Unia Swarzędz - Olimpia Poznań (I liga)

Jeśli Twój zespół nie ma jeszcze osobnego podforum, pokaż w tym dziale, że na to zasługuje!

Moderatorzy: sawa_JGora, Platini, ludzik76, Moderatorzy

Gość

Postautor: Gość » 12 grudnia 2005, 20:57

Bo nadejdzie czas gdzie nie skończy się tylko na szalikach
krojenia flag.blokady na trasach,ustawki piosenki anty itd może być ciekawie :lol:

Awatar użytkownika
DaRiO
Młodzik
Kontaktowanie:

Yo

Postautor: DaRiO » 12 grudnia 2005, 22:39

Seba pisze:
Narzucam Tobie czy komus komu ma kibicować? :shock: :lol: :lol: :lol: hihihi... generalnie dobreeeeeeeee... :lol: :lol:

Tak Seba, mówiąc szczerze to właśnie robisz. A dokładniej mówiąc zabraniasz komuś kibicowania danemu zespołowi. Masz talent demagoga, potrafisz przygadać każdemu... Miałem sie nie wtrącać bo być może to zaszkodzi nam wszystkim ale nie mogłem nie zabrać głosu, kiedy odpowiadasz w taki sposób na delikatne zwrócenie uwagi. Wszelkie wpisy nie zgodne z Twoją opinią są najzwyczajniej przez Ciebie wyśmiewane... Liczy sie tylko i wyłącznie Twoje zdanie... I stawiam dychę, że za chwilę mi też jakoś odpiszesz, że wyjdzie na Twoje... Pozdrawiam.

Awatar użytkownika
Mytek
Junior
Kontaktowanie:

Postautor: Mytek » 12 grudnia 2005, 22:50

Cegła pisze:My kibice Quaya, jest nas cała zgraja. Za Quay za AZS pójdziemy aż po życia kres. :) Hej chlopaki z klapkami. Znamy Was od dawna. Przez Młyńską, Marcelińską, Chwiałka aż do Areny-- zawsze nielubiani, finansowani przez miasto, faworyzowani przez media- Nie chcemy żadnych z Wami układów ani przyjaźni. Niech będzie tak jak dotychczas. Bo nadejdzie czas gdzie nie skończy się tylko na szalikach :twisted: :twisted: :twisted: To tyle

heh - dlugo "czynnym" kibicem nie jestem - 3 lata, takze jesli juz to tylko Arena. (do mnie tez sie tyczy ten wpis wiec sie wypowiadam na jego temat - tak dl awyjasnienia).
"faworyzowani przez media" - hmmm.... głowę daje za to ze gdyby Olimpia byla w eklasie a AZS w pierwszej lidze to o wiele wiecej wmediach byloby o Olimpii a nie o AZSie. Media jak widac stawiają na zespol ktory jest w wyzszej klasie rozgrywek - niezaleznie JAKI to bylby zespol to zawsze by tak bylo.

Seba pisze:Narzucam Tobie czy komus komu ma kibicować? To chyba nie ja wchodzę z butami w dyskusję kibiców dwóch obcych mi zespołów i pouczam ich co mają o sobie myśleć i jak na siebie reagować...

hmm... chwile sobie "dumałem :wink: " nad "sprawą narzucania się" i stwierdzam ze cos w tym jest Seba. Bo jak narazie tylko z Twoich ust[czy tam klawiatury] padły słowa: "kosa z AZSem, nie tylko klubem ale tez kibicami". Moze inni kibice Olimpii nie sa tak zdecydowani w słowach? Kiedy na meczu przyszedlem do Was w drugiej polowie ponoc powiedziales mi ze mam sobie isc. Ja nie slyszalem tego ale wierzę ze tak bylo skoro tak mowiles. Tylko ze jesli wszyscy kibice Olimpii chcieliby zebym sobie poszedl to powiedzieli mi by to sami! a takiego czegos nie usłyszalem.na ten temat jak narazie wypowiadałes sie sam. W pierwszej polowie meczu dopingowałem z resztą kibicow AZSu(procz Burego) Unię, a w przerwie meczu ta właśnie grupka kibicow rozmawiala z Trojanem. Trojan nic wtedy nie mowil ze "buczelismy na Olimpie", nic tez nie mowil o tym ze bylismy "przeciw Olimpii". Takich albo podobnych slow nie usłyszalem tez z ust Czarnego, Wilsona, Mariana itd... Takie slowa padly jak narazie tylko z Twoich slow. Skad mam(y) wiedziec ze czasem nie narzucasz w jakis sposob swoich myśli, sposobow reagowania, sądów innym kibicom(w tym innym kibicom Olimpii)?? Ja nie twierdze ze tak jest(bo niby skad mam wiedziec, prawda?) - nie odbieraj tego w ten sposob - ale ja tylko chcialem zadac takie pytanie. Nie potrzebna mi jest odpowiedz na to pytanie, jedyne co tak sobie mysle to to ze mam nadzieje ze nie narzucasz swoich sądow na moj temat i na temat kibicow AZSu innym kibicom Olimpii.
reloaded :]

Seba
Oldboy

Re: Yo

Postautor: Seba » 12 grudnia 2005, 22:55

DaRiO pisze:
Seba pisze:
Narzucam Tobie czy komus komu ma kibicować? :shock: :lol: :lol: :lol: hihihi... generalnie dobreeeeeeeee... :lol: :lol:

Tak Seba, mówiąc szczerze to właśnie robisz. A dokładniej mówiąc zabraniasz komuś kibicowania danemu zespołowi. Masz talent demagoga, potrafisz przygadać każdemu... Miałem sie nie wtrącać bo być może to zaszkodzi nam wszystkim ale nie mogłem nie zabrać głosu, kiedy odpowiadasz w taki sposób na delikatne zwrócenie uwagi. Wszelkie wpisy nie zgodne z Twoją opinią są najzwyczajniej przez Ciebie wyśmiewane... Liczy sie tylko i wyłącznie Twoje zdanie... I stawiam dychę, że za chwilę mi też jakoś odpiszesz, że wyjdzie na Twoje... Pozdrawiam.

Dario - jedna sprawa... bo chyba coś kręcisz... Ja już pisałem 1000 razy - zupełnie nie przeszkadza mi to, że kibicowali przeciwko Olimpii... nie zabraniałem tego i nie będę (nie pierwsi i nie ostatni... ŁKS też tak robił, Lotos podobnie) - wszystko ma jednak swoje konsekwencje. Konsekwencją oczywistą soboty jest nasza reakcja. Napisałem wprost - cieszę się że się wyjaśniła sytuacja! Oni kibicowali komu chcieli, a my ogłosiliśmy co myslimy o nich i AZSie... jak już mówiłem szkoda, że wtrącacie się w sprawy innych, nas Wasze nie interesują i nie narzucamy Wam kogo macie lubić, czy też nie - tak było np zawsze jesli chodzi o MUKS (o czym najwyrazniej zapomniałeś). A jak uważasz, że to "wychodzenia na moje" czy "wysmiewanie" to już Twoja sprawa... szkoda, że tak sie to kończy. Prościutkie pytanie Dario... jako do kibica w szaliku... dlaczego MUKSy uznały za wroga nr 1 po meczu Unia - MUKS nas, a nie Was??? Mimo ze kibicowaliśmy razem? I tyle w temacie...

Ponoć ja narzucam komus komu ma kibicować.. hehe... a tu jakoś widzę, że się robi kółko poparcie, by kibice Olimpii lubili wariatów, którzy kibicują przeciwko Olimpii i jednocześnie swoim własnym rezerwom, zawodniczkom, które ich upadający klub zmusza, by wyjezdzały zapychać protokół, bo inaczej będą płacić kary...

Śmiechu warte...
Ostatnio zmieniony 12 grudnia 2005, 22:59 przez Seba, łącznie zmieniany 1 raz.
Ania i Alex... Na zawsze w naszych sercach!!! [']

Seba
Oldboy

Postautor: Seba » 12 grudnia 2005, 22:58

Mytek pisze:[(...)

Mytek - czego nie rozumiesz w zachowaniu Trojana na meczu? Czego nie rozumiesz we wpisie Cegły i następnym? Czego nie rozumiesz we wpisie Draxa w Aktualnościach? Spodziewałeś się, że po tym, jak w meczu, w którym nie grał AZS... hmmm... a w sumie po części grał, ale to Was przerosło... dopingowaliście rywalki Olimpii stosunki na lini Olimpia - AZS, jak dobzre wiedzieliście od zawsze napięte, się poprawią? :lol: Boże.... dobrze, że już upadacie, bo pomysły macie podobne do Waszych działaczy :lol: Ci potem płaczą, żeby im dać koszykarkę do protokołu, bo zapłacą karęęęęę... zespół ekstraklasy!!! buachachachacha..
Ostatnio zmieniony 12 grudnia 2005, 23:03 przez Seba, łącznie zmieniany 1 raz.

Awatar użytkownika
DaRiO
Młodzik
Kontaktowanie:

Yo

Postautor: DaRiO » 12 grudnia 2005, 22:59

Wiedziałem... Nie odzywam się już chociaż miałbym dużo do powiedzenia. Może najlepiej zapomnij o tym co napisałem wyżej... Pozdrawiam.

PS "Szkoda, że tak to się kończy..." - co się kończy?

Seba
Oldboy

Re: Yo

Postautor: Seba » 12 grudnia 2005, 23:02

DaRiO pisze:Wiedziałem... (...)

Co wiedziałeś? Chyba jasno i wyraznie ... bez zadnej demagogii... Ci odpowiedziałem... Więc może jak już wepchnąłęś się w nie swoje sprawy, teraz brnij w tym dalej i odpowiedz na zadane pytanie chocby...

DLACZEGO MUKSY UWAŻAŁY, ŻE TO MY JESTEŚMY WIĘKSZYM WROGIEM NIŻ WY PO MECZU U WAS? Czy to takie trudne?

Seba
Oldboy

Postautor: Seba » 12 grudnia 2005, 23:23

Pózno się robi, a o 4,30 muszę wstać, więc Cię wyręczę i sam sobie odpowiem... jako znany demagog.... Prosta przyczyna ... mecz Unia - MUKS, więc naturalne jest kibicowanie "swoim" przez własnych kibiców... ale doskonale wiesz, że zaangażowanie się po stronie którejkolwiek ze stron "obcych" kibiców innego klubu, to dość wyrazny sygnał.. stawanie po którejś ze stron i przeciwko drugiej, brak chęci zachowania neutralności - Wy zresztą zostaliście ocenieni podobnie przez MUKSy, z tego co sie dowiedziałem, po naszym meczu na Chwiałce z MUKSem... to chyba oczywiste. Wystąpienie więc w takim meczu, jak sobotni, gdzie obie - dość w sumie znające się i zaprzyjaznione (i porównywalne siłą...) grupy kibiców wspomagały swoje zawodniczki, po stronie którejś z tych grup, zostało ocenione jednoznacznie - o tym zostało takze napisane. I nie mogło być ocenione inaczej... kibicowanie przeciwko naszym zawodniczkom kibiców AZSu ... zawodniczkom, które w niektórych przypadach trenują i grają ("grają" częściej) w tym klubie (jedna nawet w sobotę MUSIAŁA jechać na kolejną wycieczkę w Polske zamiast grać), było wyraznym złamaniem neutralnosci i ocenione zostało jako jawne wystąpienie przeciwko nam... Mytek udaje głupiego, ale doskonale wie, co się dzialo na samym meczu i jak zostali odebrani już wtedy przez osoby od nas. Nie wiem, jakich oczekiwał sygnałów jeszcze...

Awatar użytkownika
Mytek
Junior
Kontaktowanie:

Postautor: Mytek » 12 grudnia 2005, 23:26

Seba pisze:
Mytek pisze:[(...)

Mytek - czego nie rozumiesz w zachowaniu Trojana na meczu? Czego nie rozumiesz we wpisie Cegły i następnym? Czego nie rozumiesz we wpisie Draxa w Aktualnościach? Spodziewałeś się, że po tym, jak w meczu, w którym nie grał AZS... hmmm... a w sumie po części grał, ale to Was przerosło... dopingowaliście rywalki Olimpii stosunki na lini Olimpia - AZS, jak dobzre wiedzieliście od zawsze napięte, się poprawią? :lol: Boże.... dobrze, że już upadacie, bo pomysły macie podobne do Waszych działaczy :lol: Ci potem płaczą, żeby im dać koszykarkę do protokołu, bo zapłacą karęęęęę... zespół ekstraklasy!!! buachachachacha..

a gdzie ja napisałem ze nie rozumiem czegos co napisal Drax albo Cegła :?: :shock: do ZADNEGO postu Draxa sie nie odnosiłem w ostatnich dwoch dniach na tym forum :!: odnislem sie tylko do wpisu Cegły. I w tym poscie nie pisałem ze czegos nie rozumiem - tylko ustosunkowałem sie do dwoch rzeczy wymienionych przez Cegłe. To nie oznacza ze czegos nie rozumiem, to oznacza ze mam na dany temat inne zdanie i ze je tam wyraziłem :!:
ja swoje powiedzialem - ni eprzyjechalem na ten mecz i nie dopingowalem w pierwszej polowie Unii a w drugiej polowie Waszej druzyny z zamiarem pogorszenia stosunkow na linii Olimpia - AZS. Juz to chyba setny raz pisze ze w pierwszej polowie byłem ZA Unią co nie oznacza ze byłem PRZECIW Olimpii. A jak juz ktos tego nie moze zrozumiec, albo chociaz przyjac do wiadomosci to ja na to nic nie poradze.
KONIEC ODE MNIE W TYM TEMACIE - choc jeszcze w jednym miejscu si ewypowiem :wink:
pozdrawiam, mytek.
reloaded :]

Seba
Oldboy

Postautor: Seba » 12 grudnia 2005, 23:34

Pytałes się Mytek wyraznie - CZY TO TYLKO MOJE ZDANIE... dostałeś więc przykłady wszystkich chyba Olimpiaków, ktorzy mają neta, na to, że zdanie o AZSie i jego kibicach mamy jednakowe... możemy się czasem kłocić między soba, ale zdanie na temat takich zachowań, jak kibicowanie AZSu przeciwko Olimpii zawsze będziemy mieli jednakowe... Tego nie zrozumiałeś... Stąd podałem Ci wyrazne przykłady wpisów dzisiejszych Draxa, Cegły i... dobrze wiesz. Zresztą nie wierzę, że zabranie szalika (i inne rzeczy) na meczu nie dało Ci do myślenia ;)

Co do kibicowania "nie przeciw Olimpii" :lol: :lol: :lol: Ty ciagle ta bezsensowna teoria... to znaczy, że to buczenie i wspomaganie rywalek miało nam pomóc wygrać ważny mecz??? Albo próbujesz wciskać, że przerasta Cię zrozumienie tego, że doping pomaga jednym, a jak pomaga jednym to drugim się gra GORZEJ??? To ja juz nie wiem co sądzić o Twoim zdrowiu psychicznym...

Co do zaś kibicowania raz tym, raz tym... to już wogóle ŻENADA!!! My się angazujemy w dopingowanie TEGO zespołu od 15 i czasem więcej lat i od zawsze oddajemy całe serce na trybunach, by pomóc dziewczynom wygrywać... ktoś, kto połowę meczu buczy na nasze, a w drugiej odstawia parodię kibicowania zmeiniając front i dla odmiany zamiast buczenia im klaszcząc NIGDY nie będzie mile widziany wśród nas... to Ci zresztą powiedziałem na meczu... i w co ciągle nie mogę uwierzyc, że nie słyszałeś.. stojąc metr ode mnie.

KONIEC TEMATU miał już być dawno... mi kontynuowanie jego jest, jak Ci już pisałem na rękę, więc z chęcia odpiszę Ci jeszcze na jakiś wpis... Zachęcam... :twisted:

Przyjmij do wiadomosci wiadomo co... i tyle... jeśli nie potrafisz, to nie moja wina...
Ostatnio zmieniony 13 grudnia 2005, 00:06 przez Seba, łącznie zmieniany 2 razy.

Seba
Oldboy

Postautor: Seba » 12 grudnia 2005, 23:45

Zresztą tak naprawdę na koniec... "Ktoś" dziś miał rację - po co się męczyć jakąś dyskusją - za pół roku AZSu i całej reszty z nim związanej juz na mapie koszykarskiej Poznania nie będzie... i NA CAŁE SZCZĘŚCIE!!! Przeżylismy już quaya, teraz pora na następne wcielenie... Ciekawe czy przezyjemy MUKSa;) hihi

Dobranoc!

Drax
Żak

Postautor: Drax » 13 grudnia 2005, 07:52

To jeszcze ja w kwestii formalnej, bo zostałem wywołany do tablicy.
Nigdy nie lubiłem Quaya w jego rozlicznych wcieleniach i nadal tak jest. Wiele razy dawałem to odczuć w różny sposób (co bardzo doskwiera róznym tam "zenonom" i innym typkom :lol: ) Także to, że kompletnie nie interesuje mnie rola Olimpii jako rezerw czegoś takiego jak AZS. Seba nie miał tutaj żadnego wpływu i takie gadanie jest dość śmiesznawe, tak jak zresztą reszta wywodów kibiców "buczących przyjaźnie" :wink:
Nie bratałem się, nie bratam i nie będę się bratał z żadnymi AZSami, MUKSami, Pyrami itp. Jest to tylko moja decyzja (bez "destrukcyjnego" :D wpływu Seby jak sugerują niektórzy) i nie interesuje mnie zdanie innych osób na ten temat.

Żołnierz1

Postautor: Żołnierz1 » 13 grudnia 2005, 13:09

DRAX My jak zawsze razem. Był sobie AZS. Po awansie MUKS ( miejmy nadzieję,że nie!) AZS się rozleci jak nic. Może zostanie coś żałosnego,ale wątpię..... niestety ,to w dużej części wina ,,Wiecznych dziadków,,. Mniejsza o nazwiska. Dla mnie przy całym szacunku,to drużyna bez ducha. Co gorsza ten pseudo charakter ,,zrzuty,, z ektraklasy próbują zaszczepić na Promienistej. Dlatego dziękujemy tej panience od środkowego palca pokazanego w Pabianicach.

Drax
Żak

Postautor: Drax » 13 grudnia 2005, 13:56

Żołnierz1 pisze:DRAX My jak zawsze razem. Był sobie AZS. Po awansie MUKS ( miejmy nadzieję,że nie!) AZS się rozleci jak nic. Może zostanie coś żałosnego,ale wątpię..... niestety ,to w dużej części wina ,,Wiecznych dziadków,,. Mniejsza o nazwiska. Dla mnie przy całym szacunku,to drużyna bez ducha. Co gorsza ten pseudo charakter ,,zrzuty,, z ektraklasy próbują zaszczepić na Promienistej. Dlatego dziękujemy tej panience od środkowego palca pokazanego w Pabianicach.

:D Wiadomo :D Powiem szczerze: nie wierzę w sportowy awans Muksa w tym sezonie, musiałby przeskoczyć zbyt wiele mocnych drużyn (chociażby Leszno lub Toruń). Pozostanie im awans "nie-sportowy" czyli wskoczenie w miejsce likwidowanego Azs-u. Może się jednak okazać, że "dziadki" jak określiłeś tych panów sprowadzą Azs do I ligi i Muks nie będzie miał gdzie wskakiwać :D czego wszystkim nam z całego serca życzę :!: :lol: :lol:

Awatar użytkownika
Rybak
Nowy na forum
Kontaktowanie:

Postautor: Rybak » 14 grudnia 2005, 11:09

Oczy tylko bolą od czytania tego wszystkiego :?

Wróć do „Inne kluby”