Zmiana klimatu - CCC Polkowice

Wszystko na temat Tauron Basket Ligi Kobiet

Moderatorzy: ann, rzymi, paulo2907, przemoe, Kuba

Seba
Oldboy

Postautor: Seba » 23 maja 2005, 19:56

To co w takim razie jest śmiesznego w mądrym budowaniu zespołu? :shock: W całej lidze gra wiele zawodniczek z Poznania, a w zespole ekstraklasowym z naszego miasta stawiało się nie tak dawno na Łotyszki grające po 3 minuty w meczu...

Możesz mieć do mnie pretensje, grozić "zerwaniem" wszelkiej polemiki forumowej, ale przyznam, że ciągle nie rozumiem tego, co w tym jest śmiesznego i z jakiej racji tak Ci się nie spodobało sformułowanie, że do AZSu wszystkie kandydatki to Wielkopolanki? Bo chyba nawet Twój zacytowany, lekko sarkastyczny ton, uwidacznia to, że dla Ciebie ideałem w Poznaniu zespół Poznanianek nie jest. Czy znowu się mylę?
Ania i Alex... Na zawsze w naszych sercach!!! [']

Don Igłata
Młodzik

Postautor: Don Igłata » 23 maja 2005, 20:18

No , w tym momencie to już mnie rozweseliłeś. :lol: Twoje myśli idą jak przecinak. Mocno i prościutko. Czy wszystko musi być tylko i wyłącznie o koszykówce!!!
Włodzimierz Lenin napisał kiedyś książkę pt. "Dziecięca choroba lewicowości w komunizmie" . I tu Cię zaskoczę!!!! Nie była to książka z pediatrii!!!! Serdecznie pozdrawiam, chciałbym się z Tobą zobaczyć - może będzie okazja.
Ostatnio zmieniony 23 maja 2005, 20:22 przez Don Igłata, łącznie zmieniany 1 raz.

OBSERWATOR1

Postautor: OBSERWATOR1 » 23 maja 2005, 20:21

NIE NIE NIEMOGE KUBA CZEMU TY JESTES JAKIS TAKI .......... NIC NIEMAM DO ZADNYCH Z LUDZI NA FORUM ALE JAK WIDZE ZE NA FORUM SIE WPISAL KUBA TO MI SIE NIEDOBRZE ROBI CZLOWIEKU NA TWOIM MIEJSCUE BYM NIEWYPISYWAL TAKICH GLUPOT BO Z TEGO CO WIDAC NIKT NIEPRZEPADA ZA WASZYMI POLKOWICAMI.

Seba
Oldboy

Postautor: Seba » 23 maja 2005, 20:24

:lol: Cóż... wydawało mi się, że znależliśmy się na Forum o koszykówce... no ale oczywiście mogłem się mylić :) W tej sytuacji MUSISZ mieć rację :) Szkoda tylko, że nadal nie wiem co jest takiego śmiesznego w wątku, cytuję: "... a u nas same z Polski, ... a u nas z Wielkopolski." ... to znaczy co Ciebie w nim śmieszy, bo zdarzają się, o czym pewnie nawet z książek szanownego Władimira Ilicza Uljanowa można się dowiedzieć (chociaż akurat polecanego przez Ciebie dzieła nie studiowałem), różnego typu poczucia humoru 8)

Pozdrowionka :)

Kuba
Oldboy

Postautor: Kuba » 23 maja 2005, 20:28

OBSERWATOR1 pisze:NIE NIE NIEMOGE KUBA CZEMU TY JESTES JAKIS TAKI .......... NIC NIEMAM DO ZADNYCH Z LUDZI NA FORUM ALE JAK WIDZE ZE NA FORUM SIE WPISAL KUBA TO MI SIE NIEDOBRZE ROBI CZLOWIEKU NA TWOIM MIEJSCUE BYM NIEWYPISYWAL TAKICH GLUPOT BO Z TEGO CO WIDAC NIKT NIEPRZEPADA ZA WASZYMI POLKOWICAMI.

Nie rozumiem o co ci chodzi. jezeli tak ci przeszkadzam, to po prostu nie czytaj forum. to bedzie najprostsze rozwiązanie. Za Polkowicami nie kaze ci przepadać. od nikogo tego nie wymagam.

pozdrawiam

Don Igłata
Młodzik

Postautor: Don Igłata » 23 maja 2005, 20:38

Kuba! Ukłony w czasie "martwego sezonu".
_""___ A Kartagina i tak musi być zniszczona. __""____

Awatar użytkownika
ginda
Senior
Kontaktowanie:

Postautor: ginda » 23 maja 2005, 20:45

OBSERWATOR1 pisze:NIE NIE NIEMOGE KUBA CZEMU TY JESTES JAKIS TAKI .......... NIC NIEMAM DO ZADNYCH Z LUDZI NA FORUM ALE JAK WIDZE ZE NA FORUM SIE WPISAL KUBA TO MI SIE NIEDOBRZE ROBI CZLOWIEKU NA TWOIM MIEJSCUE BYM NIEWYPISYWAL TAKICH GLUPOT BO Z TEGO CO WIDAC NIKT NIEPRZEPADA ZA WASZYMI POLKOWICAMI.

ej co ty chcesz od polkowic zrobily ci cos?

Kuba
Oldboy

Postautor: Kuba » 23 maja 2005, 20:48

ginda pisze:

ej co ty chcesz od polkowic zrobily ci cos?

Spoko Ginda ;-) "trzeba się wyluzować" :-) nie reagujmy zaczepkami na zwykłe prowokacje. usiądź wygodnie w fotelu. wdech, wydech, wdech, wydech. policz do dziesięciu i loozik ;-)

Pozdrawiam.

Awatar użytkownika
Mikey
Senior
Kontaktowanie:

Postautor: Mikey » 23 maja 2005, 20:49

Ale wiesz jak ja czytam takie wpisy gości to tez mi się niedobrze robi. Ja jakoś nie stwierdzam ze Kuba pisze głupoty a sledzę jego obecnosć tutaj od początku. Durnoty natomiast wypisuje znakomita wiekszosc gosci. Co do Polkowic...ani mnie ziębia ani parzą, są na pewno zespoły których nie lubię szczególnie, ale Cycki się akurat do nich nie zaliczają, wiec nie mów że NIKT ZA NIMI NIE PRZEPADA bo juz kłamiesz, ja ich na swój sposób lubię i nie ma to nic wspólnego z oficjalnymi zgodami ŁKSu :?
Ostatnio zmieniony 23 maja 2005, 20:51 przez Mikey, łącznie zmieniany 1 raz.
Obrazek
Obrazek

Seba
Oldboy

Postautor: Seba » 23 maja 2005, 20:49

Błagaaaaaam... nie zaczynajcie znowu dyskusji :(((

Awatar użytkownika
Edzia
Junior
Lokalizacja: cztery domy, dwie ulice to są właśnie PABIANICE :-P

Postautor: Edzia » 23 maja 2005, 21:17

A ja mam pytanko:
dlaczego cycki?? :shock: :?: :roll: :?:

Acha! i Seba, samo zestawienie słów "u nas z Polski, u was z Wielkopolski" wydaje się zabawne. Nie śmieszy ich znaczenie, ale zestawienie 8) (bo tak, jakby Wielkopolska nie była w Polsce)
"Oto jest miłość.
Dwoje ludzi spotyka się przypadkiem,
a okazuje się, że czekali na siebie całe życie"

Kuba
Oldboy

Postautor: Kuba » 23 maja 2005, 21:20

Edzia pisze:A ja mam pytanko:
dlaczego cycki?? :shock: :?: :roll: :?:

powtarzaj sobie w głowie ccc. nie CeCeCe, tylko cy cy cy . co ci przychodzi na mysl ;p 8)

Awatar użytkownika
Edzia
Junior

Postautor: Edzia » 23 maja 2005, 21:21

yyy.... Na pewno nie cycki :? :roll: :lol:
"Oto jest miłość.

Seba
Oldboy

Postautor: Seba » 23 maja 2005, 21:22

No jak by Tobie Edzia cycki przychodziły na myśl to kilku pewnie na tym Forum by popełniło rytualne sepuku :lol: 8) ;)

Awatar użytkownika
Edzia
Junior

Postautor: Edzia » 23 maja 2005, 21:27

Seba pisze:No jak by Tobie Edzia cycki przychodziły na myśl to kilku pewnie na tym Forum by popełniło rytualne sepuku :lol: 8) ;)

...albo się cieszyło, że ja no... ten (czy ta...)... :roll: :lol: :lol: :wink:
"Oto jest miłość.

Wróć do „Aktualności Ekstraklasa”