Ćwierćfinały mistrz. Polski kadetek 91' 90'
Moderator: Moderatorzy
FINAŁ
WIADOMOŚĆI ZE STRONY PZKOSZ.
Wydział Gier i Dyscypliny PZKosz informuje, że turnieje finałowe o mistrzostwo Polski kadetów i kadetek odbędą się w Kętrzynie w dniach 28.04-2.05.2006r. Turniej będzie rozgrywanyw ramach OGÓLNOPOLSKIEJ OLIMPIADY MŁODZIEŻY, organizowanej przez Warmińsko-Mazurską Federację Sportu w Olsztynie...
Wydział Gier i Dyscypliny PZKosz informuje, że turnieje finałowe o mistrzostwo Polski kadetów i kadetek odbędą się w Kętrzynie w dniach 28.04-2.05.2006r. Turniej będzie rozgrywanyw ramach OGÓLNOPOLSKIEJ OLIMPIADY MŁODZIEŻY, organizowanej przez Warmińsko-Mazurską Federację Sportu w Olsztynie...
komunikat nr 26 PZKosz dotyczący finałów: http://pzkosz.pl/download/komunikat_26_2006.pdf
-
finał
-
sawa_JGora
- Młodzik
- Kontaktowanie:
-
sawa_JGora
- Młodzik
- Kontaktowanie:
-
sawa_JGora
- Młodzik
- Kontaktowanie:
FINAŁ
O OLSZTYNIE TO FAKTYCZNIE BYŁO WIADOMO DAWNO ALE CZASAMI PISZĄ I MÓWIĄ O DUŻYM MIEŚCIE A POTEM OKAZUJE SIĘ ŻE CHODZI O MAŁĄ MIEJSCOWOŚĆ OBOK ,BO NIE SĄ W STANIE ROZEGRAĆ WSZYSTKICH DYSCYPLIN SPARTAKIADY W JEDNEJ MIEJSCOWOŚCI TYLKO WOJEWÓDZTWIE.
NASZCZĘŚCIE W TYM WYPADKU POZOSTAŁ OOOOOOLLLLLLLSSSSSSZZZZZZTTTTTTYYYYYYNNNNNN
NASZCZĘŚCIE W TYM WYPADKU POZOSTAŁ OOOOOOLLLLLLLSSSSSSZZZZZZTTTTTTYYYYYYNNNNNN
sawa_JGora pisze:Iza pisze:A ja nieeee:D:D:D i nie wiedziałam dlatego że narazie nie chodze na treningi
nie ładnie sie iza obijać![]()
![]()
nie obijam się, tylko jestem po rekonstrukcji kolana i niestety mam do końca roku kosza z głowy, nie wiem czy nie dłużej... :] :]:]...ale do Olsztyna jade
....::::Baby can you listen to me::::....
....:::No metter who you like, love is more important::::....
....:::No metter who you like, love is more important::::....
Wróć do „Koszykówka młodzieżowa”