3 kolejka FGE: Energa Toruń - Lider Pruszków 91:79

Wszystko na temat Tauron Basket Ligi Kobiet

Moderatorzy: ann, rzymi, paulo2907, przemoe, Kuba

matrix
Senior
Kontaktowanie:

Re: 3 kolejka FGE: Energa Toruń - Lider Pruszków

Postautor: matrix » 07 października 2009, 20:00

juz piszę na temat....walka wyrównana w zasadzie toczyła się tylko w pierwszej połowie,a później zespół toruński zaczął wykorzystywać wiekszą rotacje w składzie i było po zabawie....gwiazda Pruszkowa Ashley Shields w ostatniej kwarcie oddychała już plecami,bo trener Rybczyński nawet przez moment nie zdjął jej z boiska....Zawiodła chyba nie tylko mnie LaToya Bond,która prezentuje sie jeszcze słabiej niż 2 lata temu w Toruniu...co do ekipy gospodyń to właśnie w drugiej połowie przebudziły się z letargu nasze środkowe(choć Chomać cały czas marnowała mnóstwo setek). Na koniec jeszcze o jednej koszykarce. Ewelina Gala dzisiaj pokazała klasę i oby tę formę ustabilizowała.
Ciekawostki? komisarzem meczu był redaktor R.Łabędź,a na trybunach 1/4 Lotosu Gdynia :wink:
Na zawsze w sercu-Katarzynki!!!(1992-do końca mego życia)

http://marlow.blox.pl/html

Mozarthio
Kadet

Postautor: Mozarthio » 07 października 2009, 20:02

spytalem tylko bo kolega z torunia zapytal a ja chcialem sie dowiedziec jak to wyglada w Toruniu no ale skoro macie już ekipe to wreszcie sie doczekam fan klubu z Torunia w Lesznie. Zapraszamy, gratuluje zwyciestwa myslalem ze bedzie na styku.
Życiowe bitwy nie zawsze wygrywają silni i szybsi, lecz prędzej czy później TYM, który wygrywa, jest TEN, który nieustannie myśli, że może wygrać.

yanek
Żak

Postautor: yanek » 07 października 2009, 22:35

Wygraliśmy też spodziewał się niższego zwycięstwa szczerze mówiąc. Zawiodła w Pruszkowie Bond. U nas w koncu na poziomie pani Lipka

http://www.ilovetorun.pl/sport/koszykow ... zynek.html - krótka relacja z meczu
:)

Awatar użytkownika
rafi
Nowy na forum

Re: 3 kolejka FGE: Energa Toruń - Lider Pruszków 91:79

Postautor: rafi » 08 października 2009, 11:59

zasłużone zwycięstwo Energi ... krótka ławka (kontuzje i przeziębienia), faule w pierwszej kwarcie ustawiły gre, brak walki pod koszami z naszej strony ... no i 3-ki miescowych załawiły srawę definitywnie ...
> > > PTS LIDER < < <

Mógłbym zrezygnować, ale rzecz w tym, że lubię to, co robię....

matrix
Senior
Kontaktowanie:

Postautor: matrix » 08 października 2009, 15:36

rafi pisze:zasłużone zwycięstwo Energi ... krótka ławka (kontuzje i przeziębienia), faule w pierwszej kwarcie ustawiły gre, brak walki pod koszami z naszej strony ... no i 3-ki miescowych załawiły srawę definitywnie ...

Brawo Pruszków za doping...."pierwsza klasa" to było!!!

ann: o dopingu piszemy w tym dziale
viewforum.php?f=31
Na zawsze w sercu-Katarzynki!!!(1992-do końca mego życia)

http://marlow.blox.pl/html

hermes46
Kadet

Postautor: hermes46 » 08 października 2009, 22:10

za gre w ataku brawa dla Energi a w obrona no cóż za duzo przypadkowości.
kwassek pisze:...Chyba że naprawde jesteście tak krótkowzroczni jeżdżac na te wyjazdy gdzie biją Wam brawo (jak dla mnie to troche wiocha cieszyć się że biją mi brawo bo gdzieś przyjechałem... no ale chuj nie moja sprawa jakie kto w życiu ma kibicowskie priorytety)

Wróć do „Aktualności Ekstraklasa”