Mecz Derbowy

Jeśli Twój zespół nie ma jeszcze osobnego podforum, pokaż w tym dziale, że na to zasługuje!

Moderatorzy: sawa_JGora, Platini, ludzik76, Moderatorzy

gostekk
Żak

Postautor: gostekk » 29 listopada 2005, 16:28

simon pisze:
Lisu pisze:No i jak z tym mecze? Termin sobota 18.00 aktualny?

no to jednak sobota? - ech... myślałem, że będzie niedziela... :cry: - a tak to nie będę miał okazji oklaskiwać 2 zwycięstwa ełksy w lidze...

A szkoda, bo już całe wieki się nie widzieliśmy. Rozumiem jednak powagę chwili, wszak "Barbary" jest raz w roku.

Awatar użytkownika
simon
Oldboy
Kontaktowanie:

Postautor: simon » 29 listopada 2005, 17:49

Co się odwlecze - to nie uciecze... zobaczymy się w łódce, albo na play-offach... :wink: :lol:
A jeszcze tli się we mnie iskierka nadziei, że przełożą zawody na niedzielę...

Ps. Nie wykluczam także pojawienia się jutro o 11 - o ile "dam radę" się wyrobić...

Awatar użytkownika
Lisu
Kadet

Postautor: Lisu » 29 listopada 2005, 18:17

A więc czy termin sobota 18.30 jest aktualny?

MAGDA

Postautor: MAGDA » 29 listopada 2005, 19:28

Ilu kibiców łksy wybiera się do pabianic??

Awatar użytkownika
Lisu
Kadet

Postautor: Lisu » 29 listopada 2005, 19:38

300 - 400 ale wciąż nie wiemy o której jest mecz ;)

Awatar użytkownika
Edzia
Junior
Lokalizacja: cztery domy, dwie ulice to są właśnie PABIANICE :-P

Postautor: Edzia » 29 listopada 2005, 19:53

tak, sobota godzina 18.30 jest jak najbardziej aktualna. I jak najbardziej z powodu relacjonowania meczyku przez TVP3 :D.
"Oto jest miłość.
Dwoje ludzi spotyka się przypadkiem,
a okazuje się, że czekali na siebie całe życie"

Awatar użytkownika
simon
Oldboy
Kontaktowanie:

Postautor: simon » 29 listopada 2005, 20:37

"psia kiszka" cholera z tą sobotą... - a jutro też już jakaś menda dzwoniła i muszę rano pracować cholera i z tak ciekawego pojedynku także nici...

Awatar użytkownika
Neofik
Amator

Postautor: Neofik » 30 listopada 2005, 16:59

Trenejro pisze:... Dlatego jeszcze nie poznając mnie, nie rozumieją mnie ludzie typu Neofik i Belfer... Ale siętym nie przejmuje... A Ciebie simon zapraszam na piwo przed meczem z ŁKSem... Przyjmujesz? 8)

Rozumieją, rozumieją tylko zrozumieć nie mogą.
A co do kibiców ŁKSy to zawsze mam duży szacunek.
J...ć Ogólnopolski Związek Fryzjerów, Ich Matki, Żony i Kochanki - Taka refleksja po meczu

Awatar użytkownika
Jose
Nowy na forum

Postautor: Jose » 01 grudnia 2005, 21:58

Ile osób z włókniarza będzie dopingować?
Walczyć-Włókniarz-Walczyć !!!

Gość

OPANUJCIE SIE BO FAJNI NIE JESTEŚCIE

Postautor: Gość » 03 grudnia 2005, 22:52

wasze zachowanie można nazwać chamstwem wzorujcie sie na innych kibicach którzy pokibicują i ida do domu a nie jakies mazania po ścianach i myslicie ze jestescie fajni.takie zachowania powinny byc traktowane faulem technicznym żdziry.chamy.świnie :?

Awatar użytkownika
Mikey
Senior
Kontaktowanie:

Re: OPANUJCIE SIE BO FAJNI NIE JESTEŚCIE

Postautor: Mikey » 03 grudnia 2005, 23:00

Anonymous pisze:wasze zachowanie można nazwać chamstwem wzorujcie sie na innych kibicach którzy pokibicują i ida do domu a nie jakies mazania po ścianach i myslicie ze jestescie fajni.takie zachowania powinny byc traktowane faulem technicznym żdziry.chamy.świnie :?
podpiszesz się? trzeba było po meczu podejść do któregoś z nas i powiedziec co masz na wątrobie, a teraz to możesz panu majstrowi wiesz co? A fajni i tak jestesmy, nie najfajniejsi ale i tak fajni-a opinie anonimów mamy w dupie :wink: I hamuj z tymi obelgami, jak masz cos do kogoś prywatnie to zapraszam do dyskusji ale w realu.
Obrazek
Obrazek

Awatar użytkownika
Gwynbleidd
Kadet
Kontaktowanie:

Postautor: Gwynbleidd » 04 grudnia 2005, 15:44

Fakt ze bylo chamskie ale niezle spiewali choc czasem ich przekrzyczelismy :D I taka mała uwaga lub pytanie:Kto wymyslił zeby zabierac kibica z Pabianic szaliki :?:
Z Wyrazami Szczerej Niewdzięcznosci,Za To Ze Byłem Z Wami. A Teraz Jesteście Przeciwko MNIE!!!Obrazek

Awatar użytkownika
Mikey
Senior
Kontaktowanie:

Postautor: Mikey » 04 grudnia 2005, 16:12

Gwynbleidd pisze:Fakt ze bylo chamskie ale niezle spiewali choc czasem ich przekrzyczelismy :D I taka mała uwaga lub pytanie:Kto wymyslił zeby zabierac kibica z Pabianic szaliki :?:
Ja nie :) Jeśteści mi potzrebni do wyborów Miss KKforum ;), pozdro
Obrazek

Obrazek

Awatar użytkownika
Kowalik
Kadet
Kontaktowanie:

Postautor: Kowalik » 04 grudnia 2005, 16:16

Gwynbleidd pisze:Fakt ze bylo chamskie ale niezle spiewali choc czasem ich przekrzyczelismy :D I taka mała uwaga lub pytanie:Kto wymyslił zeby zabierac kibica z Pabianic szaliki :?:

Człowieku, na jakim Ty świecie żyjesz :?: :?: A co to mamy jakąś zgodę z ŁKSem. Ja nie mówie, że krojenie szali jest w tym wypadku fajna sprawą ale przecież to normalne. A poza tym czy kibice z Pabianic to sa pod jakąś ochroną, że im nie wolno zabierac szalików :?: :lol: :?:
JESTEM DUMNY, ŻE KIBICUJE TEJ DRUŻYNIE !!!

Awatar użytkownika
Gwynbleidd
Kadet
Kontaktowanie:

Postautor: Gwynbleidd » 04 grudnia 2005, 16:28

Mikey pisze:
Ja nie :) Jeśteści mi potzrebni do wyborów Miss KKforum ;), pozdro

Loos niem mowie ze to ty,ale tak ogolnie to fajnie było :D

Pozdro dla Ciebie Mikey
Z Wyrazami Szczerej Niewdzięcznosci,Za To Ze Byłem Z Wami. A Teraz Jesteście Przeciwko MNIE!!!Obrazek

Wróć do „Inne kluby”