Fotki 2005/2006

Jeśli Twój zespół nie ma jeszcze osobnego podforum, pokaż w tym dziale, że na to zasługuje!

Moderatorzy: sawa_JGora, Platini, ludzik76, Moderatorzy

Awatar użytkownika
Rybak
Nowy na forum
Kontaktowanie:

Postautor: Rybak » 12 stycznia 2006, 16:07

No ławka wygląda jak w kolejce do kosmetyczki :lol:

Żołnierz1

Postautor: Żołnierz1 » 13 stycznia 2006, 15:28

Rybak pisze:No ławka wygląda jak w kolejce do kosmetyczki :lol:

Co Ty?!!!! To było tak. Monika- ,,jestem taka nieśmiała i tak się wstydzę,,. Bogna -,,dziewczyny złapałam muchę i trzymam ją w dłoni. Kto chce zobaczyć??,,. Olga - ,,Daj spokój dres mi się rozwalił,,. ,,Co tam Twój dres. Mi coś wyszło na kolanie,,. Grochol- ,,A ja sobie pooglądam mecz a przy okazji nauczę się jak się trzyma nogę na nodze,,.

Seba
Oldboy

Postautor: Seba » 11 marca 2006, 17:57

Zdjęcie Darii Mieloszyńskiej z ostatniego spotkania jej zespołu (z 7.III przeciwko Iowa)...

Obrazek

Poznanianka zdobyła w tym meczu 12 punktów, miała 7 zbiórek i 5 przechwytów.

Obrazek
Cztery seniorki w drużynie Texasu: Coco Reed, Nina Norman, Tamra Cobbins i Daria Mieloszynska.

zródło: www.texassports.com

KIBIC
Junior

Postautor: KIBIC » 11 marca 2006, 18:14

Obrazek

Coach Jody Conradt gives athete Daria Mieloszynska a hug during a presentation honoring the four University of Texas seniors.

http://texasphotostore.com/

Seba wiesz czemu wyjechała za granicę grać :?:
http://www.lechiarugby.pl !!

(\_/)
(O.o)
(> <)

This is Bunny.
Copy Bunny into your signature
to help him on his way to world Domination :lol:

Seba
Oldboy

Postautor: Seba » 11 marca 2006, 18:33

KIBIC pisze:(...)Seba wiesz czemu wyjechała za granicę grać :?:

Wiem... częściowo...

W 2002 roku, kiedy to Olimpia wygrywała pierwszą ligę i awansowała do ekstraklasy (a Daria była jednym z ważniejszych graczy tego zespołu), niekompetencja policyjnych działaczy, kłótliwość i brak rozsądku trenera Jabłońskiego, a co najważniejsze - KOMPLETNY brak zainteresowania miasta koszykarkami pochodzącymi w 95% z Poznania, doprowadziły do tego, że Olimpia do ekstraklasy nie wróciła... Daria rozważała długo oferty składane z Polski - także z poznańskiego ś.p. (ufffff) quaya-AZSu... jednak nie były one na tyle satysfakcjonujące zawodniczkę, żeby zdecydowała się zostać. Miała szansę wyjechać do Stanów - tak robiła także jej przyjaciółka Kinia Rybarczyk, uznała, że to najlepsze wyjście. Czas pokazał, że chyba miała rację;) Trafiła po roku do jednego z najlepszych pod względem sportu Uniwerków w USA, posiadającego długą tradycję koszykarską i mogącego się pochwalić najliczniejszą widownią w swojej konferencji. Teraz droga otwarta - pora na następny krok do przodu... Daria z tego co wiem marzy(-ła) o grze na Węgrzech...

MRKS PABIANICE

Postautor: MRKS PABIANICE » 18 marca 2006, 19:15

WRÓCĄ TE DNI WRÓCĄ TE CZASY KIEDY OLIMPIA WRÓCI DO EKSTRAKLAASY!!!!!!!!!!!!!!!!!!! :D

Wróć do „Inne kluby”