qiero pisze:a z Brzegu, byłem u was na ćwierćfinale MP i zasiadałem na naszej ławce
qrde nie pamietam cie....
Moderator: Moderatorzy
paździoch-osanka pisze:Seba pisze:A co do zdjęć... na jedno się załapałem hehehe
Seba.... wez zapodaj jakies swoje foto.... tutaj...
paździoch-osanka pisze:KIBIC pisze:A czy ja gdzieś napisałem , że to jest śmieszne??
KIBIC chodzi o to....paździoch-osanka pisze:KIBIC... juz mnie tak nie wychwalaj pod niebiosa...... ja jestem tylko kapitanem mojego zespolu....
A ty pod tym dales....
![]()
A ta minka oznacza laughing czyli smiech..... i dlatego sie zapytalam...paździoch-osanka pisze:KIBIC a z czego ty sie smiejesz?? hmmm ??
Szymon pisze:Seba pisze:paździoch-osanka pisze:Seba pisze:A co do zdjęć... na jedno się załapałem hehehe
Seba.... wez zapodaj jakies swoje foto.... tutaj...
Nie przesadzajmy... to ma być fajny temat, a nie thriller![]()
Uffff...... całe szczęście...![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
paździoch-osanka pisze:(...)Seba pisze:Nie przesadzajmy... to ma być fajny temat, a nie thriller(...)
Ojjj to ty nie przesadzaj....
paździoch-osanka pisze:qiero pisze:a z Brzegu, byłem u was na ćwierćfinale MP i zasiadałem na naszej ławce
qrde nie pamietam cie....a moze masz jakas fotke... ?? hmmm
qiero pisze:jestem tu:
http://kosz.webd.pl/kkforum/viewtopic.p ... c&start=15

Seba pisze::lol: Oki... wiadomo przecież, że ... "Jestem piękny i uroczy - popatrzycie w moje oczy, Jestem przecież najpiękniejszy, a na pewno najskromniejszy .... Jestem śliczny jak kwiatuszek, który wabi setki muszek, Niepotrzebne mi podboje aby wszystkie były moje... " TO JA!!!))
![]()
hihihihi
Seba pisze:No ale wróćmy do tematu Osankowego...

Seba pisze:
Oki... wiadomo przecież, że ... "Jestem piękny i uroczy - popatrzycie w moje oczy, Jestem przecież najpiękniejszy, a na pewno najskromniejszy .... Jestem śliczny jak kwiatuszek, który wabi setki muszek, Niepotrzebne mi podboje aby wszystkie były moje... " TO JA!!!
))
![]()
hihihihi
Wróć do „Koszykówka młodzieżowa”
Użytkownicy przeglądający to forum: Obecnie na forum nie ma żadnego zarejestrowanego użytkownika i 7 gości