AZS Poznań vs Odra Brzeg 68:49

Wszystko na temat Tauron Basket Ligi Kobiet

Moderatorzy: ann, rzymi, paulo2907, przemoe, Kuba

Seba
Oldboy

Postautor: Seba » 27 lutego 2006, 21:05

MARIO pisze:(...)
Sorry Seba, ale uważałem Cie za dorosłego i inteligentnego faceta, ale "bajka z nożem" to jakaś pomyłka :? no chyba, że coś przeoczyłem i na mistrzostwa w Poznaniu zabrałem w aucie "nożownika.." :?

Przeczytaj to co napisałem... i przemyśl to... takie slowa padły... nie zarzucam posiadania noża... zobacz, co piszę... nie nazywam nikogo nożownikiem... jesli nie pamiętasz czegoś, to po prostu może nie wypowiadaj się w tym temacie - wiem doskonale przecież, jaki element Waszego przyjazdu zaważył pózniej na odbieraniu Waszej obecności i planowaniu dalszego ciągu zabawy... A co do "doroslego i inteligentnego" - ja niestety o Tobie zdania po tej dyskusji nie zmieniam... niestety wiesz jakie ono jest:)

Pozdrawiam.

Don Igłata
Młodzik

Postautor: Don Igłata » 27 lutego 2006, 21:07

Cholera, jak pisałem - a wolno mi to idzie; to weszło kilka postów. Jak przeczytałem ten od Seby to mam wątpliwości, czy się nie pośpieszyłem. :cry:

MuFa
Żak
Kontaktowanie:

Postautor: MuFa » 27 lutego 2006, 21:08

pix pisze:a czy możecie takie rozmowy rozwijać w innym wątku? nie wszystkich to interesuje, nie wszyscy sa w temacie, a właściwiej informacji o meczu szuka się przez to strasznie długo... :?

to po ciul tu wchodzisz jak nie cchesz tego czytac, jakas paranoja chyba nie?

Seba
Oldboy

Postautor: Seba » 27 lutego 2006, 21:09

Don Igłata pisze:(...)Pozdrowienia kolego Seba.

Jak już wspomniałem, po MPK ta sprawa nie miała ŻADNEGO znaczenia... nie pisałem o tym, bo miałem to gdzieś, ciesząc się, że się skończyło w miłej atmosferze... teraz też może bezsensu wspomniałem kilka stron temu o tym fakcie... masz rację, że to już przeszłość i słowa nie robią krzywdy... więc było-minęło... Choć może lepiej, ze wyjasnilem pewne sprawy, bo słyszałem po MPK wiele bzdur, na temat traktowania gości z Brzegu na MPK (teraz może wyda się to zrozumiałe tym bardziej rozsądnym)...

Pozdrawiam Donie:)

... pilnuj porządku i rozsądku dyskusji w obie strony dalej... ja się z niem zmywam - napisałem już wszystko :)

pix
Żak

Postautor: pix » 27 lutego 2006, 21:09

MuFa pisze:
pix pisze:a czy możecie takie rozmowy rozwijać w innym wątku? nie wszystkich to interesuje, nie wszyscy sa w temacie, a właściwiej informacji o meczu szuka się przez to strasznie długo... :?

temat postu :"AZS Poznań vs Odra Brzeg 68:49" więc spodziewam się znaleźć coś o meczu... :? :? :?

MuFa
Żak
Kontaktowanie:

Postautor: MuFa » 27 lutego 2006, 21:11

pix pisze:
MuFa pisze:

temat postu :"AZS Poznań vs Odra Brzeg 68:49" więc spodziewam się znaleźć coś o meczu... :? :? :?

o meczu juz chyba wszystko zostalo powiedziane jakies kilka lub kilkanascie stron temu wiec chyba szukasz za daleko,...

Awatar użytkownika
MARIO
Kadet

Postautor: MARIO » 27 lutego 2006, 21:13

To jest chyba jakaś chora zmowa.. po pierwsze: nie przypominam sobie nawet zdania o nożu z ust Młodego (może faktycznie czasem go nie słucham, ale..) po dugie: nawet jeśli owe zdanie padło to trzeba być faktycznie mega uczulonym na tego typu żarty.. (no i jak Don Igłata przeżył mecz w Łodzi - szok :lol: ), a po trzecie: cieszę się, że w końcu o tym fakcie mówisz głośno Seba, co Cie wówczas bolało, bo szczerze mówiąc czułem się w Poznaniu jak na wygnaniu.. już wiem dlaczego Brzeg zajął jedną szatnię, a reszta drużyn cisnęła się w osobnej szatni :cry: cóż - szkoda, że nam tego nie powiedziano wprost, tylko mega FOCH i dziwne aluzje :?

Ceniłem sobie i cenię Cie Seba za wszystko co robisz dla basketu, dla Olimpii i dla tego forum, ale w tym momencie Twoje akcje u mnie dość mocno spadły.. dlaczego wówczas nie porozmawiałeś ze mną czy Qierem o tej sytuacji? Tylko gdzieś za naszymi plecami pewnie ładnie nas "przedstawiłeś" innym uczestnikom :? brak słów.. brak słów Seba..
..you got to lose, to know how to win..

Seba
Oldboy

Postautor: Seba » 27 lutego 2006, 21:22

Po pierwsze... nikt nie znał Was... (oprocz Qiero i Ciebie)... trzeba było zastanawiać się nad wszystkim, co padało z każdych ust, żeby przypadkiem nie było za pózno...

Po drugie... nie interesują mnie moje notowania u Ciebie akurat... i powtarzam to wszystko co pisałem na poprzednich stronach... o takim FAKCIE i tym, co było dalej...

Po trzecie... szatnie wybraliscie sobie sami (tu mnie zaszokowales na maxa!!! :shock: kto Wam coś przydzielał???????? )... podobnie zresztą, jak sami postanowiliście zostać tylko do soboty i bawić się sami w piątek... jak napisałem, było mi to na rękę po wizycie u Trojana...

po czwarte... BYŁO-MINĘŁO... idę do pracy...

Awatar użytkownika
MARIO
Kadet

Postautor: MARIO » 27 lutego 2006, 21:29

Seba pisze:po czwarte... BYŁO-MINĘŁO... idę do pracy...

No i niech tak zostanie, koniec kropka.
..you got to lose, to know how to win..

Awatar użytkownika
Mlody
Żak

Postautor: Mlody » 27 lutego 2006, 21:33

MARIO pisze:
Seba pisze:po czwarte... BYŁO-MINĘŁO... idę do pracy...

No i niech tak zostanie, koniec kropka.

po co to zaczynal :shock: :?:
Jakie zalożenie masz??Proste Walczyć i Wygrywać!!!!!!!!!

Gość

Postautor: Gość » 27 lutego 2006, 21:55

Kur... pier... nożownicy nie macie wstępu na hale w Brzegu :lol:

Toż to kur... paranoja nie słyszałem żeby kogos zamknęli kiedys za słowa o przestępstwie... ta sama sytuacja jest tu jak chłopaki mówią ze nic takiego nie było to chyba byli raczej jeszcze świadomi(jeszcze :lol: )Poza tym ja pier... konsternacja jjjjjjaaaaaaaaaaa ktoś powiedział że ma nóż...masakra nie no ja biegne do mamy... :lol: nawet (w co nie wierze) jeśli mieli nóż no to zastanówcie sie po co :?: żeby wygrać "MPK" i "wykosić " rywali... nie no śmiech na sali :lol: i kompletny obłęd aż normalnie przykro to czytać ale czytam bo dotyczy to moich współbraci... i jak Seba napisał że nie ma o czym mówic "było minęło" to jaki ch.. zaczynał? czy te bębny az tak przeszkadzały :shock: no panowie szlachta skuknijcie sie w głowy i pomyślcie o czym piszecie może przeczytajcie kilka stron wcześniej i zobaczcie czego sie czepiacie i jakie oskarżenia wysuwacie... myśle że to powinien byc koniec dyskusji bo nasze stosunki juz uległy znacznemu ochłodzeniu a mogąstać sie (przez taką głupotę) wręcz wrogie... także zastanówcie sie czy warto...

Awatar użytkownika
Brodacz
Żak
Kontaktowanie:

Postautor: Brodacz » 27 lutego 2006, 21:57

Sory to ja byłem ale sie niezalogowałem co nie zmienia faktu że nadal tak mysle :wink:
Ja go znam to jest ten no...:)

Awatar użytkownika
MIREq
Żak

Postautor: MIREq » 27 lutego 2006, 22:17

HEHEHEHEHEHEHEEHEHHEHEHEHE i znów....

Ja byłem też u TROJANA :) Było jak było, ja nawet nic z tamtąd nie pamietam tylko tyle że były jakieś ptaszki :D , mecz z VHSa i jakiś jeden BRO-aaa no i jeszcze niebyło gdzie usiąść bo nas tylu było 8) . A wy pamiętacie jakieś jedno sformułowanie :shock: ....to gratuluje pamęci =D> !!! Ja zapamiętałem tamten weekend naprawde miło tylko właśnie Ty Sebastianie wydałeś mi sie taki nadąsany czy cuś takiego :? :D !!No ale zignorowałem to :!: A tu po pół roku wypalasz że dobrze że bawiliśmy sie osobno bo przynajmniej bezpiecznie było :shock: !!!! To w tobie to ładny szmat czasu siedziało , to aż niezdrowo :) !!! I jeszcze jeden motyw który zostawiłeś bez komentarza że matka trojana sie karżyła że na klatce było rozlane piffffo czy coś takiego -bo dokładnie nie pamiętam!!! Jak zrozumiałem to była niby też nasz wina :shock: ???? Ajak tak dalej idziemy to pewnie kryzys w Polsce też przez nas :D :shock: :twisted: :?: No naprawde nie rozumiem tych oskarżeni. Moim zdaniem nie chodzi o to aby ktoś z nas powiedział i sie przyznał do tych słów tylko o to żeby poprostu wyszło na twoje i żeby okazało sie że my jak zawsze Ci źli a Wy cacy :? A tak naprawde przyczyna leży zupełnie gdzie indziej :D :D :!: Moim zdaniem chodzi tu o "POZNAŃSKIE DZIEWCZĘTA" :idea:

PS. Pozdrowienia dla pani Sędziny (TALARA) miło widzieć Ciebie znowu :wink:
\o/\o/\o/\o/\o/\o/\o/\o/\o/\o/

Awatar użytkownika
FAIR PLAY
Młodzik
Kontaktowanie:

Postautor: FAIR PLAY » 27 lutego 2006, 22:32

niech ta dyskusja dobiegnie wreszcie konca...

zachecam do głosowania na najlepsza zawodniczke AZSu w tym meczu: http://kosz.webd.pl/kkforum/viewtopic.p ... &start=240
Obrazek

Awatar użytkownika
steve_bramkarz
Młodzik
Kontaktowanie:

Postautor: steve_bramkarz » 27 lutego 2006, 22:34

I mówiłem, że czegoś wam zazdroszczą :p :D ale nie słuchacie steva :) nie słuchacie :)
...w.w.j.d.?...

Wróć do „Aktualności Ekstraklasa”