PLKK Manager 2007 - download

Pisz o czym chcesz

Moderator: Moderatorzy

Jak oceniasz PLKK Manager 2007?

Super gra!!!
17
33%
Dobra, ale mogło byś lepiej...
18
35%
Taka sobie...
9
18%
Totalne dno!!!
7
14%

Liczba głosów: 51

gulchynsky
Młodzik

Postautor: gulchynsky » 03 lutego 2007, 22:52

tytuSS pisze:no ja sciagnalem przed chwilka ta gra i mi sie sciagnal tylko ten patch PLKK 2007-patch.rar
co ja mam z tym zrobic
jakim programem

W pierwszym poście tego tematu jest link do pobrania gry i tam jest wszystko napisane, co trzeba robić.

A może te osoby, którym działa gra bez zarzutów podzielą się wrażeniami :D

Awatar użytkownika
tytuSS
Nowy na forum

Postautor: tytuSS » 03 lutego 2007, 23:14

dobra juz mam zainstalowane i dziala,tylko...
mam lige meska nie zenska..
co ja mam z tym zrobic..
ratuj
Nasza przyjaźń zawsze jest!!!!
ODRA,WŁÓKNIARZ MRKS!!!
śmierc wrogom!!!nas nie rozłączy nic!!!

j... policję,tylko Bóg może nas sądzić!!!

gulchynsky
Młodzik

Postautor: gulchynsky » 03 lutego 2007, 23:16

tytuSS pisze:dobra juz mam zainstalowane i dziala,tylko...
mam lige meska nie zenska..
co ja mam z tym zrobic..
ratuj

Kopiujesz foldery "Dane" i "M" i wklejach do głównego folderu z grą, zastępując te, które tam były

Awatar użytkownika
BartekO
Żak

Postautor: BartekO » 03 lutego 2007, 23:35

gulchynsky a masz może oryginalną wersję ten gry? wrzuciłbyś na jakiś serwer? pamiętam, że mi działała. Skopiowałbym tylko pliki dane i może by poszło.
AZS PWSZ GORZÓW WLKP

gulchynsky
Młodzik

Postautor: gulchynsky » 03 lutego 2007, 23:41

BartekO pisze:gulchynsky a masz może oryginalną wersję ten gry? wrzuciłbyś na jakiś serwer? pamiętam, że mi działała. Skopiowałbym tylko pliki dane i może by poszło.

Przecież już to próbowałeś. Ściągnąłeś oryginalną wersję gry, a potem ja Ci dane przesłałem i chyba nie działała. Może spróbuj jeszcze raz. Ściągnij to:
http://www.filefactory.com/file/09bae7/
a ja Ci jeszcze raz prześlę te dane, tylko najpierw sprawdź, czy gra działa na oryginalnej bazie danych i jak będzie działała, to wtedy wkleisz to, co Ci wyślę

gulchynsky
Młodzik

Postautor: gulchynsky » 03 lutego 2007, 23:43

CZEKAJ, CZEKAJ!!! To nie ten link, tego nie dawałem jednak do neta. Umieszczę tylko instalkę, Ty ją ściągniesz, zobaczysz, czy działa na oryginalnej wersji i jak będzie działała, to Ci wyślę dane, ok?

Tylko musisz poczekać, aż to na serwer dam

Awatar użytkownika
BartekO
Żak

Postautor: BartekO » 03 lutego 2007, 23:47

OK, czekam na link.
AZS PWSZ GORZÓW WLKP

Awatar użytkownika
gilus
Młodzik

Postautor: gilus » 04 lutego 2007, 01:11

No troszkę pograłem i jest OK :) Tylko dwa małe pytania.
1) Czemu niektóre zespoły, które są w rzeczywistości w 1 lidze w grze są w ekstraklasie?
2) Czy w edytorze wpisywałeś tylko imiona i nazwiska czy uzupełniałeś także inne dane typu wzrost?

gulchynsky
Młodzik

Postautor: gulchynsky » 04 lutego 2007, 01:14

gilus pisze:No troszkę pograłem i jest OK :) Tylko dwa małe pytania.
1) Czemu niektóre zespoły, które są w rzeczywistości w 1 lidze w grze są w ekstraklasie?
2) Czy w edytorze wpisywałeś tylko imiona i nazwiska czy uzupełniałeś także inne dane typu wzrost?

Domyślnie w grze było tak, że w ekstraklasie gra 16 drużyn i tego nie umiałem zmienić, dlatego w ekstraklasie PLKK gra właśnie 16 drużyn.
Jeżeli dasz sobie na skład swojego zespołu lub innego w notesach, to w tabeli poza imieniem i nazwiskiem będzie też widniała pozycja zawodniczki i jej wzrost. Pozdrawiam

P.S. A jak gierka ogólnie? ;)

Awatar użytkownika
gilus
Młodzik

Postautor: gilus » 04 lutego 2007, 01:16

Ja wiem, że są wzrosty zawodniczek ale czy Ty je wpisywałeś czy dodawałeś zawodniczki do już utworzonych profili? Bo wzrost zawodniczek prawdziwych z tymi w grze za cholere się nie zgadza (przynajmniej tych konińskich) :)

A gra ogólnie fajna - tylko trzebaby właśnie powpisywać prawidłowe dane szczegółowe typu wzrost :)

gulchynsky
Młodzik

Postautor: gulchynsky » 04 lutego 2007, 01:19

gilus pisze:Ja wiem, że są wzrosty zawodniczek ale czy Ty je wpisywałeś czy dodawałeś zawodniczki do już utworzonych profili? Bo wzrost zawodniczek prawdziwych z tymi w grze za cholere się nie zgadza (przynajmniej tych konińskich) :)

A gra ogólnie fajna - tylko trzebaby właśnie powpisywać prawidłowe dane szczegółowe typu wzrost :)

Wiem, że się nie zgadza. Wszystkie dane o zawodniczkach brałem ze strony eurobasket.com, natomiast jeżeli chodzi o I i II ligę polską, to miałem dp dyspozycji ledwo imię, nazwisko i datę urodzenia. Wzrost i pozycję musiałem jakoś dobrać sam

Jeżeli znasz dokładnie wzrost koszykarek, to zmień to w edytorze :D

Awatar użytkownika
gilus
Młodzik

Postautor: gilus » 04 lutego 2007, 01:24

Hmmm ciężko cokolwiek zrobić w tym edytorze bo gdy wpisuje nazwisko w "szukaj zawodnika" to mi się pokazuje błąd i wyłącza się cały edytor ;]

Jakby ktoś był zainteresowany to wrzuciłem też tą grę na senspace:

KLIKNIJ TUTAJ ABY ŚCIĄGNĄĆ (zjeżdżasz niżej i klikasz na Download Link: PLKK_Manager_2007.rar)

Awatar użytkownika
czuken
Młodzik

Postautor: czuken » 04 lutego 2007, 09:50

Wszystko fajne ale denerwuje mnie ze mecz tak wolno leci.Jak ustawiacie w opcjach zeby lecial jak najszybciej? wszystko na 10,10,120 ?? bo i tak wolno...No i Nikity Bell nie ma w Teczy Leszno<szok>..a jessica jest chociz ze przyszla do klubu duzo pozniej ;>

Awatar użytkownika
Siero
Senior
Kontaktowanie:

Postautor: Siero » 04 lutego 2007, 09:55

:lol: bo pewanie masz ustawione by te info chodziło czesniej :) trzeba je zmniejszyć :) :wink:
MRKS Włókniarz Pabianice http://mrks.wlokniarz.info/

gulchynsky
Młodzik

Postautor: gulchynsky » 04 lutego 2007, 10:00

czuken pisze:Wszystko fajne ale denerwuje mnie ze mecz tak wolno leci.Jak ustawiacie w opcjach zeby lecial jak najszybciej? wszystko na 10,10,120 ?? bo i tak wolno...No i Nikity Bell nie ma w Teczy Leszno<szok>..a jessica jest chociz ze przyszla do klubu duzo pozniej ;>

W opcjach, od góry powinno być:
10
0
20

Wróć do „Hyde Park”