XXV kolejka FGE:AZS Poznań - Energa Toruń

Wszystko na temat Tauron Basket Ligi Kobiet

Moderatorzy: ann, rzymi, paulo2907, przemoe, Kuba

rodgers-kibic z torunia
Kadet

Postautor: rodgers-kibic z torunia » 11 marca 2009, 22:58

no to wygrana minimalna wygrana Energi..

było chociaz tych naszych kibiców słychać 8) 8) 8)

hermes46
Kadet

Postautor: hermes46 » 12 marca 2009, 09:50

no dobra powrót nie był az tak dramatyczny. Do Torunia wracałem z dziennikarzami TVK Toruń. O 0.15 jadłem juz kolacje. Bardzo dziekuje za okazanie mi pomocy!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Ps. Pozdrowienia dla ekipy kibiców AZS-u Poznań fajny macie doping i do zobczanie w Toruniu lub moze w Poznaniu!
kwassek pisze:...Chyba że naprawde jesteście tak krótkowzroczni jeżdżac na te wyjazdy gdzie biją Wam brawo (jak dla mnie to troche wiocha cieszyć się że biją mi brawo bo gdzieś przyjechałem... no ale chuj nie moja sprawa jakie kto w życiu ma kibicowskie priorytety)

Awatar użytkownika
Hamplik
Młodzik
Kontaktowanie:

Postautor: Hamplik » 12 marca 2009, 22:02

Istnieje duze prawdopodobieństwo, ze sie spotkamy w meczu o 5 miejsce. Kolejny wypad do Torunia hehe :lol:
NIE DLA PSA KIEŁBASA
NIE DLA MUKSu EKSTRAKLASA!!!

hermes46
Kadet

Postautor: hermes46 » 13 marca 2009, 11:03

a później bedzie rewanz :lol: :) :D
kwassek pisze:...Chyba że naprawde jesteście tak krótkowzroczni jeżdżac na te wyjazdy gdzie biją Wam brawo (jak dla mnie to troche wiocha cieszyć się że biją mi brawo bo gdzieś przyjechałem... no ale chuj nie moja sprawa jakie kto w życiu ma kibicowskie priorytety)

Wróć do „Aktualności Ekstraklasa”