II kolejka FGE: Widzew Łódź - Energa Toruń 73-82

Wszystko na temat Tauron Basket Ligi Kobiet

Moderatorzy: ann, rzymi, paulo2907, przemoe, Kuba

Koszykarz (Toruń)
Kadet

Re: II kolejka FGE: Widzew Łódź - Energa Toruń 73-82

Postautor: Koszykarz (Toruń) » 04 października 2010, 08:55

16 minut Róży Ratajczak - i w sumie mecz był na styku prawie cały czas - normalnie graty dla EDO . Nie spodziewałem sie tego. Co z tego że Róży nie wpadało. Ale 5 zbiórek też zawsze coś - a wierzę że to zaprocentuje w przyszłości. Róza już i tak straciła sezon
Mirna Mazić z kolei zaliczyła ,,double double '' 12 pkt i 10 zbiórek - ale wciąż mam przy niej znaki zapytania.
Co do Very Perostijskiej - bardzo przydatna w ataku - ale w obronie ....mało piłek zbiera - a przecież środkową jest. To choćby Ratajczaj grała połowę krócej a zebrała tyle co VERA.
Co do Cocks - te rzuty za 3 pkt bardzo się przydały jak widać ale martwi mnie jedno że na 3 rozgrywające i to niby dobre jak na FGE - zespół zalicza ledwie 8 asyast. a drużyna Widzewa ze słabymi rozgrywajkami aż 15 asyst :shock:
Nie ma podań - więc świadczy to że zespół wciąż jest niezgrany...

Ciekawe jak wkomponują się kontuzjowane dziewczyny i nowa pani która ma przylecieć. Jedną koszykarkę to łatwo można ,,wklecić '' ale teraz chodzi o 4 w sumie koszykarki :shock:
Ta I runda może być bardzo eksperymentalna jeśli chodzi o grę naszych dziewczyn.

matrix
Senior
Kontaktowanie:

Postautor: matrix » 04 października 2010, 08:58

no i jeszcze ta dziura na skrzydle,ale mam nadzieję,ze nowa koszykarka(po to chyba jest sprowadzana) tę sprawę załatwi. 8)
Na zawsze w sercu-Katarzynki!!!(1992-do końca mego życia)

http://marlow.blox.pl/html

anatol
Żak

Postautor: anatol » 04 października 2010, 15:59

Koszykarz (Toruń) pisze:16 minut Róży Ratajczak - i w sumie mecz był na styku prawie cały czas - normalnie graty dla EDO . Nie spodziewałem sie tego. Co z tego że Róży nie wpadało. Ale 5 zbiórek też zawsze coś - a wierzę że to zaprocentuje w przyszłości. Róza już i tak straciła sezon
Mirna Mazić z kolei zaliczyła ,,double double '' 12 pkt i 10 zbiórek - ale wciąż mam przy niej znaki zapytania.
Co do Very Perostijskiej - bardzo przydatna w ataku - ale w obronie ....mało piłek zbiera - a przecież środkową jest. To choćby Ratajczaj grała połowę krócej a zebrała tyle co VERA.
Co do Cocks - te rzuty za 3 pkt bardzo się przydały jak widać ale martwi mnie jedno że na 3 rozgrywające i to niby dobre jak na FGE - zespół zalicza ledwie 8 asyast. a drużyna Widzewa ze słabymi rozgrywajkami aż 15 asyst :shock:
Nie ma podań - więc świadczy to że zespół wciąż jest niezgrany...

Ciekawe jak wkomponują się kontuzjowane dziewczyny i nowa pani która ma przylecieć. Jedną koszykarkę to łatwo można ,,wklecić '' ale teraz chodzi o 4 w sumie koszykarki :shock:
Ta I runda może być bardzo eksperymentalna jeśli chodzi o grę naszych dziewczyn.

Otóż podania były w wykonaniu Gajdy i to takie że tylko klaskać ale kilka grzybów z pod kosza i asyst nie ma.Cocks wyglądała na bardzo zaskoczoną że idą takie piłki.Widać że jeszcze z Gajdą się do końca nie rozumie ale dlaczego Radwan pudłuje to nie wiem.

Wróć do „Aktualności Ekstraklasa”