Finał PP Wisła : Lotos 42:50
Moderatorzy: ann, rzymi, paulo2907, przemoe, Kuba
-
Gość
Sprawa rzeczywiście jest oczywista.To co zrobila Skerovic zasługiwało na ukaranie faulem niegodnym sportowca i tak sie stało.Skerowic była faulowana przez Powell przy rzucie a sędziowie tego nie odgwizdali,dlatego serbka sama chciała wymierzyć sprawiedliwość.Nic jednak nie usprawiedliwia amerykanki.Jej zachowanie to był bandycki napad i sprawa trafi do prokuratora.Poza tym zostanie zdyskwalifikowana na wiele sezonów,przynajmniej to usłyszałem w telewizji.Skerovic ma złamaną kość jarzmową i czeka ją skomplikowana operacja.Ten cios wymierzony przez Powell wyglądał tak jakby miała już spore doświadczenie.Tylko czekać a Nolan zachowa się podobnie bo to również niezrównoważona zawodniczka.Na zakończenie tego napadu musiała chociaż rzucić piłą w leżącą Skerovic,żeby przyjaciółka wiedziała o jej poparciu a o tym już nikt nie wspomina.
Anonymous pisze:Sprawa rzeczywiście jest oczywista.To co zrobila Skerovic zasługiwało na ukaranie faulem niegodnym sportowca i tak sie stało.Skerowic była faulowana przez Powell przy rzucie a sędziowie tego nie odgwizdali,dlatego serbka sama chciała wymierzyć sprawiedliwość.Nic jednak nie usprawiedliwia amerykanki.Jej zachowanie to był bandycki napad i sprawa trafi do prokuratora.Poza tym zostanie zdyskwalifikowana na wiele sezonów,przynajmniej to usłyszałem w telewizji.Skerovic ma złamaną kość jarzmową i czeka ją skomplikowana operacja.Ten cios wymierzony przez Powell wyglądał tak jakby miała już spore doświadczenie.Tylko czekać a Nolan zachowa się podobnie bo to również niezrównoważona zawodniczka.Na zakończenie tego napadu musiała chociaż rzucić piłą w leżącą Skerovic,żeby przyjaciółka wiedziała o jej poparciu a o tym już nikt nie wspomina.
NIE MASZAJ W TO NOLLAN
http://www.lechiarugby.pl !!
(\_/)
(O.o)
(> <)
This is Bunny.
Copy Bunny into your signature
to help him on his way to world Domination
(\_/)
(O.o)
(> <)
This is Bunny.
Waldi pisze:Jeszcze jedno. Z relacji słyszałem, że po swoim pijackim wybryku Nolan otrzymała jeśli nie owację, to burzę oklasków od gdyńskich kibicówCiekawe jak teraz zostanie powitana Powell? Chociaż po wpisach na kilku forach można wywnioskowac, że będzie podobnie
DOSTAŁA OKLASKI PO TYM JAK WZIĘŁA MIKROFON PRZED MECZEM I PRZEPROSIŁA ZA SWOJE ZACHOWANIE
(\_/)
(O.o)
(> <)
This is Bunny.
(\_/)
(O.o)
(> <)
This is Bunny.
Waldi pisze:KIBIC obejrzyj sobie jeszcze raz powtórkę zdarzenia (najlepiej chyba było widać na filmiku z forum Wisły) to niestety będziesz musiał potwierdzić słowa gościa.
napewno nie widać tego lepiej na filmiku ze strony Wisły
oglądałem to w telewizji 2 razy
ja to widzę tak Nollan chciała wejsc pomiędzy Powell a Wiślaczke i je rozdzielić a , że jej wypadła piłka to trudno sobie poradzić z Powell jedną ręką
Gienek pisze:Najmniej 5 lat odsiatki dla Powell!!!!!
Wiślankę też powinna spodkać jakaś mała kara...
Napewno Powell nie pójdzie za kratki
żaden "zagraniczny" sportowiec grający w Polsce nie zostanie skazany
z jednej prostej przyczyny.
a i jeszcze jedno mam proźbę pamiętajcie , że w zespole Lotosu nie tylko gra Powell i prosze o trochę rozsądku nie wyzywajcie od k.. zawodniczek lotosu
(\_/)
(O.o)
(> <)
This is Bunny.
(\_/)
(O.o)
(> <)
This is Bunny.
-
Gość
KIBIC pisze:Waldi pisze:KIBIC obejrzyj sobie jeszcze raz powtórkę zdarzenia (najlepiej chyba było widać na filmiku z forum Wisły) to niestety będziesz musiał potwierdzić słowa gościa.
ja to widzę tak Nollan chciała wejsc pomiędzy Powell a Wiślaczke i je rozdzielić a , że jej wypadła piłka to trudno sobie poradzić z Powell jedną rękąMoże nie jestem obiektywny ale takie jest moje zdanie jeżeli kogoś to denerwuje to sorry
powinna pojsc do wiezienia a wiadomo co czarna by spotkalo w pierdlu hihi
-
artur
Obecnie obowiązujacy kodeks karny stanowi:
Art. 157. § 1. Kto powoduje naruszenie czynności narządu ciała lub rozstrój zdrowia, inny niż określony w Art. 156 § 1, podlega karze pozbawienia wolności od 3 miesięcy do lat 5.
§ 2. Kto powoduje naruszenie czynności narządu ciała lub rozstrój zdrowia trwający nie dłużej niż 7 dni, podlega grzywnie, karze ograniczenia wolności albo pozbawienia wolności do lat 2.
§ 3. Jeżeli sprawca czynu określonego w § 1 lub 2 działa nieumyślnie, podlega grzywnie, karze ograniczenia wolności albo pozbawienia wolności do roku.
§ 4. Ściganie przestępstwa określonego w § 2 lub 3, jeżeli naruszenie czynności narządu ciała lub rozstrój zdrowia nie trwał dłużej niż 7 dni, odbywa się z oskarżenia prywatnego.
§ 5. Jeżeli naruszenie czynności narządu ciała lub rozstrój zdrowia trwał dłużej niż 7 dni, a pokrzywdzonym jest osoba najbliższa, ściganie przestępstwa określonego w § 3 następuje na jej wniosek.
Wiem że brutalnie to brzmi, ale wnioski nasuwają się same...Pozdrawiam
Art. 157. § 1. Kto powoduje naruszenie czynności narządu ciała lub rozstrój zdrowia, inny niż określony w Art. 156 § 1, podlega karze pozbawienia wolności od 3 miesięcy do lat 5.
§ 2. Kto powoduje naruszenie czynności narządu ciała lub rozstrój zdrowia trwający nie dłużej niż 7 dni, podlega grzywnie, karze ograniczenia wolności albo pozbawienia wolności do lat 2.
§ 3. Jeżeli sprawca czynu określonego w § 1 lub 2 działa nieumyślnie, podlega grzywnie, karze ograniczenia wolności albo pozbawienia wolności do roku.
§ 4. Ściganie przestępstwa określonego w § 2 lub 3, jeżeli naruszenie czynności narządu ciała lub rozstrój zdrowia nie trwał dłużej niż 7 dni, odbywa się z oskarżenia prywatnego.
§ 5. Jeżeli naruszenie czynności narządu ciała lub rozstrój zdrowia trwał dłużej niż 7 dni, a pokrzywdzonym jest osoba najbliższa, ściganie przestępstwa określonego w § 3 następuje na jej wniosek.
KIBIC pisze:
ja to widzę tak Nollan chciała wejsc pomiędzy Powell a Wiślaczke i je rozdzielić a , że jej wypadła piłka to trudno sobie poradzić z Powell jedną rękąMoże nie jestem obiektywny ale takie jest moje zdanie jeżeli kogoś to denerwuje to sorry
Chciała je rozdzielić?
Jednak weź człowieku jesczce raz obejrzyj powtórkę zanim zaczniesz pisać głupoty
Anonymous pisze:KIBIC pisze:Waldi pisze:KIBIC obejrzyj sobie jeszcze raz powtórkę zdarzenia (najlepiej chyba było widać na filmiku z forum Wisły) to niestety będziesz musiał potwierdzić słowa gościa.
powinna pojsc do wiezienia a wiadomo co czarna by spotkalo w pierdlu hihi
(\_/)
(O.o)
(> <)
This is Bunny.
(\_/)
(O.o)
(> <)
This is Bunny.
- KOZIOL
- Nowy na forum
- Kontaktowanie:
Powinnismy to zrobic tak ja to sie robi w Rosji czy na Białorusi. Jeden strzal w tyl czarnej głowy, szybko zakopac i mowic ze nie wiadomo co sie stalo chyba gdzies wyjechala czy zrezygnowala ze sportu albo poleciala na wakacje i chyba zginela pod fala tsunami albo jeszcze cos dziwnego. Tak to powinno wygladac
artur pisze:Obecnie obowiązujacy kodeks karny stanowi:
Czyli stosownie do tych przepisow kk powinni pozamykac wszystkich bokserow, karatekow i "gladiatorow" z K1, bo rozbity nos to przeciez tam "normalka".
Wróć do „Aktualności Ekstraklasa”