Ostatnia Kolejka sezonu zasadniczego

Wszystko na temat Tauron Basket Ligi Kobiet

Moderatorzy: ann, rzymi, paulo2907, przemoe, Kuba

Awatar użytkownika
Zbych
Żak
Kontaktowanie:

Postautor: Zbych » 16 lutego 2005, 06:33

qiero pisze:Nie sądzę, żeby Polkowice odpuściły sobie mecz w Poznaniu. Ostatnie mecze z pewnością nie pozostały tam bez echa i teraz pewnie i trenerzy i zawodniczki będą chciały się zrehalibilitować. Wydaje mi się też, że CCC wolałoby grać z Odrą.

Zrehabilitować :?: ...przed kim :?: Jeżeli trener i zawodniczki dostaną odgórne zalecenie aby mecz przegrać, bo 'ktoś' stwierdził, że lepiej będzie zagrać w play-off z Poznaniem to w takim przypadku przegrana będzie rehabilitacją (wobec 'góry'). W tym przypadku rehabilitacja wobec kibiców nie wchodzi w rachubę. Odra i AZS Poznań prezentują dosyć równy poziom, więc ciężko prorokować z kim będą wolały zagrać Polkowice. Mam jeszcze nadzieję, że to Odra na parkiecie zapewni sobie 5-te miejsce po sezonie zasadniczym. I nikt tego nie zmieni, ani AZS Poznań ani Polkowice :!:

Awatar użytkownika
KOZIOL
Nowy na forum
Kontaktowanie:

Postautor: KOZIOL » 16 lutego 2005, 06:43

qiero pisze:Nie sądzę, żeby Polkowice odpuściły sobie mecz w Poznaniu. Ostatnie mecze z pewnością nie pozostały tam bez echa i teraz pewnie i trenerzy i zawodniczki będą chciały się zrehalibilitować. Wydaje mi się też, że CCC wolałoby grać z Odrą.

Wszyscy wiemy co rzadzi w świecie "pieniadz". I nie mowcie tu o kibicach czy zmazaniu plamy z honoru, bo jestem pewny ze Polkowice potraktuja ten mecz jako trening i rozgryzienie przyszlego przeciwnika w play off. Szukanie nowych zagrywek, nowe warianty, tak bedzie wygladal mecz w CCC. A PLKK to stare cwaniaki myslicie ze oni sobie od tak to wymyslili te mecze w rozne dni "NIE" to jest juz wszystko ukartowane. Wiec nie widze sensu w podniecaniu sie tymi meczami bo wyniki juz sa znane tam na wysokim szczeblu.

Pozdo wój KOKO

Awatar użytkownika
KOZIOL
Nowy na forum
Kontaktowanie:

Postautor: KOZIOL » 16 lutego 2005, 06:45

Zbych pisze:

Zrehabilitować :?: ...przed kim :?: Jeżeli trener i zawodniczki dostaną odgórne zalecenie aby mecz przegrać, bo 'ktoś' stwierdził, że lepiej będzie zagrać w play-off z Poznaniem to w takim przypadku przegrana będzie rehabilitacją (wobec 'góry'). W tym przypadku rehabilitacja wobec kibiców nie wchodzi w rachubę. Odra i AZS Poznań prezentują dosyć równy poziom, więc ciężko prorokować z kim będą wolały zagrać Polkowice. Mam jeszcze nadzieję, że to Odra na parkiecie zapewni sobie 5-te miejsce po sezonie zasadniczym. I nikt tego nie zmieni, ani AZS Poznań ani Polkowice :!:

Zgadzam sie z toba Zbyś

Awatar użytkownika
MARIO
Kadet

Postautor: MARIO » 16 lutego 2005, 09:10

Pamiętam jak istotne było pokonanie AZSu Poznań różnicą 16 pkt., ostatecznie zwycięstwo 18-punktowe dało obecną przewagę nad Poznaniem. Jeśli chodzi o mecz AZS-CCC uważam, że Polkowice będą grały o zwycięstwo aby zmazać plamę po porażkach w Brzegu i Poznaniu. Uważam, że Polkowice będą za wszelką cenę chciały zagrać z Brzegiem - dlaczego tak uważam? Takie moje przeczucie... :wink:
..you got to lose, to know how to win..

Wróć do „Aktualności Ekstraklasa”