CCC Polkowice - Cukierki Odra Brzeg 87:46 (II mecz)
Moderatorzy: ann, rzymi, paulo2907, przemoe, Kuba
Re: CCC
Skoro tak chetnie komentujecie wydazenia z ostatniego weekendu, robcie to chociaz obiektywnie. Nie interesuje mnie co sadzicie o mojej osobie, o innych ludziach na hali, o klubie kibica czy o calej organizacji klubu, bo niektórych waszych postow po prostu nie da się czytac.
1. Nie rozumiem czego spodziewaliscie się po przyjezdzie do nas na hale? Ze dostaniecie gromkie brawa na dzien dobry? Ze ludzie wchodzacy na trybuny będą machac reka w wasza strone, w czasie kiedy wy obrazacie Agnieszke Palke jakas przyspiewka, albo buczycie lub trabicie w trakcie rozgdzewki pod koszem naszych dziewczyn? To mialo wywolac jakis szal radosci, bo przyjechali kibice z brzegu? Ludzie was po prostu olali i to był najnizszy wymiar kary jaki mogliscie dostac. nie od dzis wiadomo, ze co sezon macie wielkie pretensje o podbieranie wam zawodniczek i odkad pamietam zawsze były jakies polemiki po naszych meczach...
2. regulamin hali. Jaki jest, taki jest i ani ja, ani żadna grupa, nawet najbardziej bulwersujacych się przyjezdnych tego nie zmieni. Jest zakaz wnoszenia napojow zarówno na CCC jak i na stadion Gornika i tyle.
3. bramkarze. Firma obslugujaca mecze koszykarek to jedna wielka sciema. Ci faceci nic nie robia, tylko stoja i biora za to kase. Skandalem było to, ze podczas niedzielnego meczu nie zostal wyprowadzony nawalony koles wiecznie krzyczacy i obrazajacy przyjezdnych, nota bene były pracownik klubu, niejaki kolejarz... powinien wyleciec na zbity pysk.
4. klub kibica. Nie wiem dlaczego wyglada to tak jak wyglada, czy nie ma w miescie innych, którzy chcieliby robic oprawe na meczu, czy nie ma ich w kk przez to, ze sa tam te czy inne osoby. Nie wnikam, prawda jest taka ze chlopaki podczas 2 meczy raz zaspiewali jedna przyspiewke, chyba jedyna jaka maja...
5. brzezcy kibice. Swietne zachowanie podczas niedzielnego meczu, bez wyzwisk (przynajmniej ja nic nie slyszalem) i rowny doping przez caly mecz (gdy szlo i nie szlo, chociaz w tym meczu tylko nie szlo...) nie przekonaly mnie żeby podejsc i podac reke. Po tym co pokazaliscie w sobote i przeczytalem na necie nie miałem najmniejszej ochoty się bratac. A Maria np. na korytarzu mijalem chyba ze 3 razy. No ale coz...
6. sprawy sportowe. Dwa swietne spotkania w naszym wykonaniu. Oba mecze pod kontrola praktycznie od pierwszej do ostatniej minuty, swietna gra w defensywie i momentami wrecz finazyjna w ataku. Naprawde było widac, ze dziewczyny graja to co lubia. Wielkie gratulacje dla wszystkich zawodniczek, które wyraznie odzyskuja forme. Jednak to co przodczas tego weekendu wyprawiala Justyna Klosinska było genialne. Siwa zagrala jak dawniej, ekstra w obronie, ale również wreszcie bardziej odwaznie się w ataku. Rzuty za 3, osobiste, penetracja – wszystko siedzialo. Oby tak dalej.
Z druzyny odry, wyroznialy się obie podkoszowe Pietraszek i Koc.
pozdrawiam
1. Nie rozumiem czego spodziewaliscie się po przyjezdzie do nas na hale? Ze dostaniecie gromkie brawa na dzien dobry? Ze ludzie wchodzacy na trybuny będą machac reka w wasza strone, w czasie kiedy wy obrazacie Agnieszke Palke jakas przyspiewka, albo buczycie lub trabicie w trakcie rozgdzewki pod koszem naszych dziewczyn? To mialo wywolac jakis szal radosci, bo przyjechali kibice z brzegu? Ludzie was po prostu olali i to był najnizszy wymiar kary jaki mogliscie dostac. nie od dzis wiadomo, ze co sezon macie wielkie pretensje o podbieranie wam zawodniczek i odkad pamietam zawsze były jakies polemiki po naszych meczach...
2. regulamin hali. Jaki jest, taki jest i ani ja, ani żadna grupa, nawet najbardziej bulwersujacych się przyjezdnych tego nie zmieni. Jest zakaz wnoszenia napojow zarówno na CCC jak i na stadion Gornika i tyle.
3. bramkarze. Firma obslugujaca mecze koszykarek to jedna wielka sciema. Ci faceci nic nie robia, tylko stoja i biora za to kase. Skandalem było to, ze podczas niedzielnego meczu nie zostal wyprowadzony nawalony koles wiecznie krzyczacy i obrazajacy przyjezdnych, nota bene były pracownik klubu, niejaki kolejarz... powinien wyleciec na zbity pysk.
4. klub kibica. Nie wiem dlaczego wyglada to tak jak wyglada, czy nie ma w miescie innych, którzy chcieliby robic oprawe na meczu, czy nie ma ich w kk przez to, ze sa tam te czy inne osoby. Nie wnikam, prawda jest taka ze chlopaki podczas 2 meczy raz zaspiewali jedna przyspiewke, chyba jedyna jaka maja...
5. brzezcy kibice. Swietne zachowanie podczas niedzielnego meczu, bez wyzwisk (przynajmniej ja nic nie slyszalem) i rowny doping przez caly mecz (gdy szlo i nie szlo, chociaz w tym meczu tylko nie szlo...) nie przekonaly mnie żeby podejsc i podac reke. Po tym co pokazaliscie w sobote i przeczytalem na necie nie miałem najmniejszej ochoty się bratac. A Maria np. na korytarzu mijalem chyba ze 3 razy. No ale coz...
6. sprawy sportowe. Dwa swietne spotkania w naszym wykonaniu. Oba mecze pod kontrola praktycznie od pierwszej do ostatniej minuty, swietna gra w defensywie i momentami wrecz finazyjna w ataku. Naprawde było widac, ze dziewczyny graja to co lubia. Wielkie gratulacje dla wszystkich zawodniczek, które wyraznie odzyskuja forme. Jednak to co przodczas tego weekendu wyprawiala Justyna Klosinska było genialne. Siwa zagrala jak dawniej, ekstra w obronie, ale również wreszcie bardziej odwaznie się w ataku. Rzuty za 3, osobiste, penetracja – wszystko siedzialo. Oby tak dalej.
Z druzyny odry, wyroznialy się obie podkoszowe Pietraszek i Koc.
pozdrawiam
- Matii
- Młodzik
- Kontaktowanie:
Ja ogolnie dobrze wspominam pobyt w Polkowicach. Gdy poprosilem o pomoc, jeden pan z ochrony poprowadzil mnie i pomogl, pytajac sie pozniej czy nie mam ochoty na herbate czy kawe
Faktycznie co do fanow CCC, no spodziewalem sie po nich wiecej, ale coz. Bylem w tym sezonie na paru halach i tu chce podkreslic ze najlepiej prezentuja sie kibice Odry. Dla Brzegu jeszcze nie skonczyla sie wojna o pierwsza czworke. Trzymam kciuki i mam nadzieje ze uda Wam sie wygrac ta rywalizacje z Polkowicami.
brzydki pisze:Skoro tak chetnie komentujecie wydazenia z ostatniego weekendu, robcie to chociaz obiektywnie. Nie interesuje mnie co sadzicie o mojej osobie, o innych ludziach na hali, o klubie kibica czy o calej organizacji klubu, bo niektórych waszych postow po prostu nie da się czytac.
Jeżeli dziecinna wyliczanka jest obrażaniem zawodniczki, to co powiesz na gest - pokazanie środkowego palca!! Może za to powinna już siedzieć
Wasz regulamin hali jest tak samo śmieszny jak doping więc w tej kwestii nie będę sie wypowiadał! Raz przyjeżdzam wnosze na hale piwa i inne napoje i nikt nic mi nie robi! Innym razem nie moge wnieść soczku w kartonie - bo to stanowi zagrożenie dla osób znajdujących sie na hali
Wasi ochroniarze jak i policja to poprostu pozostawie bez komentarza! Zorientowani będą wiedzieli o co chodzi:) Odpłacimy się tym samym - czym chata bogata!!
Dziękuje za docenienie naszych starań w kwestii dopingu!! Jednakże jestem zmuszony powtórzyć jedną kwestie!! ZAPAMIĘTAJCIE RAZ NA ZAWSZE MACIE Z NAMI KOSE DOŻYWOTNIĄ I NIE MA MOWY O JAKIMKOLWIEK BRATANIU SIĘ!! Myśle, że wyraziłem się jasno!!
Pozdrawiam!!
brzydki pisze: (...) po tym co pokazaliscie w sobote i przeczytalem na necie nie miałem najmniejszej ochoty się bratac. A Maria np. na korytarzu mijalem chyba ze 3 razy. No ale coz... (...)
1. To chyba nic złego, że mijałeś mnie na korytarzu, skoro i tak nie chciałeś się bratać. Ja szczerze mówiąc nie kojarzę Cię, choć nie ukrywam, że z mojej strony miło byłoby Cie poznać. No ale cóż...
2. Ochrona - sobota kicha na maxa, w niedziele było już okey. Bez zastrzeżeń.
3. Kibice CCC - hmm.. monotonni.
4. Kibice Odry - są wspaniali!
5. Justyna Kłosińska - z całym szacunkiem dla Niej, ale nie podoba mi się wymuszanie na sędziach fauli w sposób czysto aktorski. Choć z drugiej strony to powinienem pojechać po sędziach, że często dają się nabrać. Mimo wszystko respect dla Justyny za niedzielny mecz.
6. Rewanż - będzie ciężko, ale liczę na to, że w niedzielę też przyjdę na ul. Oławską i zobaczę nasze Panie w akcji.
..you got to lose, to know how to win..
MARAS pisze:No to Odra Brzeg wrócila do swojego miejsca w szeregu!
Ale jesli sie sprezycie to w Brzegu moze byc dobrze!
Wiesz czasami lepiej niektóre swoje spostrzeżenia zostawić dla siebie!! Ja rozumiem forum publiczne, pisze się swoją opinie:) Wiesz ja rozumiem radość z porażki Odry, też czasami się ciesze, gdy przegra klub, którego nie lubie! Wytlumacz mi prosze, jakie jest miejsce Odry w szeregu?? I jeszcze takie małe pytanko ode mnie: gdzie w tym szeregu jest miejsce dla Poznania!! Pozdrawiam!!
-
parr
brzydki skoros taki mocny w slowach i prosze mi powiedziec co to za obrazliwe slowa byly w strone waszel zawodniczki ktora nazywa sie palka
jesli to co spiewalismy to jest obrazliwe to spoko a samych cwaniakow macie w tej hali a 5 przechodzilo a nawet ramieniem nie szturchnelo
rozumie cwaniaki na odleglosc ale spoko a moim zdanie idzie zmienic te wasze przepisy bo zgodze sie ze na mecze pilkarskie to nie powino byc takich rzeczy ale co do butelek plastikowych to idzie zmienic ale wy nie chcecie
a co do meczu nasze zawodniczki nie graly rewelacyjnie ale za to sedziowie mieli pole do popisu co do klosinskiej to bardzo dobra aktorka hoolowod sie powinien onia upomniec dostala by moze 11 nominacji i w wszystkih by wygrala sam bym na nia glosowal a jeszcze wroce do waszego pieknego spekera ktory niech nauczy sie wymawiac nazwiska
bo to co on pokazywal to byla zenada i napisze wam jak powino sie to nazwisko wymawiac oczywiscie wraz z imieniem KRISTINA HOŁOWCZYC A NIE HOLOWIEC TAK JAK TO WASZ MADRY SPERKER MOWIL
i mam nadzieje ze przyjedziecie i ty tez przyjedz brzydalu czekamy na was z niecierpliwoscia i tez zostaniecie przyjeci bardzo fajnie i przyjemnie tylko szkoda ze sniegu nie bedzie a i powiem wam odrazu buty zmiene .Od teraz tylko dla was obowiazuja tylko dla was bo jesli widzicie ze kibice dobrze sie bawia to wy potrafiliscie nas zagluszac muzyka i za wszelka cene wyrzucic z hali mam nadzieje ze sie spotkamy
ja juz sie nie moge doczekac i mam nadzieje ze w koncu sedziowie zaczna lepiej sedziowac a wracajac do waszej zawodniczki ktora rzekomo obrazamy to zaczelo sie od tego ze ona zaczela i czlowieku nie wiesz o co chodzi a sie udzielasz jesli masz jakies zapytanie czekamy w sobote i mam nadzieje ze w niedziele "bo my nasz cukierki kochamy i dla nich gardla zdzieramy" a polska miriam i tak przywitamy jako polskiego chlopaka moze w koncu nauczycie sie dopingowac zespol a nie walic w ten beben i wybijac jeden i niszczyc na darmo mebrane trudno wam ulozyc piosenki
ale wy nie macie weny tworczej i walicie jeden rytm ale spoko ccc ccc ccc ccc ccc ccc ccc ccc ccc
piekny rytm ale ok dobra koncze bo sie rozpisalem za bardzo
i zobaczymy jak wy sie zachowacie zaloze sie ze jesli tylko wejdziecie bedziecie chcieli sie bratac ale nie przesadziliscie w sobote i w niedziele
na tym koncze wypowiedz POZDRO DLA BRZESKICH KOSZYKAREK
I KIBICOW
CUKIERKI KOCHANE ZAWSZE BEDZIEMY Z WAMI NADOBRE I NA ZLE
jesli to co spiewalismy to jest obrazliwe to spoko a samych cwaniakow macie w tej hali a 5 przechodzilo a nawet ramieniem nie szturchnelo
rozumie cwaniaki na odleglosc ale spoko a moim zdanie idzie zmienic te wasze przepisy bo zgodze sie ze na mecze pilkarskie to nie powino byc takich rzeczy ale co do butelek plastikowych to idzie zmienic ale wy nie chcecie
a co do meczu nasze zawodniczki nie graly rewelacyjnie ale za to sedziowie mieli pole do popisu co do klosinskiej to bardzo dobra aktorka hoolowod sie powinien onia upomniec dostala by moze 11 nominacji i w wszystkih by wygrala sam bym na nia glosowal a jeszcze wroce do waszego pieknego spekera ktory niech nauczy sie wymawiac nazwiska
bo to co on pokazywal to byla zenada i napisze wam jak powino sie to nazwisko wymawiac oczywiscie wraz z imieniem KRISTINA HOŁOWCZYC A NIE HOLOWIEC TAK JAK TO WASZ MADRY SPERKER MOWIL
i mam nadzieje ze przyjedziecie i ty tez przyjedz brzydalu czekamy na was z niecierpliwoscia i tez zostaniecie przyjeci bardzo fajnie i przyjemnie tylko szkoda ze sniegu nie bedzie a i powiem wam odrazu buty zmiene .Od teraz tylko dla was obowiazuja tylko dla was bo jesli widzicie ze kibice dobrze sie bawia to wy potrafiliscie nas zagluszac muzyka i za wszelka cene wyrzucic z hali mam nadzieje ze sie spotkamy
ja juz sie nie moge doczekac i mam nadzieje ze w koncu sedziowie zaczna lepiej sedziowac a wracajac do waszej zawodniczki ktora rzekomo obrazamy to zaczelo sie od tego ze ona zaczela i czlowieku nie wiesz o co chodzi a sie udzielasz jesli masz jakies zapytanie czekamy w sobote i mam nadzieje ze w niedziele "bo my nasz cukierki kochamy i dla nich gardla zdzieramy" a polska miriam i tak przywitamy jako polskiego chlopaka moze w koncu nauczycie sie dopingowac zespol a nie walic w ten beben i wybijac jeden i niszczyc na darmo mebrane trudno wam ulozyc piosenki
piekny rytm ale ok dobra koncze bo sie rozpisalem za bardzo
i zobaczymy jak wy sie zachowacie zaloze sie ze jesli tylko wejdziecie bedziecie chcieli sie bratac ale nie przesadziliscie w sobote i w niedziele
na tym koncze wypowiedz POZDRO DLA BRZESKICH KOSZYKAREK
I KIBICOW
CUKIERKI KOCHANE ZAWSZE BEDZIEMY Z WAMI NADOBRE I NA ZLE
-
Gość
Słyszałam o białej poezji ale o białej prozie? CCC zagrało dwa świetne mecze i szczerze mowiąc nie bardzo rozumiem postawe kibiców brzeskich.Skład polkowiczanek jest prawie kompletny i jeśli utrzymają wysoką formę może być medal.Szkoda,że w tej ekipie nie ma rasowej centerki bo Pałeczka lepiej się czuje w grze dalej od kosza,choć w sobote było całkiem całkiem.Brzeg stać najwyżej na 5-6 miejsce i to tylko wtedy gdy będą grać dużo lepiej.Myślę,że hura-optymizm jaki zapanował w Brzegu po rzeczywiście świetnej postawie w drugiej rundzie troche zaćmił prawdziwe możliwosci tej drużyny.O ile kibicom się nie dziwie to trener Kubiak powinien mieć bardziej trzeżwe spojrzenie i tonować nastroje.Obstawiam 3:0 bo polkowiczanki na pewno nie zlekceważą już przeciwnika
Anonymous pisze:Słyszałam o białej poezji ale o białej prozie? CCC zagrało dwa świetne mecze i szczerze mowiąc nie bardzo rozumiem postawe kibiców brzeskich.Skład polkowiczanek jest prawie kompletny i jeśli utrzymają wysoką formę może być medal.Szkoda,że w tej ekipie nie ma rasowej centerki bo Pałeczka lepiej się czuje w grze dalej od kosza,choć w sobote było całkiem całkiem.Brzeg stać najwyżej na 5-6 miejsce i to tylko wtedy gdy będą grać dużo lepiej.Myślę,że hura-optymizm jaki zapanował w Brzegu po rzeczywiście świetnej postawie w drugiej rundzie troche zaćmił prawdziwe możliwosci tej drużyny.O ile kibicom się nie dziwie to trener Kubiak powinien mieć bardziej trzeżwe spojrzenie i tonować nastroje.Obstawiam 3:0 bo polkowiczanki na pewno nie zlekceważą już przeciwnika
Gosciu poczytaj sobie kilka wpisow wczesniejszych to moze (jesli jestes inteligenty, bo mam watpliwosci) zrozumiesz o co wszyscy maja pretensje.
- Mikey
- Senior
- Kontaktowanie:
A jesli Ty jestes inteligentny to zauwazysz że masz za rozmówczynię osobe płci damskiejMuFa pisze:Anonymous pisze:Słyszałam o białej poezji ale o białej prozie? CCC zagrało dwa świetne mecze i szczerze mowiąc nie bardzo rozumiem postawe kibiców brzeskich.Skład polkowiczanek jest prawie kompletny i jeśli utrzymają wysoką formę może być medal.Szkoda,że w tej ekipie nie ma rasowej centerki bo Pałeczka lepiej się czuje w grze dalej od kosza,choć w sobote było całkiem całkiem.Brzeg stać najwyżej na 5-6 miejsce i to tylko wtedy gdy będą grać dużo lepiej.Myślę,że hura-optymizm jaki zapanował w Brzegu po rzeczywiście świetnej postawie w drugiej rundzie troche zaćmił prawdziwe możliwosci tej drużyny.O ile kibicom się nie dziwie to trener Kubiak powinien mieć bardziej trzeżwe spojrzenie i tonować nastroje.Obstawiam 3:0 bo polkowiczanki na pewno nie zlekceważą już przeciwnika
Gosciu poczytaj sobie kilka wpisow wczesniejszych to moze (jesli jestes inteligenty, bo mam watpliwosci) zrozumiesz o co wszyscy maja pretensje.

- paluchvip
- Nowy na forum
- Kontaktowanie:
ODRA JEST NAJLEPSIEJSZA!!!!!
Ej Koleś powiem ci tyle źle obstawiasz ten wynik Odra wygra Dwa Mecze u siebie i pojedziemy po wygraną do polkowic
Dziewczyny miały poprostu złe dni nieposzły im te mecze ale Odbijemy to unas!!!
Uwaga Dla Kibiców CCC
Wchodzicie donas na sale w obówiu zmiennym, Bez żadnej Wody
bez dopingu bedziemy was zagłuszać i pokażemy wam Co to jest POTĘGA KIBICÓW ODRY BRZEG!!! Nieumieciekibicować gracie ten jeden wasz rytm ccc ccc ccc ccc ccc ccc ccc ccc !!! Wielkie mi to kibicowanie Dozobaczenia Unas PA ROBACZKI!!!!!!
POZDRO DLA CAŁEJ EKIPY ZBRZEGU ODRA JEST NAJLEPSIEJSZA!!!!!!!
Dziewczyny miały poprostu złe dni nieposzły im te mecze ale Odbijemy to unas!!!
Uwaga Dla Kibiców CCC
Wchodzicie donas na sale w obówiu zmiennym, Bez żadnej Wody
bez dopingu bedziemy was zagłuszać i pokażemy wam Co to jest POTĘGA KIBICÓW ODRY BRZEG!!! Nieumieciekibicować gracie ten jeden wasz rytm ccc ccc ccc ccc ccc ccc ccc ccc !!! Wielkie mi to kibicowanie Dozobaczenia Unas PA ROBACZKI!!!!!!
POZDRO DLA CAŁEJ EKIPY ZBRZEGU ODRA JEST NAJLEPSIEJSZA!!!!!!!
Najważniejsze Jest To By Zawsze Iść Przez Życie z Podniesionym Czołem
Mikey pisze:A jesli Ty jestes inteligentny to zauwazysz że masz za rozmówczynię osobe płci damskiejMuFa pisze:Anonymous pisze:Słyszałam o białej poezji ale o białej prozie? CCC zagrało dwa świetne mecze i szczerze mowiąc nie bardzo rozumiem postawe kibiców brzeskich.Skład polkowiczanek jest prawie kompletny i jeśli utrzymają wysoką formę może być medal.Szkoda,że w tej ekipie nie ma rasowej centerki bo Pałeczka lepiej się czuje w grze dalej od kosza,choć w sobote było całkiem całkiem.Brzeg stać najwyżej na 5-6 miejsce i to tylko wtedy gdy będą grać dużo lepiej.Myślę,że hura-optymizm jaki zapanował w Brzegu po rzeczywiście świetnej postawie w drugiej rundzie troche zaćmił prawdziwe możliwosci tej drużyny.O ile kibicom się nie dziwie to trener Kubiak powinien mieć bardziej trzeżwe spojrzenie i tonować nastroje.Obstawiam 3:0 bo polkowiczanki na pewno nie zlekceważą już przeciwnika
Gosciu poczytaj sobie kilka wpisow wczesniejszych to moze (jesli jestes inteligenty, bo mam watpliwosci) zrozumiesz o co wszyscy maja pretensje.Ale to tak na marginesie
![]()
![]()
Zwrocilem sie Mikey do mojego przedmowcy Gosciu gdyz zwracam sie tak do osob niezalogowanych a do tego ze nie zauwazylem ze to kobieta sie przyznaje.
-
Faraon
Anonymous pisze:Słyszałam o białej poezji ale o białej prozie? CCC zagrało dwa świetne mecze i szczerze mowiąc nie bardzo rozumiem postawe kibiców brzeskich.Skład polkowiczanek jest prawie kompletny i jeśli utrzymają wysoką formę może być medal.Szkoda,że w tej ekipie nie ma rasowej centerki bo Pałeczka lepiej się czuje w grze dalej od kosza,choć w sobote było całkiem całkiem.Brzeg stać najwyżej na 5-6 miejsce i to tylko wtedy gdy będą grać dużo lepiej.Myślę,że hura-optymizm jaki zapanował w Brzegu po rzeczywiście świetnej postawie w drugiej rundzie troche zaćmił prawdziwe możliwosci tej drużyny.O ile kibicom się nie dziwie to trener Kubiak powinien mieć bardziej trzeżwe spojrzenie i tonować nastroje.Obstawiam 3:0 bo polkowiczanki na pewno nie zlekceważą już przeciwnika
Mądre-go(rej) i dobrze posłuchać jak to mówił Pawlak brawo za obiektywizm i odwagę po jak wiadomo wszem i wobec nie można zkrytykować odry bo zawsze narazisz sie na bzdurne wpisy i krytykę bo według nich to odra jest wielka a prawda jest taka ,że zazdroszczą innym klubom stabilności finansowej , pracy działaczy i sponsorów i powiem wam że was sponsor myśli o wycowaniu się ze sponsoringu jak nie pomogą mu wasze władze to może być ostatni sezon waszej oderki ale życzę wam aby wasz klub istniał bo jestem za większym rozwojem kosza kobiecego.
Pozdro wszystkich fanom STBL
Faraon pisze:Mądre-go(rej) i dobrze posłuchać jak to mówił Pawlak brawo za obiektywizm i odwagę po jak wiadomo wszem i wobec nie można zkrytykować odry bo zawsze narazisz sie na bzdurne wpisy i krytykę bo według nich to odra jest wielka a prawda jest taka ,że zazdroszczą innym klubom stabilności finansowej , pracy działaczy i sponsorów i powiem wam że was sponsor myśli o wycowaniu się ze sponsoringu jak nie pomogą mu wasze władze to może być ostatni sezon waszej oderki ale życzę wam aby wasz klub istniał bo jestem za większym rozwojem kosza kobiecego.
Tu nie chodzi o kwestie koszykarskie!! Poczytajcie pare wpisów wcześniej to złapiecie sens rozmowy!! To jest sport i my jako kibice zdajemy sobie sprawe, że raz jest lepiej a raz gorzej i wcale nie mam pretensjie do zawodniczek, trenerów z polkowic, że wygrali mecz! Odra zagrała słabo i każdy od nas to wie!! Podkreślam jeszcze raz nam chodzi o to jak zostaliśmy potraktowani jako kibice!!
Swoim tekstem o stabilności finansowej to rozbawiłeś mnie troche!! W Brzegu zawsze były pieniądze, mniejsze, ale zawsze na czas!! A co do Pani Prezes to zapytaj się jej najpierw a nie siej domysłów - o władco Egiptu
Pozdrawiam!!
Faraon pisze:Mądre-go(rej) i dobrze posłuchać jak to mówił Pawlak brawo za obiektywizm i odwagę po jak wiadomo wszem i wobec nie można zkrytykować odry bo zawsze narazisz sie na bzdurne wpisy i krytykę bo według nich to odra jest wielka a prawda jest taka ,że zazdroszczą innym klubom stabilności finansowej , pracy działaczy i sponsorów i powiem wam że was sponsor myśli o wycowaniu się ze sponsoringu jak nie pomogą mu wasze władze to może być ostatni sezon waszej oderki ale życzę wam aby wasz klub istniał bo jestem za większym rozwojem kosza kobiecego.
Tos mnie panocku rozbawil teraz. Pragne cie poinformowac ze sytuacja finansowa w klubie jest bardzo dobra. Co do sponsora to Pani Zdebik nie zamierza sie wcale wycofywac a w nastepnym sezonie mozesz sie jeszcze grubo zdziwic ale o tym cichosza bo to pomiesza nam szyki hehe zaplatuje wam jezyki Yo.
-
Faraon
Wojtek pisze:Faraon pisze:Mądre-go(rej) i dobrze posłuchać jak to mówił Pawlak brawo za obiektywizm i odwagę po jak wiadomo wszem i wobec nie można zkrytykować odry bo zawsze narazisz sie na bzdurne wpisy i krytykę bo według nich to odra jest wielka a prawda jest taka ,że zazdroszczą innym klubom stabilności finansowej , pracy działaczy i sponsorów i powiem wam że was sponsor myśli o wycowaniu się ze sponsoringu jak nie pomogą mu wasze władze to może być ostatni sezon waszej oderki ale życzę wam aby wasz klub istniał bo jestem za większym rozwojem kosza kobiecego.
Tu nie chodzi o kwestie koszykarskie!! Poczytajcie pare wpisów wcześniej to złapiecie sens rozmowy!! To jest sport i my jako kibice zdajemy sobie sprawe, że raz jest lepiej a raz gorzej i wcale nie mam pretensjie do zawodniczek, trenerów z polkowic, że wygrali mecz! Odra zagrała słabo i każdy od nas to wie!! Podkreślam jeszcze raz nam chodzi o to jak zostaliśmy potraktowani jako kibice!!
Swoim tekstem o stabilności finansowej to rozbawiłeś mnie troche!! W Brzegu zawsze były pieniądze, mniejsze, ale zawsze na czas!! A co do Pani Prezes to zapytaj się jej najpierw a nie siej domysłów - o władco Egiptu![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Pozdrawiam!!
Jeszcze raz nie jestem waszym fanem ale chciałbym aby koszykówka żeńska w naszym pięknym kraju rozwijała się jak najlepiej i tak sobie dumam ,że te wasze wpisy są nie potrzebne każdy kibicuje jak potrafi i jak mu to odpowiada aby bawić się sportem.Inaczej kibicują młodzi ludzie gdzie widać ich werwę a inaczej ludzie po 30-stce i po 40-stce i 50 -tce i dlatego nie będę dyskutował z waszymi kibicami gdzie średnia jak przypuszczam jest 15-17 lat.Będziecie mieli nasze latka to może przy browarku jak dorośniecie podyskutuję z wami , chciałbym tego doczekać bo akurat tych co parę lat temu kibicowali waszej odrze nie widziałem (a my trwamy dalej) i przypominam wam ,że był taki mecz u was na hali gdzie "szef" KK Odry założył w przerwie koszulkę CCC i w koszulce pomarańczowej kibicował waszym dziewczynom (powinien to pamiętać Adam K, pewnie wiecie o kogo biega).
To byli kibice
: a teraz
:szkoda Wróć do „Aktualności Ekstraklasa”