WYNIKI !!!

Wiadomości z niższych lig

Moderator: Moderatorzy

Awatar użytkownika
gilus
Młodzik

Postautor: gilus » 25 marca 2007, 11:20

No nie udało się. Ale patrząc na obecne juniorki (normalne, nie starsze) Olimpii to myślę, że to tylko kwestia czasu :)

Żebyśmy się źle nie zrozumieli. Bo mogłoby wyniknąć z moich wypowiedzi, że nie lubię Olimpii a tak nie jest :) Po prostu dziewczyny z MUKS-u znam osobiście (przynamniej większość) i dlatego je lubię :)

Seba
Oldboy

Postautor: Seba » 25 marca 2007, 11:30

gilus pisze:(...)Po prostu dziewczyny z MUKS-u znam osobiście (przynamniej większość) i dlatego je lubię :)

Czy to powoduje, że możesz pisać nieprawdę? Jeśli chodzi o "ten twór", to z tego, co się orientuję, to rezerwy AZSu póki co dotyczą pierwszej ligi... reszta klubu nie ma wiele wspólnego z "tym tworem", o którym piszesz... więc prosiłbym nie mieszać pojęć i nie uogólniać pisząc "obecna Olimpia" przez pryzmat jedynie durnego tworu w pierwszej lidze. Zresztą "ten twór" dotyczy głównie nazwy, bo i tak zawodniczki w zespole ciągle te same co wcześniej.

Co do "kwestii czasu".. bardzo możliwe... ale póki co jest, jak jest, a w przyszłości może być różnie, więc nie ma się podniecać na zapas.
Ania i Alex... Na zawsze w naszych sercach!!! [']

Awatar użytkownika
gilus
Młodzik

Postautor: gilus » 25 marca 2007, 11:49

No wtedy pisząc o tworze miałem na myśli drużynę 1-ligową bo MARAS miał chyba na myśli półfinał 1 ligi pisząc, że nikt za MUKS trzymać kciuków nie będzie.

Seba
Oldboy

Postautor: Seba » 25 marca 2007, 11:55

gilus pisze:No wtedy pisząc o tworze miałem na myśli drużynę 1-ligową bo MARAS miał chyba na myśli półfinał 1 ligi pisząc, że nikt za MUKS trzymać kciuków nie będzie.

Nie wiem co prawda co ma Maras do Olimpii i po jakiego grzyba w kontekście jego wypowiedzi wplątałeś akurat poroniony pomysł naszych trenerów i pseudodziałaczy... chciałeś kopać leżącego, ale akurat nie trafiłeś w tego, co trzeba :? ...ale spoookooo... EOT:)

Pozdro!
Ania i Alex... Na zawsze w naszych sercach!!! [']

Wróć do „I/II liga”