15 kolejka FGE: AZS Poznań - ROW Rybnik(mecz zaległy)

Wszystko na temat Tauron Basket Ligi Kobiet

Moderatorzy: ann, rzymi, paulo2907, przemoe, Kuba

matrix
Senior
Kontaktowanie:

Re: 15 kolejka FGE: AZS Poznań - ROW Rybnik(mecz zaległy)

Postautor: matrix » 29 stycznia 2010, 11:02

MARAS pisze:
Ale wielkie uznania dla Siby, karcila nas trójkami, najlepsza trójka z haka z 9 metrów od tablicy i wpadła :shock: Czas na powrót do Poznania, bo mało który zespół chciałby ją mieć przeciwko sobie w takiej dyspozycji rzutowej jak dzisiaj 8)

nie umniejszając nic umiejętnościom Siby!!!nie zapominajmy,że do tych koszy to mogłaby trafiać z zamkniętymi oczami!!! :lol: (podobnie,jak Jańcia i Agata w Polkowicach-dały ostatnio mały koncert "trójek" :shock: )
Na zawsze w sercu-Katarzynki!!!(1992-do końca mego życia)

http://marlow.blox.pl/html

Marek1990
Kadet

Postautor: Marek1990 » 29 stycznia 2010, 11:21

Haber chyba wszedł na ambicje Kędzi mówiąc w po meczu w Lesznie, że nigdy w koszykówke nie grała...
14 pkt 11 zbiórek - double double...:) ładnie :)

matrix
Senior
Kontaktowanie:

Postautor: matrix » 29 stycznia 2010, 11:27

Marek1990 pisze:Haber chyba wszedł na ambicje Kędzi mówiąc w po meczu w Lesznie, że nigdy w koszykówke nie grała...
14 pkt 11 zbiórek - double double...:) ładnie :)

Z Kędzi to prędzej czy później będzie wiele pożytku....Dlaczego? widziałem tą dziewczynę jeden jedyny raz podczas gry na parkiecie i nawet laik taki jak ja zauważy,że bydgoszczanka ma papiery na dobre granie!!! aha wybór klubu po rozsypce Jelonki też był dobry!!!

MARAS
Oldboy
Kontaktowanie:

Postautor: MARAS » 29 stycznia 2010, 12:35

matrix pisze:
MARAS pisze:
Ale wielkie uznania dla Siby, karcila nas trójkami, najlepsza trójka z haka z 9 metrów od tablicy i wpadła :shock: Czas na powrót do Poznania, bo mało który zespół chciałby ją mieć przeciwko sobie w takiej dyspozycji rzutowej jak dzisiaj 8)

nie umniejszając nic umiejętnościom Siby!!!nie zapominajmy,że do tych koszy to mogłaby trafiać z zamkniętymi oczami!!! :lol: (podobnie,jak Jańcia i Agata w Polkowicach-dały ostatnio mały koncert "trójek" :shock: )

No nie za bardzo! Zważywszy na to że dopiero od tego sezonu gramy na hali w Krzesinach, wiec Siba tych koszy znać nie mogła. Znać to mogła sztywne w Arenie i miękkie na Chwiałce.

P.S .

Kędzia jest kołobrzeżanką :lol:
Chwiałka A Chwiałka Z Chwiałka AZS!

matrix
Senior
Kontaktowanie:

Postautor: matrix » 29 stycznia 2010, 12:49

MARAS pisze:P.S .

Kędzia jest kołobrzeżanką :lol:

no to dzięki za info!!! zmyliły mnie Jej występy w bydgoskim zespole,a zapomniałem,że Czesiek zaczął nie tylko wychowywać,ale też i pozyskiwać zawodniczki... 8)
PS. a z drugiej strony to znałem takiego co wystarczyło,że zawodniczka grała w klubie parę sezonów,a nazywał Ja już polkowiczanką!!! :lol:(ta pani pochodzi ze Żnina :o )

Wróć do „Aktualności Ekstraklasa”