie dziwiłem ze tak "mocarny" klub meczył sie przez 2 kwarty z "kopciuszkiem" ligi
NIGDY NIE ZGINIE AZS !! NIGDY NIE ZGINIE !!
"Dopóki nie skorzystałem z Internetu, nie wiedziałem, że na świecie jest tylu idiotów."- Stanisław Lem
"Dopóki nie skorzystałem z Internetu, nie wiedziałem, że na świecie jest tylu idiotów."- Stanisław Lem
hellraiser - zbyt radykalny jesteś jeśli chodzi o ocenę Matovic, całkiem dobre zawody zagrała, gdy ustabilizuje formę będzie ok.
Marchanka moim zdaniem bardzo dobry mecz - 8 asyst, wyprowadzanie szybkiego ataku, gdyby jeszcze jej koleżanki się orientowały lepiej to parę efektownych asyst by zaliczyła.
Beard faktycznie na średniej skuteczności, ale myślę, że się poprawki. Jestem zawiedziony Jujką, ta dziewczyna jest zupełnie zagubiona. Dostała sporo minut i nie oddała ani jednego rzutu, nie zebrała chyba żadnej piłki.
Marchanka moim zdaniem bardzo dobry mecz - 8 asyst, wyprowadzanie szybkiego ataku, gdyby jeszcze jej koleżanki się orientowały lepiej to parę efektownych asyst by zaliczyła.
Beard faktycznie na średniej skuteczności, ale myślę, że się poprawki. Jestem zawiedziony Jujką, ta dziewczyna jest zupełnie zagubiona. Dostała sporo minut i nie oddała ani jednego rzutu, nie zebrała chyba żadnej piłki.
- Siero
- Senior
- Kontaktowanie:
piotrus troche loosupietrek pisze:przemoe pisze:MaksuP-ce pisze:L***S śledzie syfem jedzie![]()
![]()
Zarabiamy na ostrzeżonko?
sad, konfidenci, psy to jedna banda - przeciwko k** JPropaganda
MRKS Włókniarz Pabianice http://mrks.wlokniarz.info/
Wróć do „Aktualności Ekstraklasa”